reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się z rana ..laski tyle produkujece że nie nadążam za Wami, mam trochę sajgonu w pracy więc brak czasu na czytanie.... ostatnio
@magda1208 dziękuję że o mnie pamiętasz:) a jak ty się kochana czujesz ????
@bea25ta ale zleciało, dziś twój dzień i przytulisz maleńką, :happy2:
@marshia życze aby operacja sie udało i wycieli co trzeba, a mamusia szybko wróciła do zdrowia, kochana przytulam, trzymaj się dzielnie.
@roxie123 przykro mi że i nie tym razem, ale ciesze się że masz obrany plan działania i udało ci się dostać tak szybko na wizytę...
@Ilis91 super że z maluszkiem wszytsko dobrze:)
@Maciejka78 @bobasek1990 a jak Wy się czujecie??
@Porzeczka1234 kochana moja ulewała bardzo długo ...ale to nie jest żadna nieprawidłowośc układ pokarmowy takiego maluszka cłay czas się jeszcze rozwija i dojrzewa i nadmiar pokarmu poprostu zwraca, my nie dawno z męzem wspominalismy że podłogi meble i wszystko było z mleka bo moja to az chlustała tym mlekim z cyca:D:D:D
@burczuś trzymam kciuki mocno aby to ten cykl był szczęśliwy...:)
@Destino Tobie już tak nie wiele zostało do spotkania z synkiem....cieszę się kochana

reklama
A taka Bozie przywiezliśmy z Częstochowy ♡ ile razy patrzę tyle razy mam większą nadzieje... musi mi dziś M zawiesić [emoji4]
1512379310-88591fb7c221d221-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 to moze przy tym MTHFR warto by było brac Clexane 0.4 profilaktycznie nie zaszkodzi a mozna uniknac powstawania zakrzepu który nie pozwoli ciązy sie rozwijac. A homocysteine masz ok? U mnie zarodek zawsze był mniejszy niż wiek ciąży i nigdy nie spróbowałam z Clexanem czego bardzo żałuje bo wieluu dziewczynom sie udało. Skąd jesteś i jakiego masz lekarza?

Dziewczyny ja wiem doskonale ,że jest za wcześnie, od owulki mija tydzień. Ale tak mnie dziś ciągnie na wymioty...że myślę,że ten duphaston tak na mnie działa. Racjonalnie to nie możliwe by tak szybko wystąpiły mdłości. Któraś tak po "dupku" miała?

Po dupku mdlosci... raczej nie [emoji16] coś sie dzieje w organizmie [emoji7] liczymy ze mały gosc [emoji4]

Hit dnia [emoji16][emoji23] uwaga

Pytam się M co mi przyniesie Mikołaj a on : no przyniósł przecież antenę do Polsatu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] padlam ...
I mówię to ja juz wolę ruzge [emoji23][emoji23][emoji23]

Jak go nie kochać [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witajcie ;) ja dzisiaj wstalam troszke zmeczona ale mam teraz trzy dni wolnego :D wczoraj wypilam jeden kieliszek winka i mi zaszumialo w glowie:D

@olaa90 moze za bradzo sie martwisz a wszystko bedzoe w porzadku. Moze zalatw sobie ta heparyne.
@burczuś dupek moze wywolywać mdłości ile go bierzesz w poprzedniej ciazy to on byl winowaja tego ale nie musi moze oznaczac zupelnie coa innego czego Ci zycze;)

@olaa90 ja pierwsza ciaze nie mialam nawet luteiny ale na razie badz dobrej mysli, za tydz zobaczysz co i jak na pewno bedzie zmiana i piekne serduszko:) a na bole oczyiwsciw nospa, a jesli Cie cos mocniej niepokoi to moze zadzwon do lekarza?sciskam:* @mokka25 tule:* ja pare lat temu straciłam tate ale ze wszystko bylo na mojej glowie to jakos musialam to ogarniac, bylo ciezko na pewno z jego wsparciem teraz bylo by mi latwiej bylam coreczka tatusia..dziadek na pewno cudowny, na pewno bedzie czuwal nad Toba:*

@olaa90 tu wiele dziewczyn ma ta mutacje i chyba wszystkie miały clexane w ciazy. na pewno bardzo to zwieksza szanse na powodzenie. Nie wiadomo na jakim etapie jest u Ciebie zarodek bo tego sie nie da okreslić ale ja bym chyba poszukała lekarza co mi to wypisze żeby zwiększyć szanse na dobra ciąże.
Ja mam żal do lekarzy że nigdy nie spróbowałam na Clexane a może moje dziecko by żyło przynajmniej to co serduszko biło do 13 tyg :(

reklama
Do góry