agatush
Moderatorka
Super :-) ja po świętach też muszę ten temat powoli ogarniać... Najgorzej będzie z sukienka dla mnie ale damy radęChrzest 17.12 dzisiaj się obkupilam: bielizna, buty, sukienka i dodatki jak wrocilam po 4 godz do domu to bylam strasznie wytęskniona!!
@Porzeczka1234 slyszalam o tym sposobie, musze wyprobowac. A ten windi chyba @kwiatuszek23 polecała. Ja mojej pomagam zrobic kupkę masując dosc mocno same zakręty jelita (dwa punkty) i pod palcami czuję kiedy sie przesuwa, jak woda w perlatorze. Mimo ze robie to mocno to mała szczesliwa, bo ulga.
Ja w nocy musze dawac jednak tylko mleko z zagestnikiem. Bo godzine temu obudziło mnie ksztuszenie, od razu wyskoczylam z lozka tak sie przestraszylam. A Asia byla ponad 2 godziny po posilku i do tego na klinie, a mimo to ulała (bo nie odbila mi). A po zagęszczonym odbija jak prosiaczek
Wiem o czym mówisz... Jak Michalina miała z ok 4 tygodnie, tak nam się mocno zagazowala że nie mogła się załatwić... I przyjechała moja przyjaciółka która jest położna i ja zaczęła odgazowywac cewnikiem ... To co z niej wyleciało - oczywiście oprócz gazów, to była jakaś makabra ... Ja się zastanawiałam gdzie ona to mieści ...@kas90 właśnie my po drugim nocnym posiłku wiesz na prawdę jak byś zobaczyła co zalegało w jelitkach to ja się nie dziwię , że dziecko się męczy płacze itd. Wiesz mimo , że Zosia odbija po każdym posiłku to ulewa i nie wiem czy to normalne?
My dzisiaj kończymy miesiąc!!! O 9:59 a 4 tydzień skończyliśmy w piątek
@bea25ta to dziś???
Kasiu może być tak że jak 3 noce będą z odciagnietego a nie z piersi to tego nocnego mleka będziesz miała mniej (pójdzie impuls że nie jest wymagana taka duża produkcja w nocy) albo nie zmieni się nic, ale będą Cię piersi bolały od nadmiaru i zrobi się zastój. Jak ja podawała swego czasu w nocy mm z zalecenia lekarza, to mój M karmi, a ja w tym czasie odciagalam i mrozilam mleczko na zaś :-*@Porzeczka1234, pruczki zeszly? Czy jakies wydzieliny?
Myslę, ze to normalne, szczegolnie na piersi ze ci ulewa.
myslicie ze jak 3 nocne posilki będą z odciągniętego, to nie pogorszy mi sie laktacja?
@ilis90, o ktorej wizyta?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom