mała79
Fanka BB :)
Witam się z rana ..laski tyle produkujece że nie nadążam za Wami, mam trochę sajgonu w pracy więc brak czasu na czytanie.... ostatnio
@magda1208 dziękuję że o mnie pamiętasz a jak ty się kochana czujesz ????
@bea25ta ale zleciało, dziś twój dzień i przytulisz maleńką,
@marshia życze aby operacja sie udało i wycieli co trzeba, a mamusia szybko wróciła do zdrowia, kochana przytulam, trzymaj się dzielnie.
@roxie123 przykro mi że i nie tym razem, ale ciesze się że masz obrany plan działania i udało ci się dostać tak szybko na wizytę...
@Ilis91 super że z maluszkiem wszytsko dobrze
@Maciejka78 @bobasek1990 a jak Wy się czujecie??
@Porzeczka1234 kochana moja ulewała bardzo długo ...ale to nie jest żadna nieprawidłowośc układ pokarmowy takiego maluszka cłay czas się jeszcze rozwija i dojrzewa i nadmiar pokarmu poprostu zwraca, my nie dawno z męzem wspominalismy że podłogi meble i wszystko było z mleka bo moja to az chlustała tym mlekim z cyca
@burczuś trzymam kciuki mocno aby to ten cykl był szczęśliwy...
@Destino Tobie już tak nie wiele zostało do spotkania z synkiem....cieszę się kochana
@magda1208 dziękuję że o mnie pamiętasz a jak ty się kochana czujesz ????
@bea25ta ale zleciało, dziś twój dzień i przytulisz maleńką,
@marshia życze aby operacja sie udało i wycieli co trzeba, a mamusia szybko wróciła do zdrowia, kochana przytulam, trzymaj się dzielnie.
@roxie123 przykro mi że i nie tym razem, ale ciesze się że masz obrany plan działania i udało ci się dostać tak szybko na wizytę...
@Ilis91 super że z maluszkiem wszytsko dobrze
@Maciejka78 @bobasek1990 a jak Wy się czujecie??
@Porzeczka1234 kochana moja ulewała bardzo długo ...ale to nie jest żadna nieprawidłowośc układ pokarmowy takiego maluszka cłay czas się jeszcze rozwija i dojrzewa i nadmiar pokarmu poprostu zwraca, my nie dawno z męzem wspominalismy że podłogi meble i wszystko było z mleka bo moja to az chlustała tym mlekim z cyca
@burczuś trzymam kciuki mocno aby to ten cykl był szczęśliwy...
@Destino Tobie już tak nie wiele zostało do spotkania z synkiem....cieszę się kochana