reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino zobaczymy jak dobrze pójdzie to w lutym zaczniemy starania :) chyba , że coś w wynikach wyjdzie takiego , że trzeba szczepienia albo nie wiem co to wtedy sie przeciągnie ... ale i tak sie cieszę ze jestem tyle do przodu bo tak dopiero gdzies w lutym to bym dopiero wizyte miala
@bea25ta kochana u kogo Ty ciąże prowadziłaś ?:) jeju zaraz nam sie bd chwalić zdjęciami dzidzi :**

reklama
@roxie123 Ciesze sie, ze wizyta udana. W koncu trafilas do lekarza co zna sie na temacie. Nie ma co chowac glowy w piasek tylko walczyc z problemem i do przodu w kierunku porodowki ;):D
U mnie jest wiele opcji patrzac po wynikach.
Czekam na wynik Ana panelu i wtedy decyzja.
Daja mi duza szanse na ciaze na sterydzie i clexanie ale zastanawiam sie jeszcze nad wlewami to jest alternatywna szczepien tylko duzo drozsza.
Twoje badania pewnie tez poprowadza Cie w tym kierunku ;) Co do tego ze nasze wyniki moga sie pogorszyc po kolejnym porononieniu to samo mowil mi Pasnik, zeby podejsc madrze do kolejnej ciazy a nie szalec i na zywiol... To nie dla nas kochane.
@marshia Kochana wiesz, ze jestem z toba i myslami i modlitwa.
@magda1208 Ciesze sie, ze wizyty juz zaplanowane i nowa nadzieja w sercu.
Oby dziewczyny ten nowy rok byl dla nas staraczek tym wymarzonym... kiedy spelni sie nasz cud.
@Ilis91 Trzymam kciuki!!!

@Ilis91 kciuki za wizyte. , @olaa90tez u dr P moglyscie sie zgadac i dac sobie znaki rozpoznawcze jakies mietowe paznokcie czy cos:D:Dcos.

@roxie123 ja prowadzilam ciaze u dr Chwiej ale to juz calkiem nie twoje rejony.

Wczoraj wzielam zastrxyk dzis juz moj brzuch ma wolne od wklucia. Jutro 7 mam byc na oddziale. Starszy brat ciuchy do czwartku ma poprasowane i sparowane koszulki plus podnie, mam nadzieje ze ze skarpetami i majtkami dadza sobie rade.

Kazdą modląca sie prosze wspomnijcie o mamie @marshia ,ale o mnie tez nie zapomnijscie zebym przezyla i dziecko bylo zdrowe.:baffled:

Witam się niedzielnie ♡
@mickey* @bertha co do tej opryszczki to potwierdzę słowa @anetkruczek i oby miała rację :)
@roxie123 ty wiesz ze się ciesze z udanej wizyty ;)
@Porzeczka1234 mi Wiktor tez ulewal i tym się nie przejmuj :)
@kas90 no to imprezka za pasem ;)
@marshia pamiętamy o was
@agatush jak ty czuwasz nam mamuśkami :*

Niestety @nafoczka nie odwiedzi @bea25ta bo się boję ze każe mi lewatywe zrobić bo to pieron jest ;) mężowi zrobi :) a tak poważnie to chora nie pójdę :/

reklama
@Ilis91 kciuki za wizyte. , @olaa90tez u dr P moglyscie sie zgadac i dac sobie znaki rozpoznawcze jakies mietowe paznokcie czy cos:D:Dcos.

@roxie123 ja prowadzilam ciaze u dr Chwiej ale to juz calkiem nie twoje rejony.

Wczoraj wzielam zastrxyk dzis juz moj brzuch ma wolne od wklucia. Jutro 7 mam byc na oddziale. Starszy brat ciuchy do czwartku ma poprasowane i sparowane koszulki plus podnie, mam nadzieje ze ze skarpetami i majtkami dadza sobie rade.

Kazdą modląca sie prosze wspomnijcie o mamie @marshia ,ale o mnie tez nie zapomnijscie zebym przezyla i dziecko bylo zdrowe.:baffled:

Modlitwa zapewniona szybkiego i bezproblemowego porodu.

Do góry