reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta my tu wszystkie chyba stoimy przy twoim łóżku bo tłum straszny :D nie łam się!
@mokka25 życie uczy nas pokory i pokazuje zawsze miejsce w szeregu po to by być silniejszymi. Ja straciłam tate gdy miałam 16 lat i musiałam twardo stać na nogach, jedno wiedziała, że jemu było lepiej :*
@roxie123 taaaa worek to worek :D
@Ilis91 mi tez P mówił, ze łożysko przodujące ale widze, ze na poczatku ciąży czesto tak dziewczyny mają a potem dzidziuś roście w góre tzn że się łożysko podnosi :)
@olaa90 tak weż nospe i magnez i kup krzyżówki :)
@marshia wiem jak Ci trudno bardziej niż myślisz, pamietaj, ze człowiek jest silny z natury i w każdej chwili może zdażyć sie coś co przewarościuje całe twoje życie :*

reklama
Porzeczka, ty jestes z Gliwic? a moze ktos jeszcze pomoze - za 2 tygodnie wprowadzam sie do domu rodzicow na 3 tygodnie i chce im zrobic niespodzianke i zamowic pania do sprzatania, ktora porzadnie ogarnie choc czesc domu. Czy macie kontakt do kogos takiego z Gliwic czy okolic?

@bea25ta cudownie, że nadszedł ten dzień jestem z Tobą i czekamy na Milenkę Jagódkę. Modlitwa zapewniona!
@Ilis91 bardzo się cieszę ze wszystko OK. Niech dzidzi rosnie zdrowo!
@olaa90 a bierzesz jakies leki? U mnie też tak było i serduszko było w 8 tyg tylko ze zawsze zarodek za maly do wieku ciazy i mi się wydaje żeprzez brak leków ciąża się nie utrzymała. Tym bardziej że nie miałam nigdy Clexanu a pozniej wyszło ze powinnam....
Beta nie rozjasni ci do konca sytuacji najwyzej przyrost ale sa jeszcze duze szanse zeby było dobrze
@marshia modlę się za Twoją mamę. Robisz wszystko co możesz ale nie na wszystko mamy wpływ niestety. Mam nadzieję że operacja się uda! Z uspokajaczy najmocniejsze extra spasmina albo tabl ziołowe uspokajajace LABOFARM tylko trzeba wziac 2 tabl żeby to działało
@roxie123 jesteś na dobrej drodze. Badania są po to żeby obrać kierunek leczenia na pewno jakis się dla Ciebie znajdzie
@Destino nieustannie myślę cieplutko i przesyłam pozytywne fluidki!
@magda1208 mam nadzieję że Malina jednak coś wymyśli. U Ciebie się niewiele zmienialy wyniki po szczepieniach? U mnie póki co gorsze ale się nie poddaje
@bertha u Ciebie zmiana wyników po jakims leczeniu czy tak po prostu?
@Funia90 uważaj tam na siebie! Okna nie takie ważne
@Avita dzięki za dobre słowo może i dla mnie jest nadzieja!

@bertha u Ciebie zmiana wyników po jakims leczeniu czy tak po prostu?
Bralam tylko encorton jakis miesiac. ale poprzednie CBA robilam jak mialam lekki katar i bylam po scratchingu (biopsji) endoemtrium wiec sie zastanawialam czy to nie mialo wplywu.
no i cos tam sie pozmienialo. a badania wykonane w malym odstepie czasu - w sierpniu i w listopadzie.

reklama
@iveo mialam tylko namiastkę badań z tego co widzę po dziewczynach. Badałam:ana1, przeciwciała p/c plemnikom, p/c kardiolipinie, leiden, mthfr -tu hetero 1298, hormony, amh,ca125,wit d - poziom 20 :/, d-dimery,wit b12,kwas foliowy,homocysteina .. no i tyle na razie

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry