reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 Raczej nie bo on jest na wczesniejsze straty jak twoje.. przynajmniej z tego co wiem od dziewczyn.
Ja ze wzgledu na ana- do potwierdzenia, raczej szczepic sie nie moge.
Mam tez druga droge probowac na zelaznym zestawie. U mnie byla ostatnio wada trisomia 22 wiec zaden lek by nie pomogl stad lekarze daja duza szanse na powodzenie na sterydach. Bo ja w sumie takiej ciazy nie probowalam.. Ostatnio wlaczylam dopiero w 6tc no a byla ta wada..
Boje sie czy sterydy wystarcza ale byc moze musze zaryzykowac jak @Maciejka78

@nafoczka piękny czas dla dzieci ♡
@pixi.nova rozumiem ...
Ja jeśli nie wyjdzie nie wiadomo co właśnie chciałabym z tym acofilem spróbować chyba że badania inne wyjdą... trudno mi teraz cokolwiek myśleć :/ ja ANA nie mam ale kto to wie co powychodzi . Mam nadzieje ze i dla Ciebie lek się znajdzie i zadziała

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Pixi.nova ja tak podeszlam ostatnim razem. Sprobowalam na wyzszych dawkach i leki zaczelam brac wczesniej. I sie udalo.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta o tobie tez wspominalam na missy. Jutro bedziesz chwolic sie krolewna, no moze pojutrze. Jestescie gleboko w moim sercu

@olaa90 to czekamy z nadzieja

@Avita pieknie ci Ala rosnie [emoji1]Okna juz pomylam jak bylo cieplo, bo wiedzialam, ze bedzie ciezko. Poza tym mnie tak skurcze mecza, ze my juz wysiadujemy 3 tygodnie a potem niech sie dzieje. No i kot daje nam sporo roboty przy sobie, wiec raczej odpoczywam. Werwe mam i ochote, ale teraz maly najwazniejszy, a do swiat, to sie wczesniej przygotowalam. Teraz jakby co to podloga, ale to zrobi M.

@nafoczka zdrowiej. A chlopaki lepiej juz sie maja?

@pixi.nova znajdziesz dla siebie droge. Pomyslisz, podumasz i bedziesz wiedziala co dalej

@burczus przypomnij kiedy testujesz

Za oknem cudowna biala zima nawet w Krakowie. Tylko oddychac nie ma czym
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane powiedzcie ile sie czeka na te badania co sie robi w prokocimiu ? 3 tyg dłużej?
I jeszcze jak długo na AMH ?

reklama
Kochane powiedzcie ile sie czeka na te badania co sie robi w prokocimiu ? 3 tyg dłużej?
I jeszcze jak długo na AMH ?

Do 3 tygodni :) tylko powiedz ze chcesz wyniki ma email :)

@Destino u nas katar i trochę bolące gardła i taki kaszel nijaki. Jako choroby tego nie traktuje ale potrafi umeczyc nawet nas a co dopiero małe dziecko. Karol dostał antybiotyk ale się powstrzymałam z podaniem bo nie widzę aż takiej potrzeby a czas pokaże czy dobrze zrobiłam. A ty jak się czujesz? Juz tak blisko a pamiętam jak dziś nasze rozmowy... ♡

PS ja tam z tej bieli się nie ciesze bo wstaje pierwsza o 5 ej :/ to chyba teraz nie wiem o której mam aaaa... a poza tym kiedys w sniezycy wjechałam w jeden jedyny hydrant na całym poboczu wiec cóż :p nie lubię i juz :p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry