reklama
magda1208
Fanka BB :)
@roxie123 Ciesze sie, ze wizyta udana. W koncu trafilas do lekarza co zna sie na temacie. Nie ma co chowac glowy w piasek tylko walczyc z problemem i do przodu w kierunku porodowki
U mnie jest wiele opcji patrzac po wynikach.
Czekam na wynik Ana panelu i wtedy decyzja.
Daja mi duza szanse na ciaze na sterydzie i clexanie ale zastanawiam sie jeszcze nad wlewami to jest alternatywna szczepien tylko duzo drozsza.
Twoje badania pewnie tez poprowadza Cie w tym kierunku Co do tego ze nasze wyniki moga sie pogorszyc po kolejnym porononieniu to samo mowil mi Pasnik, zeby podejsc madrze do kolejnej ciazy a nie szalec i na zywiol... To nie dla nas kochane.
@marshia Kochana wiesz, ze jestem z toba i myslami i modlitwa.
@magda1208 Ciesze sie, ze wizyty juz zaplanowane i nowa nadzieja w sercu.
Oby dziewczyny ten nowy rok byl dla nas staraczek tym wymarzonym... kiedy spelni sie nasz cud.
@Ilis91 Trzymam kciuki!!!
Z tą nadzieją to różnie coś czuję , że nie będzie łatwo obawiam się, że Malina może nie podołać.
magda1208
Ja już po wizycie... 7tydzien jest zarodek ale serca jeszcze nie widać... tydzień temu nie było widac jeszcze zarodka... albo len z tego małego kogoś albo nie wiem... ostatni tydzień czekania i będzie wiadome...
Będzie dobrze na serduszko przyjdzie czas ważne , że serduszko jest.
Dziewczynki kochane tak dużo piszecie że już nie daję rady być na bieżąco ale @burczuś życzę Ci dwóch kreseczek bo chyba wkrótce testujesz.
@bertha z Tobą myślami jestem często
@Destino podziwiam Cię bardzo za Twoją siłę ale okien to Ty kobieto już nie myj!!!!!
@marshia życzę Tobie I Twojej Mamie dożo siły i wiary że będzie dobrze
@bea25ta dziś stres mega ale jutro....będzie pięknie!!!
@roxie123 to będzie Twój czas!!!!
@czarna_mala za Twoje powodzenie zawsze &&&&&!!
@Funia90 wiem jaki to stres jak dzidzia się nie rusza.Daj sobie też spokój ze świątecznymi porządkami!!
@magda1208 dobrze, że się nie ugięłaś po tym co przeszłaś i że dalej walczysz!! Ściskam Cię mocno!
@iveo ja też miałam zwątpienie w leczenie Maliny ale w końcu mu zaufałam i mam Alicję
@Porzeczka1234 @kas90 moja Ala też ulewała i do tego dostała wysypki na buzi, brzuszku i plecach. Okazało się że to skaza białkowa. Skończyło się na wprowadzeniu śmierdzącego mleka aptecznego nutrimigen a ja musiałam wyeliminować cały nabiał z jedzenia. Teraz jest oki. Ala teraz bardziej lubi zupki, deserki i mojego cycola niż mm, daje jej NAN. Będzie chyba dużą kobietą bo teraz waży już 9 kg i ma roz. 80 też mi przybierała na wadze dużo więcej niż powinna!
Trzymajcie się wszystkie moje koleżanki forumowe i aby do upragnionego CELU!!
W niedzielę mam trochę więcej czasu to nie raz coś skrobnę do Was bo w tygodniu to u mnie mega młyn!!
Miłego popołudnia!!
@nafoczka buziaki dla Ciebie i Twoich chłopaków
@marzycielka81 o Tobie też pamiętam
@bertha z Tobą myślami jestem często
@Destino podziwiam Cię bardzo za Twoją siłę ale okien to Ty kobieto już nie myj!!!!!
@marshia życzę Tobie I Twojej Mamie dożo siły i wiary że będzie dobrze
@bea25ta dziś stres mega ale jutro....będzie pięknie!!!
@roxie123 to będzie Twój czas!!!!
@czarna_mala za Twoje powodzenie zawsze &&&&&!!
@Funia90 wiem jaki to stres jak dzidzia się nie rusza.Daj sobie też spokój ze świątecznymi porządkami!!
@magda1208 dobrze, że się nie ugięłaś po tym co przeszłaś i że dalej walczysz!! Ściskam Cię mocno!
@iveo ja też miałam zwątpienie w leczenie Maliny ale w końcu mu zaufałam i mam Alicję
@Porzeczka1234 @kas90 moja Ala też ulewała i do tego dostała wysypki na buzi, brzuszku i plecach. Okazało się że to skaza białkowa. Skończyło się na wprowadzeniu śmierdzącego mleka aptecznego nutrimigen a ja musiałam wyeliminować cały nabiał z jedzenia. Teraz jest oki. Ala teraz bardziej lubi zupki, deserki i mojego cycola niż mm, daje jej NAN. Będzie chyba dużą kobietą bo teraz waży już 9 kg i ma roz. 80 też mi przybierała na wadze dużo więcej niż powinna!
Trzymajcie się wszystkie moje koleżanki forumowe i aby do upragnionego CELU!!
W niedzielę mam trochę więcej czasu to nie raz coś skrobnę do Was bo w tygodniu to u mnie mega młyn!!
Miłego popołudnia!!
@nafoczka buziaki dla Ciebie i Twoich chłopaków
@marzycielka81 o Tobie też pamiętam
Ostatnia edycja:
pixi.nova
@magda1208 O ile dobrze pamiętam to Malina na drugą ciąże dawał bardzo wysoki procent szansy?
Kochana nie załamuj się, musimy wierzyć, że i nam się uda! Mi też jest bardzo trudno i mętlik w głowie ale tylko to nam pozostało wierzyć i walczyć. Przytulam
@bea25ta Oczywiście, że wszystkie tu pomodlimy się i będziemy trzymać kciuki! Cudowna chwila przed Wami.. obyśmy wszystkie takiej doczekały.
Kochana nie załamuj się, musimy wierzyć, że i nam się uda! Mi też jest bardzo trudno i mętlik w głowie ale tylko to nam pozostało wierzyć i walczyć. Przytulam
@bea25ta Oczywiście, że wszystkie tu pomodlimy się i będziemy trzymać kciuki! Cudowna chwila przed Wami.. obyśmy wszystkie takiej doczekały.
roxie123
@pixi.nova no nic zobaczymy jakie będą wyniki i jaka będzie opinia lekarza w tym temacie co poradzi... 3mam kciuki z Ciebie również !
@nafoczka
@bea25ta będzie dobrze ;* będziemy tutaj myśleć o Tobie i wspierać w myślach ;*
@Avita oj trudny czas będzie trochę mam obawy , że takie wyniki wyjdą , że ciężko będzie o dzidzie :<
@olaa90 widzisz wszystko jest super i serduszko tez będzie
@nafoczka
@bea25ta będzie dobrze ;* będziemy tutaj myśleć o Tobie i wspierać w myślach ;*
@Avita oj trudny czas będzie trochę mam obawy , że takie wyniki wyjdą , że ciężko będzie o dzidzie :<
@olaa90 widzisz wszystko jest super i serduszko tez będzie
burczuś
@Ilis91 i jak tam?
@bea25ta kciuki za jutro! Wszystkie tu czekamy na Wasze spotkanie jak tylko nabierzesz sił to podziel się Waszym zdjęciem❤
@roxi super,że zadowolona jesteś z dr P ważne jest by mieć doktora,ktory potrafi ogarnac temat.
Wiadomo,że statystki mówią,że nie każdej się uda...niestety,ale walczymy dzielnie❤
@Avita dziękuję za pamięć:*
@bea25ta kciuki za jutro! Wszystkie tu czekamy na Wasze spotkanie jak tylko nabierzesz sił to podziel się Waszym zdjęciem❤
@roxi super,że zadowolona jesteś z dr P ważne jest by mieć doktora,ktory potrafi ogarnac temat.
Wiadomo,że statystki mówią,że nie każdej się uda...niestety,ale walczymy dzielnie❤
@Avita dziękuję za pamięć:*
Porzeczka1234
@olaa90 to dalej trzymam kciuki za ❤❤❤
@bea25ta @marshia modlitwa
@Avita duża twoja dziewczyna moja po prostu uwielbia jeść jak jej nie dam cyca to wrzask okropny nie poczeka nawet minuty może mieć pieluszkę pełną i nawet nie zaplacze ale jedzenie najważniejsze nie będę się żałować niech rośnie
Dziękuję za rady w sprawie ulewania @bentula Tobie również
@bea25ta @marshia modlitwa
@Avita duża twoja dziewczyna moja po prostu uwielbia jeść jak jej nie dam cyca to wrzask okropny nie poczeka nawet minuty może mieć pieluszkę pełną i nawet nie zaplacze ale jedzenie najważniejsze nie będę się żałować niech rośnie
Dziękuję za rady w sprawie ulewania @bentula Tobie również
roxie123
Mam w nosie statystyki musi się udac [emoji4] wiele lat przede mną , jednak wierzę , że nie będę musiała długo czekać na cud [emoji4]liczę ze plan doktora się powiedzie... czytam historie jego pacjentek i chyba nie jest az tak zle ze mną w porównaniu co niektóre kobiety przechodzą i jakie dolegliwości mają. Muszę mieć nadzieję i dobre nastawienie , bo jak sobie zakoduje , że się nie uda to życie trochę straci sens... :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: