reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino ja wiem, ze pierwszy okres może być rożny. I pierwszy był 30 dc. Słaby bardzo. Porzeczka nawet pisała, ze może to jeszze nie okres. Ale potem było czysto. Byłam na kontroli w 8 dc i 14 dc. Wygladalo na cykl bezowulacyjny, ale już drugi. Tym bardziej ze w pierwszym zrobiła się ta mega torbiel widoczna jyz 8 dniu tego cyklu.
Wiec teraz to takie ni przypiął, ni przyłatał.....

Ostatnia edycja:
reklama
@Destino powiem Ci , że nie zbiera mnie na płacz... jakoś przyjęłam to do siebie...popłakałam po wybraniu bety , że znowu to samo... płacz to będzie przy składaniu życzeń na święta to na bank , taki trudny czas wtedy dla mnie poza tym daje rade ;* dziękuję :*
@bea25ta pewnie już masz kruszynke na świecie ;*
@Marthi ja mam badać w miedzy 2-3 dc amh :)
@olaa90 kurcze czemu nie wierzysz w fasolke ?... przecież jeszcze nic nie wiesz :/ a już mówisz o krwawieniu ...myśl pozytywnie ...będziesz się martwić jak coś będzie nie tak ;*
@marshia mam nadzieje ze wszystko przebiegnie pomyślnie ;* no faktycznie dziwne niziutki ten progesteron , moze dopytaj lekarza co z tym zrobic i czy @ przylezie a to były plamienia jeszcze takie nie wiem czyściło się jeszcze ;/ trudno mi powiedzieć
@kas90 bidulka mała , ale mama się troszczy będzie dobrze to minie :**

@marshia mnie tez po 2 poronieniu trudno bylo uchwycic okres bo byl nijaki i dlugo ta nijakosc u mnie sie trzymala. Moze przepros sie z doktorkiem i niech rzuci na to okiem. Bo czlowiek chcialby juz normalnie a tu takie klocki. Moze niech da ci dupka, to i torbiel zlezie i moze cykl unormuje. Na tym niestety do konca sie nie znam, choc wiem, ze to kwestia rozjechanych hormonow

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gadałam z ginem. Dla niego tygodniowe plamienie i krwawienia nie są problemem... bo przy torbieli tak bywa podobno. No nie wiem... nie znam się, chociaż dla mnie to nienormalne. Dupka mogłabym brać przez 5 dni, ale po co sztucznie wywoływać, skoro okresy miałam regularne. Mam czekać na okres. Nie lubię takich akcji. Mam wku..a.

@kas90 ja odstawiłam zagęstnik od niego mała bardziej męczą kolki dam jej na wieczór modyfikowane mleko to nie zbrodnia. Kochana kupuliśmy w Polsce krople Delicol Kasiu u nas już kolki nie ma na razie Pani w aptece powiedziała żeby jej dawać jeszcze te biogaje to szybciej jej się te jelitka ukształtują. Nie bądz smutna kochana czasem trzeba z zagęstnik lub modyfikowane mleko to nie znaczy że jesteśmy złymi mamami tylko właśnie na odwrót dbamy żeby było lepiej dobrze.

@marshia skarbie ja zasze po poronieniu czekam na okres 5-6 tygodni . Dasz radę kochana wciąż bardzo mocno trzymam kciuki za mamę i czekam na informacje

Ostatnia edycja:
Jak się ma 25 lat to też szkoda straconego cyklu tez bym nie chciala takich rzeczy sluchac od lekarza serio.. bo to takie na odwal sie :/ kazdy cykl do tylu to zmarnowany czas dla nas stataczek ... hm ciekawe jakie mam to amh bo jeszcze się okaże że nic nie lepsze jak Wy i bd klops :/ tez @ dostawałam raz po 4 tyg drugim po 5 tyg ...
Skonsultuj może z innym lekarzem bo tez bym była wkurzona na takie olewcze podejście ... Ty się martwisz a on ze to się zdarza , trochę nie halo tym bardziej ze Cie zna i wie jak Ci zależy żeby to jakoś szybko unormować ... taki buc jak i mój trochę [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 tak, masz racje trzeba wierzyć... jeszcze jakiś czas temu tej wiary wydawało mi się,ze mam dużo więcej... :/
A czy takie odczucia parcia na poch... jest normalne? Cmi mnie cały dzień podbrzusze i doszły mi jeszcze to uczucia parcia ;/ dziwne to jest uczucie... wogole mam uczucie takiej ciężkości w podbrzuszu... fakt,ze to pewnie tez wszystko nerwy tym bardziej ze chodzę do pracy nadal....

Witajcie dziewczyny mało sie odzywam ale czas nie bardzo mi na to pozwala, byłam wczoraj u dr P bo tak mi kazał przyjechać mysla ze Bedzie serduszko i nie ma [emoji22]według okresu wczoraj zaczął się 6tc okres miałam 22.10 i nie wiem co mam myśleć o tym , w opisie mam napisane tak pęcherzyk ciążowy GS 14.5mm, pęcherzyk zoltkowy YS 6.8mm ,w środę mam jechać do niego jeszcze i mówi że sie wyjaśni wszystko ,modlę się żeby było wszystko ok tak strasznie się boję

reklama
@monia0208 wczoraj juz o tym pisalismy, ze jest jeszcze czas. Na serduszko czeka sie do 8tc. U niektorych pojawia sie pozniej. I sprzet na jakim cie badaja tez robi duza roznice. Spokojnie poczekaj. U takiego maluszka kazdy dzien to milowy skok rozwoju. Gdyby nie bylo pecherzyka zoltkowego, to byloby sie czym martwic. Narazie obraz usg jest dobry

@olaa90 byloby dobrze gdybys wziela nospe, dupka nie wiem ile bierzesz, ale conajmniej 3x1 i lezec.

@marshia przykro mi, ze sie z tym zmagasz. Mnie tez lekarze nie chcieli z tym pomoc i prawie rok czekalam na unormowanie sie @ i owulacje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry