reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta my tu wszystkie chyba stoimy przy twoim łóżku bo tłum straszny :D nie łam się!
@mokka25 życie uczy nas pokory i pokazuje zawsze miejsce w szeregu po to by być silniejszymi. Ja straciłam tate gdy miałam 16 lat i musiałam twardo stać na nogach, jedno wiedziała, że jemu było lepiej :*
@roxie123 taaaa worek to worek :D
@Ilis91 mi tez P mówił, ze łożysko przodujące ale widze, ze na poczatku ciąży czesto tak dziewczyny mają a potem dzidziuś roście w góre tzn że się łożysko podnosi :)
@olaa90 tak weż nospe i magnez i kup krzyżówki :)
@marshia wiem jak Ci trudno bardziej niż myślisz, pamietaj, ze człowiek jest silny z natury i w każdej chwili może zdażyć sie coś co przewarościuje całe twoje życie :*

reklama
Porzeczka, ty jestes z Gliwic? a moze ktos jeszcze pomoze - za 2 tygodnie wprowadzam sie do domu rodzicow na 3 tygodnie i chce im zrobic niespodzianke i zamowic pania do sprzatania, ktora porzadnie ogarnie choc czesc domu. Czy macie kontakt do kogos takiego z Gliwic czy okolic?

@bea25ta cudownie, że nadszedł ten dzień jestem z Tobą i czekamy na Milenkę Jagódkę. Modlitwa zapewniona!
@Ilis91 bardzo się cieszę ze wszystko OK. Niech dzidzi rosnie zdrowo!
@olaa90 a bierzesz jakies leki? U mnie też tak było i serduszko było w 8 tyg tylko ze zawsze zarodek za maly do wieku ciazy i mi się wydaje żeprzez brak leków ciąża się nie utrzymała. Tym bardziej że nie miałam nigdy Clexanu a pozniej wyszło ze powinnam....
Beta nie rozjasni ci do konca sytuacji najwyzej przyrost ale sa jeszcze duze szanse zeby było dobrze
@marshia modlę się za Twoją mamę. Robisz wszystko co możesz ale nie na wszystko mamy wpływ niestety. Mam nadzieję że operacja się uda! Z uspokajaczy najmocniejsze extra spasmina albo tabl ziołowe uspokajajace LABOFARM tylko trzeba wziac 2 tabl żeby to działało
@roxie123 jesteś na dobrej drodze. Badania są po to żeby obrać kierunek leczenia na pewno jakis się dla Ciebie znajdzie
@Destino nieustannie myślę cieplutko i przesyłam pozytywne fluidki!
@magda1208 mam nadzieję że Malina jednak coś wymyśli. U Ciebie się niewiele zmienialy wyniki po szczepieniach? U mnie póki co gorsze ale się nie poddaje
@bertha u Ciebie zmiana wyników po jakims leczeniu czy tak po prostu?
@Funia90 uważaj tam na siebie! Okna nie takie ważne
@Avita dzięki za dobre słowo może i dla mnie jest nadzieja!

@bertha u Ciebie zmiana wyników po jakims leczeniu czy tak po prostu?
Bralam tylko encorton jakis miesiac. ale poprzednie CBA robilam jak mialam lekki katar i bylam po scratchingu (biopsji) endoemtrium wiec sie zastanawialam czy to nie mialo wplywu.
no i cos tam sie pozmienialo. a badania wykonane w malym odstepie czasu - w sierpniu i w listopadzie.

@burczuś to ja cos zle zrozumiałam jak zwykle [emoji23]

A te komórki nk jakie powinny byc najlepiej ?

U mnie zima [emoji5]
1512378396-1825f9d9110a43b1-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iveo mialam tylko namiastkę badań z tego co widzę po dziewczynach. Badałam:ana1, przeciwciała p/c plemnikom, p/c kardiolipinie, leiden, mthfr -tu hetero 1298, hormony, amh,ca125,wit d - poziom 20 :/, d-dimery,wit b12,kwas foliowy,homocysteina .. no i tyle na razie

Do góry