reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Chrzest 17.12 :) dzisiaj się obkupilam: bielizna, buty, sukienka i dodatki :) jak wrocilam po 4 godz do domu to bylam strasznie wytęskniona!!

@Porzeczka1234 slyszalam o tym sposobie, musze wyprobowac. A ten windi chyba @kwiatuszek23 polecała. Ja mojej pomagam zrobic kupkę masując dosc mocno same zakręty jelita (dwa punkty) i pod palcami czuję kiedy sie przesuwa, jak woda w perlatorze. Mimo ze robie to mocno to mała szczesliwa, bo ulga.
Ja w nocy musze dawac jednak tylko mleko z zagestnikiem. Bo godzine temu obudziło mnie ksztuszenie, od razu wyskoczylam z lozka tak sie przestraszylam. A Asia byla ponad 2 godziny po posilku i do tego na klinie, a mimo to ulała (bo nie odbila mi). A po zagęszczonym odbija jak prosiaczek
Super :-) ja po świętach też muszę ten temat powoli ogarniać... Najgorzej będzie z sukienka dla mnie ale damy radę :-D
@kas90 właśnie my po drugim nocnym posiłku wiesz na prawdę jak byś zobaczyła co zalegało w jelitkach to ja się nie dziwię , że dziecko się męczy płacze itd. Wiesz mimo , że Zosia odbija po każdym posiłku to ulewa i nie wiem czy to normalne?
My dzisiaj kończymy miesiąc!!! O 9:59 a 4 tydzień skończyliśmy w piątek

@bea25ta to dziś???
Wiem o czym mówisz... Jak Michalina miała z ok 4 tygodnie, tak nam się mocno zagazowala że nie mogła się załatwić... I przyjechała moja przyjaciółka która jest położna i ja zaczęła odgazowywac cewnikiem ... To co z niej wyleciało - oczywiście oprócz gazów, to była jakaś makabra ... Ja się zastanawiałam gdzie ona to mieści ...
@Porzeczka1234, pruczki zeszly? Czy jakies wydzieliny?

Myslę, ze to normalne, szczegolnie na piersi ze ci ulewa.

myslicie ze jak 3 nocne posilki będą z odciągniętego, to nie pogorszy mi sie laktacja?
@ilis90, o ktorej wizyta?
Kasiu może być tak że jak 3 noce będą z odciagnietego a nie z piersi to tego nocnego mleka będziesz miała mniej (pójdzie impuls że nie jest wymagana taka duża produkcja w nocy) albo nie zmieni się nic, ale będą Cię piersi bolały od nadmiaru i zrobi się zastój. Jak ja podawała swego czasu w nocy mm z zalecenia lekarza, to mój M karmi, a ja w tym czasie odciagalam i mrozilam mleczko na zaś :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczynki ja oczywiscie od 6 nie spie ,bo poszlam siku no i zeykle jak wracam to mala sie budzi a przynajmniej czekam dopki sie nie przywita a tu cisza,pol godziny po ad nic.
W glowie juz rozne mysli.
Przekrecilam sie chyba sto razy,napilam sie wody i w koncu dala o sobiie znac,poryczalam sie.

@Destino oj tak wstawaniw z lozka ,hehe ja to robie tak ,ze zawsze przekrecam sie na bok i tak startuje ale to juz od dawna bo poprostu nie chce napinac brzuszka.
Ja mialam w planach kogos poprosic o umycie okiwn w sensie jakas pania ale ostatecznie jak sie dobrze czuje to mysle ,ze zeobie to sama,w tej ciazy mylam dwa razy.
No ciekawa jestem tego cudownego bolu,juz o nim marze [emoji5]
Natanielek bedzie mial dlugasne nogi[emoji4]ciekawe czy nie bedzie dluzszy niz 60 cm w takim razie[emoji4]

@pixi.nova czyli jednak nie mam totalniej sklerozy[emoji4]bo ostatnio ja zauwazam,robie tak glupie rzeczy ,ze samej siebie zaczelam sie obawiac[emoji3]

@Totois30 niestety ja nie pomoge ,kompletnje sie nie znam:/
Teraz mi sie przypomnilao ,ze chyba na styczniowkach mamy dziewczyne z tym przeciwcialem .
Dopytam jej,ale wiem ,ze na koncowce ciazy jej to wyszlo i bardzo sie bala,ma chyba miec cc za niedlugo.
Wiem ,ze wlaczyli jej wtedy wlansie heparyne bo sis zgadalysmy ,ze ja sie nia kluje od poczatku ciazy .

@kas90 usmiech tej kochanej istotki musi byc czyms najpieknjejszym[emoji5]zycze udanej wizyty zebyscie mogli zaszalec[emoji16]

@bea25ta hahaha jak tort no wiesz Ty co[emoji4]jeszcze tylko dzis i widziecie sie z Milenka[emoji7]

@agatush o widze ,ze i Michasia bedzie posiadaczka ewana[emoji7]

@marshia wszystsko bedzie dobrze,jestesmy z Toba [emoji8]zycze duzo sil

@llis91 powodzenia na wizycie[emoji4]

@Porzeczka1234 gratuluje pierwszego miesiaca[emoji8]

@roxie123 czekamy na spokojnie na opowiesc[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia musisz byc silna kto jak nie Ty? mama bedzie potrzebowala od Ciebie wsparcia
@Funia90 ladnie Asia Cie nastraszyla apropo spania to chyba rekord pobilam wczoraj polozylam sie spac kolo 19 na h potem telewije godzinke poogladalam i zasnelam na kanapie ok 21 a wstalam przed chwila czyli uwaga 13 h :D czuje sie wyspana ale mam dzisiaj ciezki dzien w pracy i druga zmiane.
@roxie123 jak tam bo my wszystkie ciekawe co doktorek powiedział?

@kas90 mleko powinno być mimo odciagania bo chodzi o systematyczność w nocy jest najwyższe stężenie prl to chodzi tu bardziej o regularność. Kasiu wyszło wszystko bączki i dużo bardzo dużo kupki na prawdę warto w taki sposób pomóc dziecku. Mała szuła taka ulgę że lewdo na kapiel obudziłam i spi dalej

@agatush wiesz o czym pisze

@Ilis91 trzymam kciuki za wizytę

@roxie123 mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze

@Funia90 znam ten stach. Odważne jesteście z tymi oknami mimo dobrego samopoczucia odradzam mycie samej okien strzeżonego Pan Bóg strzeże.
.

@Funia90 te nasze strachy. Ale dobrze ze poplakalas. To pomaga. Jak Asienka lubi evana to probuj evankiem. U mnie woda i slodkie sie nie sprawdzaja. A evan zawsze. Chocby jeden ruch. Ja mam to na codzien. Teraz tez Asiulka ma oraz mniej miejsca i tych ruchow moze byc mniej. Oj trzeba miec stalowe nerwy.
Jesli chcesz sie wziac za okienka, to nie wszystkie naraz tylko po malutku. U mnie 1dziennie. I duzo odpoczynkow.

A ty mnie tu nie strasz dlugoscia Nataniela, bo szkoda mi ubranek. Na szczescie tych na 56 mam tylko kilka

@kas90 to potem jakies chrzcinowe foteczki wrzucisz na zamkniety?

@Ilis91 [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry