reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta będzie dobrze, już niedługo i będziesz patrzeć swój cud i się cieszyć.Milenka wkoncu pozna mamę
@marshia 3mam kciuki, aby operacja przebiegła pomyślnie, masz rację stres przed bete jest jednak nie tak mocny jak stres o mamę, pamiętaj że teraz mama będzie was potrzebować a my jesteśmy tu dla ciebie
Buziaki kochane

Dziewczyny- szczęściary. A wy w którym tygodniu widzialyscie serduszko ? Pytałam niby czy to złe ze go jeszcze nie ma mimo wczesnej owu-ok 13 dnia to powiedział ze nie. Żebym się nie denerwowała i poczekała jeszcze, ale ciężko mi jakoś się nie stresować... tym bardziej ze nie oznaczył mi na tym zdjęciu usg wielkości zarodka i nie wiem czy to co widzę jest poprawne rzeczywiście :(( wg niego ciąża się rozwija.
W gogle jakoś inaczej ten 7tydz. Wyglada :( ilis wysyłała mi w prywatnej wiadomości zdj to tez zupełnie inny widok :((
Ola... Spokojnie:) mój wyglądał zupełnie tak sam. Lekarz się śmiał że wygląda jak pierścionek z brylantem. Nie wolno Ci się denerwować. A pamiętaj że usg jest obrazem 2d na tym etapie i może nawet serduszko już jest ale wszystko jest tak ułożone że nie da się zobaczyć? Myślimy pozytywnie. Nosek do góry.

@marshia dołączam się i wysyłam moc pozytywnej energii. Wierze, że się uda i trzymam kciuki z całej siły !

A u mnie źle. W piątek odszedł mój dziadek, z którym byłam dość blisko. Nie mogę tego zrozumieć, a tym bardziej przyzwyczaić się do nowej rzeczywistości. Jestem zła na wszystko i wszystkich. Cały czas płaczę i nie mogę się pozbierać. To takie ciężkie.
Myślę o wszystkim, tracę siły i nadzieje.

@llis91 - lekarz chyba zbyt mocno Cie nastraszyl z tym lozyskiem. Ja teraz z synkiem mialam na przexniej scianie. Na poczatku przodujace czyli zaslaniajace ujscie szyjki i to jest troche niebezpieczne. Bo wtedy nie bada sie na fotelu, nie mozna dzwigac itd a i tak czesto sa krwawienia i mozna wyzsza ciaze przelezec w szpitalu. Ale mi sie podnioslo bo do ok 20tc moze sie podniesc i czesto tak sie dzieje. Wiec mialam zwyczajnie na przedniej scianie. Z corka mialam na tylniej. Roznica? Hmm tylko w tym ze pozniej czulam ruchy bo lozysko wyciszalo te lekkie pukniecia na poczatku. Poczulam rychy w 21tc wiec pozno jak na kolejna ciaze. Poza tym ok. W 6mcu mialam wypadek autem, ja prowadzilam, pasy troche mnie scisnely a mialam juz spory brzuszek. Nic zlego sie nie stalo. Takze moim zdaniem warto uwazac ale przecidz przy kazdej ciazy nslezy uwazac.
A poza tym gratuluje serduszka i zycze spokojnej ciazy[emoji1]

@Locja - cos Ty sam "mistrz" sie nie pofatygowal. Jakis mlodszy neurochirurg podobno byl. Oni i tak sid konsultowali i rozmawiali bez mojego udzialu. Mnie tylko informowali co ustalili

@mokka25 bardzo mi przykro też straciłam dziadka i babcie w młodym wieku jeszcze...ale niestety taka jest kolej rzeczy ludzie odchodzą kiedy jest ich czas... wiadomo ciężko nam kiedy spotyka to nasza rodzinę. Mi do dzisiaj brakuje i dziadka i babci ale zawsze miło wspominam a w trudnych momentach mi sie przyśnia więc wiem że czuwają . Wiele rzeczy jest dla nas niepojetych np. dlaczego umierają bezbronne dzieci ale takie jest życie i każdemu jest coś przeznaczone .
Daj sobie czas na emocje poplacz , czas goi rany w jakims stopniu ale nigdy się nie zapomina i to jest najważniejsze ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mokka25 rozumiem bo mi została tylko babka, która dręczy mnie psychicznie...
I tak naprawdę nie mam już dziadków :/

Idę odpalić ogrzewanie i sprzątać [emoji16] muszę byc gotowa bo nie wiem czy wejdziemy w ta sobotę czy w kolejna [emoji4] dziś wieszamy wieczorem firanki ... powiem Wam ze trzymam się... czasami mi smutno jak o tym wszystkim pomyślę że jak to jest możliwe ze tyle za nami i aż mnie żołądek boli jak pomyślę o badaniach ale mam tak mocna wiare w to wszystko ze nie mogę się poddać... bardzo liczę że doktor pomoze w końcu czuje sie pod dobra opieka, ale wiem też ze na pewne rzeczy człowiek nie ma wpływu...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry