reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova Kochana ja bylam bez sterydu. Nie mam wogole podstaw do niego.

Ale @Destino jest najlepszym przykladem cudu [emoji173][emoji173]i sily sterydu.

@nafoczka cudowny widok [emoji7][emoji7]

@bea25ta kciuki za Was [emoji110][emoji110]
Bedzie dobrze Kochanie [emoji8]

@olaa90 to teraz czekamy na [emoji173]

@marshia duzo sily dla Ciebie i Mamy [emoji8][emoji8]

reklama
@Liluli Dziękuję :) No wlasnie u mnie np. Jerzak nie widzi podstawy i zaloze sie, ze w czwartek powie, ze poronienie ewidentnie przez wade i mam probowac dalej z clexanem.
Natomiast immunolog widzi podstawy.. Takze ile lekarzy tyle opinii. No nic dziekuje za porade :)

Dziewczyny- szczęściary. A wy w którym tygodniu widzialyscie serduszko ? Pytałam niby czy to złe ze go jeszcze nie ma mimo wczesnej owu-ok 13 dnia to powiedział ze nie. Żebym się nie denerwowała i poczekała jeszcze, ale ciężko mi jakoś się nie stresować... tym bardziej ze nie oznaczył mi na tym zdjęciu usg wielkości zarodka i nie wiem czy to co widzę jest poprawne rzeczywiście :(( wg niego ciąża się rozwija.
W gogle jakoś inaczej ten 7tydz. Wyglada :( ilis wysyłała mi w prywatnej wiadomości zdj to tez zupełnie inny widok :((

Załączniki

• B2F00469-3734-41B7-A70E-164D0B9E1F2A.jpeg
    B2F00469-3734-41B7-A70E-164D0B9E1F2A.jpeg
    568,2 KB · Wyświetleń: 107
@nafoczka a my z m dziwimy sie, ze juz tak daleko zaszlismy i naprawde mimo wszystko trudno nam w to uwierzyc. Pamietam foczusia jak sie martwilam, ze nigdy nam sie nie uda. I co pokonalismy jedno, to w to miesce rodzily sie wieksze problemy. Nawet nie chce myslami do tego wracac. Bylas w ciazy wredy razem z @doris [emoji8]. Milo bylo wam towarzyszyc. Wasze brzuszki i maluszki dawaly nadzieje, a potem posypsly sie dzieciaczki. I tak chcialabym na zywo z toba pogadac, podziekowac ci...

@Liluli twoja droge tez uwaznie sledzilam. Mialas wpisana endometrioze i bylam ciekawa bardzo, czy z ta choroba mozna miec dzieci. Jestes tego doskonalym przykladem. Poza tym twoja historia zapiera dech w piersiach...

@roxi123 ja czekalam 2tygodnie i tez wyniki mialam na maila.

@olaa90 nie porownuj sie z innymi, bo mozesz nabrac nepewnosci. A serduszko moze sie nawet jutro pojawic. U takiego maluszka 1 dzien robi ogromna roznice, jakosc sprzetu tez. I masz czas jeszcze na serduszko

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Żałuje, że nie znam historii wczesniejszych dziewczyn jak np. twojej @Liluli Fajnie, że tu jeszcze zagladacie :)
@Destino Chce Ci powiedziec kochana, że mi twoja historia dodaje caly czas sil!! Obym kiedys mogla napisac do ciebie taka wiadomosc ;)
Mysle, ze masz tu ogromne grono kibicek i twoj rodzynek Nataniel zrobi na forum furore :p
Swoja droga co jest, ze same dziewuchy sie tu rodza :D

Do góry