dżoasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola... Spokojnie mój wyglądał zupełnie tak sam. Lekarz się śmiał że wygląda jak pierścionek z brylantem. Nie wolno Ci się denerwować. A pamiętaj że usg jest obrazem 2d na tym etapie i może nawet serduszko już jest ale wszystko jest tak ułożone że nie da się zobaczyć? Myślimy pozytywnie. Nosek do góry.Dziewczyny- szczęściary. A wy w którym tygodniu widzialyscie serduszko ? Pytałam niby czy to złe ze go jeszcze nie ma mimo wczesnej owu-ok 13 dnia to powiedział ze nie. Żebym się nie denerwowała i poczekała jeszcze, ale ciężko mi jakoś się nie stresować... tym bardziej ze nie oznaczył mi na tym zdjęciu usg wielkości zarodka i nie wiem czy to co widzę jest poprawne rzeczywiście ( wg niego ciąża się rozwija.
W gogle jakoś inaczej ten 7tydz. Wyglada ilis wysyłała mi w prywatnej wiadomości zdj to tez zupełnie inny widok (