reklama
pixi.nova
Fanka BB :)
burczuś
Od owulacji już biorę Fraxi,encortyon,acard,d3,b metylowane, metformax, i od 18dc biorę dupka. Dziś dopiero 21dc. A więc ja wiem,że to nie oznaki ewentualnej ciąży Tak dopytuję właśnie,czy ten "dupek"może dawać takie dolegliwości test 13-12 jeśli @ nie przyjdzie
iveo
@burczuś mi się wydaje że bierzemy tyle tabletek że od tego się niedobrze robi przynajmniej mi niemniej jednak jeśli Ci rośnie progesteron bo tam sie juz coś dzieje i dodatkowo łykasz syntetyczny to też mogą jak najbardziej być mdłości.
Ale mi to niedobrze non stop ostatnio a nawet sie nie staramy wiec ewentualnej ciązy to juz nie rozpoznam chyba po objawach
Ale mi to niedobrze non stop ostatnio a nawet sie nie staramy wiec ewentualnej ciązy to juz nie rozpoznam chyba po objawach
roxie123
Nie koniecznie ...
U mnie mdłości zawsze były oznaką ciąży zaraz kilka dni po owulacji i wiedziałam że to to , po prostu reakcja organizmu każda z nas jest inna [emoji4] ja wierzę ze to Kropka lub Kropek ♡
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mdłości zawsze były oznaką ciąży zaraz kilka dni po owulacji i wiedziałam że to to , po prostu reakcja organizmu każda z nas jest inna [emoji4] ja wierzę ze to Kropka lub Kropek ♡
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@zosiak na pewno za 3 razem bylam mocno przybita. To byl luty mniej wiecej. Podjelismy decyzje o in vitro, do procedury mielismy podejsc w miare szybko, jednak transfer moglismy przeprowadzic dopiero we wrzesniu. A wiec napewno cisnienie zeszlo. W czerwcu mialam miec hsg z laparoskopia umowiona juz w szpitalu. Coraz czesciej miewalam zawroty glowy, prolaktyna rosla, wiec w maju umowione tk glowy z podejrzeniem guza. I na to tk nie zdazylam, bo test pokazal 2kreski przed @jeszcze. Kochalsmy sie tak po prostu, bez spiny. Oj gliwa robi duza roznice. Jednak u mnie to bylo wiele kwestii, pozbylam sie grzybicy, schudlam 15 kg, podnioslam poziom witd3, bralam tez femibion wczesniej, mialam inne problemy na glowie, troche odpuscil stres po smierci tescia. Duzo czasu spedzalismy z mama, bo jej ciezko bylo. To dziecko bylo potrzebne calej naszej rodzinie, nie tylko mnie. Nataniel jest swiatlem, jakie dla wielu naszych bliskich zapalono w ciemnosci.
@olaa90 nie chce cie straszyc, ale jesli cos jest nie tak z dzieckiem i zacznie sie poronienie, to zadne leki tego nie powstrzymaja. Ale poki co takie cmienia sie zdarzaja. Zwieksza sie wtedy dawki lekow, bierze magnez i nospe. Nie mysl o najdorszym. Odganiaj te mysli.
@mokka25 przyjmij kondolencje z powodu smierci dziadka. A z drugiej strony doswia dcz piekna tego trudnego czasu. Masz swietego po tamtej stronie, ktory moze ci pomoc wyprosic maluszka. Kiedy moje dzieci odchodzily powierzalam je dziadziusiowi wlasnie. Bylo mi lzej.
@roxi123 super radzisz sobie ze strata, a jednak pozwol tez sobie odreagowac. Praca jest dobra na taki czas. I jak chce ci sie przy tym plakac to placz. Z czasem bedzie latwiej. No i masz dobra droge i nadzieje przy dr P
@marshia [emoji110][emoji110][emoji110] za operacje i mame
@bertha niestety nie znam obecnie nikogo takiego
@burczus, to czekamy na tluste kreseczki. A co do mdlosci, to bez dupka szybko mialam. I wrazliwosc na zapachy. To moje pierwsze oznaki ciazy, zanim cokolwiek wiedzialam. A objawy moga sie pojawic nawet juz w 8 dniu od owulacji
@iveo bywa ciezko. Gdyby... moze przyniesc ci duzo zalu. Smutno ci i to zrozumiale, mowisz o zalu i super, bo odbierasz mu moc niszczenia ciebie. Staraj sie jednak wybiegac w przyszlosc i szukaj takiego lekarza, by bledy przeszlosci sie nie powtorzyly. Przytulam czule
@bea25ta czekamy na [emoji64]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@olaa90 nie chce cie straszyc, ale jesli cos jest nie tak z dzieckiem i zacznie sie poronienie, to zadne leki tego nie powstrzymaja. Ale poki co takie cmienia sie zdarzaja. Zwieksza sie wtedy dawki lekow, bierze magnez i nospe. Nie mysl o najdorszym. Odganiaj te mysli.
@mokka25 przyjmij kondolencje z powodu smierci dziadka. A z drugiej strony doswia dcz piekna tego trudnego czasu. Masz swietego po tamtej stronie, ktory moze ci pomoc wyprosic maluszka. Kiedy moje dzieci odchodzily powierzalam je dziadziusiowi wlasnie. Bylo mi lzej.
@roxi123 super radzisz sobie ze strata, a jednak pozwol tez sobie odreagowac. Praca jest dobra na taki czas. I jak chce ci sie przy tym plakac to placz. Z czasem bedzie latwiej. No i masz dobra droge i nadzieje przy dr P
@marshia [emoji110][emoji110][emoji110] za operacje i mame
@bertha niestety nie znam obecnie nikogo takiego
@burczus, to czekamy na tluste kreseczki. A co do mdlosci, to bez dupka szybko mialam. I wrazliwosc na zapachy. To moje pierwsze oznaki ciazy, zanim cokolwiek wiedzialam. A objawy moga sie pojawic nawet juz w 8 dniu od owulacji
@iveo bywa ciezko. Gdyby... moze przyniesc ci duzo zalu. Smutno ci i to zrozumiale, mowisz o zalu i super, bo odbierasz mu moc niszczenia ciebie. Staraj sie jednak wybiegac w przyszlosc i szukaj takiego lekarza, by bledy przeszlosci sie nie powtorzyly. Przytulam czule
@bea25ta czekamy na [emoji64]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: