reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta będzie dobrze, już niedługo i będziesz patrzeć swój cud i się cieszyć.Milenka wkoncu pozna mamę
@marshia 3mam kciuki, aby operacja przebiegła pomyślnie, masz rację stres przed bete jest jednak nie tak mocny jak stres o mamę, pamiętaj że teraz mama będzie was potrzebować a my jesteśmy tu dla ciebie
Buziaki kochane

Dziewczyny- szczęściary. A wy w którym tygodniu widzialyscie serduszko ? Pytałam niby czy to złe ze go jeszcze nie ma mimo wczesnej owu-ok 13 dnia to powiedział ze nie. Żebym się nie denerwowała i poczekała jeszcze, ale ciężko mi jakoś się nie stresować... tym bardziej ze nie oznaczył mi na tym zdjęciu usg wielkości zarodka i nie wiem czy to co widzę jest poprawne rzeczywiście :(( wg niego ciąża się rozwija.
W gogle jakoś inaczej ten 7tydz. Wyglada :( ilis wysyłała mi w prywatnej wiadomości zdj to tez zupełnie inny widok :((
Ola... Spokojnie:) mój wyglądał zupełnie tak sam. Lekarz się śmiał że wygląda jak pierścionek z brylantem. Nie wolno Ci się denerwować. A pamiętaj że usg jest obrazem 2d na tym etapie i może nawet serduszko już jest ale wszystko jest tak ułożone że nie da się zobaczyć? Myślimy pozytywnie. Nosek do góry.

@marshia dołączam się i wysyłam moc pozytywnej energii. Wierze, że się uda i trzymam kciuki z całej siły !

A u mnie źle. W piątek odszedł mój dziadek, z którym byłam dość blisko. Nie mogę tego zrozumieć, a tym bardziej przyzwyczaić się do nowej rzeczywistości. Jestem zła na wszystko i wszystkich. Cały czas płaczę i nie mogę się pozbierać. To takie ciężkie.
Myślę o wszystkim, tracę siły i nadzieje.

@llis91 - lekarz chyba zbyt mocno Cie nastraszyl z tym lozyskiem. Ja teraz z synkiem mialam na przexniej scianie. Na poczatku przodujace czyli zaslaniajace ujscie szyjki i to jest troche niebezpieczne. Bo wtedy nie bada sie na fotelu, nie mozna dzwigac itd a i tak czesto sa krwawienia i mozna wyzsza ciaze przelezec w szpitalu. Ale mi sie podnioslo bo do ok 20tc moze sie podniesc i czesto tak sie dzieje. Wiec mialam zwyczajnie na przedniej scianie. Z corka mialam na tylniej. Roznica? Hmm tylko w tym ze pozniej czulam ruchy bo lozysko wyciszalo te lekkie pukniecia na poczatku. Poczulam rychy w 21tc wiec pozno jak na kolejna ciaze. Poza tym ok. W 6mcu mialam wypadek autem, ja prowadzilam, pasy troche mnie scisnely a mialam juz spory brzuszek. Nic zlego sie nie stalo. Takze moim zdaniem warto uwazac ale przecidz przy kazdej ciazy nslezy uwazac.
A poza tym gratuluje serduszka i zycze spokojnej ciazy[emoji1]

@Locja - cos Ty sam "mistrz" sie nie pofatygowal. Jakis mlodszy neurochirurg podobno byl. Oni i tak sid konsultowali i rozmawiali bez mojego udzialu. Mnie tylko informowali co ustalili

@mokka25 bardzo mi przykro też straciłam dziadka i babcie w młodym wieku jeszcze...ale niestety taka jest kolej rzeczy ludzie odchodzą kiedy jest ich czas... wiadomo ciężko nam kiedy spotyka to nasza rodzinę. Mi do dzisiaj brakuje i dziadka i babci ale zawsze miło wspominam a w trudnych momentach mi sie przyśnia więc wiem że czuwają . Wiele rzeczy jest dla nas niepojetych np. dlaczego umierają bezbronne dzieci ale takie jest życie i każdemu jest coś przeznaczone .
Daj sobie czas na emocje poplacz , czas goi rany w jakims stopniu ale nigdy się nie zapomina i to jest najważniejsze ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mokka25 rozumiem bo mi została tylko babka, która dręczy mnie psychicznie...
I tak naprawdę nie mam już dziadków :/

Idę odpalić ogrzewanie i sprzątać [emoji16] muszę byc gotowa bo nie wiem czy wejdziemy w ta sobotę czy w kolejna [emoji4] dziś wieszamy wieczorem firanki ... powiem Wam ze trzymam się... czasami mi smutno jak o tym wszystkim pomyślę że jak to jest możliwe ze tyle za nami i aż mnie żołądek boli jak pomyślę o badaniach ale mam tak mocna wiare w to wszystko ze nie mogę się poddać... bardzo liczę że doktor pomoze w końcu czuje sie pod dobra opieka, ale wiem też ze na pewne rzeczy człowiek nie ma wpływu...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry