reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 chodzi o to ze moje corki tak miały w trakcie jedzenia,po kilku nastu lykach,zaczynal sie płacz,i kopanie nozkami,w ogole nie chciały jeść,i jadly wtedy strasznie mało,a gdy dostały nutramigen jadly spokojnie. Po jedzeniu to pewnie juz kolka. @bertha ja wczesniej też nie wiedzialam o skoku rozwojowym,a przy tym dowiedzialam sie od wlasnej corki,ktora oglada filmiki na fejsie,o innych mamusiach. Ale coś w tym jest,dziecko kochane grzeczne,zamienia sie w potworka,krzyczal nie wiedzialam o co,a on glodny zaraz,i co jeszcze,w tym czasie dziecko przestaje nagle robic to co robilo,jakby sie cofalo,po czym robi juz cos wiecej niz dotychczas,taka abstrakcja z tym skokiem,w internecie jest obszernie rozpisane,w ktorych tygodniach nastepuje.

@magda1208 ja się kochana nie doszukuje... czasem to mi się nawet zapomina,ze jestem w ciąży... trzeba żyć, a nie dać się zwariować. W poprzedniej ciąży lekarz kazał mi przychodzić na usg co 2-3dni :/ tak się nie da... ja przynajmniej nie chce, już i tak wszyscy dookoła mi mówią ze jestem jakaś inna, to z dodatkowymi schizami czekał by mnie jedynie Straszęcin-oddział zamknięty :D

@kas90 - wspolczuje problemow z brzuszkiem. Tez to przerabialismy, prezenie, bol, placz...szkoda maluszka.
Jesli chodzi o delicol to jeden dzien to zdecydowanie za malo bys widziala efekt. My przerabialismy rozne mleka, rozne probiotyki, delicol, rozne specyfiki na kolke typu sab simpex bobotic itd. I powiem tak - sprobowalabym z delicolem ale min tydzien. W tym czasie nirmalnie dajesz na kolke. Ja dawalam bobotic forte tylko wiecej kropelek. Sklad ten sam co sab simpex. Zamiast 3 kropelek dawalam 4-5 ze 2 razy dziennie. Delicol przy kazdym karmieniu. Probiotykow kilka przerabialam i polecam biogaie. U nas niestety 3 mce bylo bardzo ciezko. Pozniej kolejne 3 tylko na boboticu i tak naprawde lekko odetchnelismy dopiero jak skonczyl 6-7 mcy. U nas bardzo pomagala nam hustawka. Bo tak to bym nic nie zrobila tylko nosila caly dzien a mlody byl pudziankiem wiec bylo co nosic. W hustawce szybko zasypial i potrafil przespac 2 godz. Korzystalismy zwlaszcza wieczorem gdy bylo najgorzej i najwiekszy placz

@anetkruczek dziękuję kochana ja bede ubrana na granatowo w srebrnej kurtce postaram sie być przed 14 może nawet wcześniej było by super jakby mi się udało szybko wejść Boże cała chodzę z nerwów [emoji52]

@bertha dzwoniłam do tych Pań co mi sprzatają czasem ale przed świętami nikt nie ma już terminow wypytam jeszcze koleżankę. Jeski chodzi o skok bedziesz wiedziała co to moja mała od siódmej dziś płacze ciagle chce jeść musi być na rękach itd u niej nie jest to normalne grzeczne dziecko znikneło nie masz jak iść siku bo jak ją położysz to taki wrzask , że hej sąsiedzi pewnie myślą, że coś jej robie.

@Liluli super Mikołaj

@magda1208 @marshia

@kas90 ja tez spie po 4 godziny wyglądam jak zabi a nikt mi nie pomaga. Ja używam tego dicolu i biogai . Poprawa w poniedziałek była ok 3 dni do dziś troszkę czasem się pręży ale to tylko czasem

@anetkruczek ty to jesteś dobra buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
@olaa90 ja mialam bole podbrzusia i na drugi dzien sie zaczelo wiec u Ciebie bedzie wszystko dobrze:) to normalne tez ze brzuch pobolewa, macica sie rozciaga i te sprawy bedzie dobrze:* a u mnie dobrze:) mialam wczoraj bardzo budujaca wizyte u fajnej reumatolog, miesiacami chciałam do niej isc, to zona mojego ginekologa i wreszcie mi zalatwil wizyte:) mowi ze steryd niet ze clexan bedzie dobry i dala mi skierowanie do szpitala zeby mnie zbadali wzdłuż i wszerz:) no a w pt testuje ale nic nie czuje tylko przeziebienie a pogoda nie sprzyja:) czekam na dobre wiesci po wizycie, staraj sie nie martwic buziaki:)

Do góry