reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino ja wiem, ze pierwszy okres może być rożny. I pierwszy był 30 dc. Słaby bardzo. Porzeczka nawet pisała, ze może to jeszze nie okres. Ale potem było czysto. Byłam na kontroli w 8 dc i 14 dc. Wygladalo na cykl bezowulacyjny, ale już drugi. Tym bardziej ze w pierwszym zrobiła się ta mega torbiel widoczna jyz 8 dniu tego cyklu.
Wiec teraz to takie ni przypiął, ni przyłatał.....

Ostatnia edycja:
reklama
@Destino powiem Ci , że nie zbiera mnie na płacz... jakoś przyjęłam to do siebie...popłakałam po wybraniu bety , że znowu to samo... płacz to będzie przy składaniu życzeń na święta to na bank , taki trudny czas wtedy dla mnie poza tym daje rade ;* dziękuję :*
@bea25ta pewnie już masz kruszynke na świecie ;*
@Marthi ja mam badać w miedzy 2-3 dc amh :)
@olaa90 kurcze czemu nie wierzysz w fasolke ?... przecież jeszcze nic nie wiesz :/ a już mówisz o krwawieniu ...myśl pozytywnie ...będziesz się martwić jak coś będzie nie tak ;*
@marshia mam nadzieje ze wszystko przebiegnie pomyślnie ;* no faktycznie dziwne niziutki ten progesteron , moze dopytaj lekarza co z tym zrobic i czy @ przylezie a to były plamienia jeszcze takie nie wiem czyściło się jeszcze ;/ trudno mi powiedzieć
@kas90 bidulka mała , ale mama się troszczy będzie dobrze to minie :**

@marshia mnie tez po 2 poronieniu trudno bylo uchwycic okres bo byl nijaki i dlugo ta nijakosc u mnie sie trzymala. Moze przepros sie z doktorkiem i niech rzuci na to okiem. Bo czlowiek chcialby juz normalnie a tu takie klocki. Moze niech da ci dupka, to i torbiel zlezie i moze cykl unormuje. Na tym niestety do konca sie nie znam, choc wiem, ze to kwestia rozjechanych hormonow

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gadałam z ginem. Dla niego tygodniowe plamienie i krwawienia nie są problemem... bo przy torbieli tak bywa podobno. No nie wiem... nie znam się, chociaż dla mnie to nienormalne. Dupka mogłabym brać przez 5 dni, ale po co sztucznie wywoływać, skoro okresy miałam regularne. Mam czekać na okres. Nie lubię takich akcji. Mam wku..a.

@kas90 ja odstawiłam zagęstnik od niego mała bardziej męczą kolki dam jej na wieczór modyfikowane mleko to nie zbrodnia. Kochana kupuliśmy w Polsce krople Delicol Kasiu u nas już kolki nie ma na razie Pani w aptece powiedziała żeby jej dawać jeszcze te biogaje to szybciej jej się te jelitka ukształtują. Nie bądz smutna kochana czasem trzeba z zagęstnik lub modyfikowane mleko to nie znaczy że jesteśmy złymi mamami tylko właśnie na odwrót dbamy żeby było lepiej dobrze.

@marshia skarbie ja zasze po poronieniu czekam na okres 5-6 tygodni . Dasz radę kochana wciąż bardzo mocno trzymam kciuki za mamę i czekam na informacje

Ostatnia edycja:
Jak się ma 25 lat to też szkoda straconego cyklu tez bym nie chciala takich rzeczy sluchac od lekarza serio.. bo to takie na odwal sie :/ kazdy cykl do tylu to zmarnowany czas dla nas stataczek ... hm ciekawe jakie mam to amh bo jeszcze się okaże że nic nie lepsze jak Wy i bd klops :/ tez @ dostawałam raz po 4 tyg drugim po 5 tyg ...
Skonsultuj może z innym lekarzem bo tez bym była wkurzona na takie olewcze podejście ... Ty się martwisz a on ze to się zdarza , trochę nie halo tym bardziej ze Cie zna i wie jak Ci zależy żeby to jakoś szybko unormować ... taki buc jak i mój trochę [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 tak, masz racje trzeba wierzyć... jeszcze jakiś czas temu tej wiary wydawało mi się,ze mam dużo więcej... :/
A czy takie odczucia parcia na poch... jest normalne? Cmi mnie cały dzień podbrzusze i doszły mi jeszcze to uczucia parcia ;/ dziwne to jest uczucie... wogole mam uczucie takiej ciężkości w podbrzuszu... fakt,ze to pewnie tez wszystko nerwy tym bardziej ze chodzę do pracy nadal....

Witajcie dziewczyny mało sie odzywam ale czas nie bardzo mi na to pozwala, byłam wczoraj u dr P bo tak mi kazał przyjechać mysla ze Bedzie serduszko i nie ma [emoji22]według okresu wczoraj zaczął się 6tc okres miałam 22.10 i nie wiem co mam myśleć o tym , w opisie mam napisane tak pęcherzyk ciążowy GS 14.5mm, pęcherzyk zoltkowy YS 6.8mm ,w środę mam jechać do niego jeszcze i mówi że sie wyjaśni wszystko ,modlę się żeby było wszystko ok tak strasznie się boję

reklama
@monia0208 wczoraj juz o tym pisalismy, ze jest jeszcze czas. Na serduszko czeka sie do 8tc. U niektorych pojawia sie pozniej. I sprzet na jakim cie badaja tez robi duza roznice. Spokojnie poczekaj. U takiego maluszka kazdy dzien to milowy skok rozwoju. Gdyby nie bylo pecherzyka zoltkowego, to byloby sie czym martwic. Narazie obraz usg jest dobry

@olaa90 byloby dobrze gdybys wziela nospe, dupka nie wiem ile bierzesz, ale conajmniej 3x1 i lezec.

@marshia przykro mi, ze sie z tym zmagasz. Mnie tez lekarze nie chcieli z tym pomoc i prawie rok czekalam na unormowanie sie @ i owulacje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry