reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia yyy to jeszcze jedno:) bo nic mi nie mowil co dalej a jesli by sie udalo to powinnam stopniowo schodzic czy dalej brac?jestem dziewica luteinowa nie rosumie tego progesterona:) bo nie wiem czy na pewno potrzebowalam nigdy nie badalam ale mialam plamienia tydz przed @to lepiej wziac niz nie..tylko nie wiem jak to dziala ile sie powinno brac i jak odstawiac :/ tzn pewnie gin powie ale ja lubie rozumiec a tego cos nie ogarniam..

reklama
@dżoasia yyy to jeszcze jedno:) bo nic mi nie mowil co dalej a jesli by sie udalo to powinnam stopniowo schodzic czy dalej brac?jestem dziewica luteinowa nie rosumie tego progesterona:) bo nie wiem czy na pewno potrzebowalam nigdy nie badalam ale mialam plamienia tydz przed @to lepiej wziac niz nie..tylko nie wiem jak to dziala ile sie powinno brac i jak odstawiac :/ tzn pewnie gin powie ale ja lubie rozumiec a tego cos nie ogarniam..
Jesli bedzie pozytyw to bierz dalej bez zmian;) jesli zawsze kilka dni przed @ mialas plamienia to to moze wlasnie swiadczyc o jakiejs lekkiej niedomodze lutealnej. Progesteron lekarze przepisuja nawet prewencyjnie. Z reguly bierze sie do ok 12tc, potem sie stopniowo odstawia, jak lozysko samo zaczyna go produkowac. :)

Kasiu dopóki kupa nie jest zielona ze sluzem lub krwią, albo spieniona strzelajaca, czarna - to wszystko jest Oki :-*

Oj @bertha, @mickey

Ale ten czas leci!!! My niedługo kończymy 3 miesiące
emoji33.png
emoji33.png
emoji33.png

A czy Wy już przypadkiem nie po chrzcie? Albo zaraz przed?

Roxie bardzo się cieszę :-) poczekamy na opis do jutra :-) grunt że Ty jesteś zadowolona :-)

A nam przyszedł EWAN - prezent na Święta dla Misi
emoji7.png

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Chrzest 17.12 :) dzisiaj się obkupilam: bielizna, buty, sukienka i dodatki :) jak wrocilam po 4 godz do domu to bylam strasznie wytęskniona!!

@Porzeczka1234 slyszalam o tym sposobie, musze wyprobowac. A ten windi chyba @kwiatuszek23 polecała. Ja mojej pomagam zrobic kupkę masując dosc mocno same zakręty jelita (dwa punkty) i pod palcami czuję kiedy sie przesuwa, jak woda w perlatorze. Mimo ze robie to mocno to mała szczesliwa, bo ulga.
Ja w nocy musze dawac jednak tylko mleko z zagestnikiem. Bo godzine temu obudziło mnie ksztuszenie, od razu wyskoczylam z lozka tak sie przestraszylam. A Asia byla ponad 2 godziny po posilku i do tego na klinie, a mimo to ulała (bo nie odbila mi). A po zagęszczonym odbija jak prosiaczek

@kas90 właśnie my po drugim nocnym posiłku wiesz na prawdę jak byś zobaczyła co zalegało w jelitkach to ja się nie dziwię , że dziecko się męczy płacze itd. Wiesz mimo , że Zosia odbija po każdym posiłku to ulewa i nie wiem czy to normalne?
My dzisiaj kończymy miesiąc!!! O 9:59 a 4 tydzień skończyliśmy w piątek

@bea25ta to dziś???

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234, pruczki zeszly? Czy jakies wydzieliny?

Myslę, ze to normalne, szczegolnie na piersi ze ci ulewa.

myslicie ze jak 3 nocne posilki będą z odciągniętego, to nie pogorszy mi sie laktacja?
@ilis90, o ktorej wizyta?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry