@pixi.nova bo ja taka trochę panikara jestem na razie nie biorę, czekam cierpliwie na wizytę i zobaczymy co będzie dalej
reklama
U
użytkownik m
Gość
mokka na którymś forum czytałam o tym leku, choć to lek rzadko przepisywany,@pixi.nova bo ja taka trochę panikara jestem na razie nie biorę, czekam cierpliwie na wizytę i zobaczymy co będzie dalej
@pixi.nova trochę mi ta teoria doc Paśnika nie leży nt TNF, ale go wypytam jak będe na wizycie u Niegociekawe czy nie potraktuje mnie tak jak dr Sydor
pixi.nova
Fanka BB :)
@Totois30 Z moich obserwacji wynika, że reumatolog nic Ci nie da.. Wiekszosc lekarzy trzyma sie swojej dzialki.. Jak nie masz klinicznych objawow to uwazaja, ze jestes zdrowa. Ale sama wiesz, ze rozpoznanie choroby z pelnymi objawami klinicznymi to moment kiedy moze byc za pozno..
Ja polecam Ci znalezc kogos kto potrafi to polaczyc z ciaza.. To oszczedzi Ci wiele czasu i nerwow.Ja przerobilam dwoch hematologow wielkiej slawy a potratowali mnie z takim zlewem jak Ciebie reumatolodzy. Wg. mnie eweidentnie tu masz problem i raczej marne szanse zeby te przeciwciala byly obojetne dla ciazy. Jestes w o tyle dobrym miejscu, ze raczej znasz przyczyne swojej straty.
Trzymam mocno kciuki abys znalazla kogos madrego do prowadzenia ciazy.
@mickey* Sama jestem ciekawa co ci powie.. Mi powiedzial dokladnie to i w sumie to uspokoilo mnie to bardzo nie powiem A Sydor jak Cie potraktowal? Znaczy sie olal?
Ja polecam Ci znalezc kogos kto potrafi to polaczyc z ciaza.. To oszczedzi Ci wiele czasu i nerwow.Ja przerobilam dwoch hematologow wielkiej slawy a potratowali mnie z takim zlewem jak Ciebie reumatolodzy. Wg. mnie eweidentnie tu masz problem i raczej marne szanse zeby te przeciwciala byly obojetne dla ciazy. Jestes w o tyle dobrym miejscu, ze raczej znasz przyczyne swojej straty.
Trzymam mocno kciuki abys znalazla kogos madrego do prowadzenia ciazy.
@mickey* Sama jestem ciekawa co ci powie.. Mi powiedzial dokladnie to i w sumie to uspokoilo mnie to bardzo nie powiem A Sydor jak Cie potraktowal? Znaczy sie olal?
agatush
Moderatorka
Kasiu dopóki kupa nie jest zielona ze sluzem lub krwią, albo spieniona strzelajaca, czarna - to wszystko jest Oki :-*I ja! Poslij @Porzeczka1234. @agatush, stopniowa zmiana kupek z zoltych na pomaranczowawe jest ok? Konczymy pomalu 6t.
@pixi.nova u kogo ostatecznie sie bedziesz leczyc?
Ola, to straszna tragedia ( nie wyobrazam sobie takiej małej myszkibez mamy...
Asienka od kilku dni mnie rozpoznaje i reaguje usmiechem. To wynagradza caĺe zmęczenie!
Ja we wtorek wizytuje, nie mozemy sie z M doczekac nie robilismy tego od walentynek haha mamy stresa
Ale ten czas leci!!! My niedługo kończymy 3 miesiące [emoji33] [emoji33] [emoji33]
A czy Wy już przypadkiem nie po chrzcie? Albo zaraz przed?
Kochane jeszcze nie ma mnie w domu nie ogarnę dziś chyba ale jutro opiszę [emoji4] wszystko fajnie jestem bardzo zadowolona dostałam badania jestem agresorem hah no i same wiecie trzeba po badaniach obrać plan dzialania [emoji4] doktor miodzio człowiek ♡
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie bardzo się cieszę :-) poczekamy na opis do jutra :-) grunt że Ty jesteś zadowolona :-)
A nam przyszedł EWAN - prezent na Święta dla Misi [emoji7]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Totois30
@Destino wiem wlasnie ze moga przenikac to mi to powiedziala reumatolog ale o dziwo powiedziala zeby nie brac sterydow ja nie wiem czy oni sie znecaja nad nami...powiedziala ze by od 16tyg badac dokladnie serce w Warszawie czy wszystko ok , a jak zacznie dzialac przeciwciało to wtedy podaja sterydy...raczej wydaje sie to pozno, ponoc anty ro wlasnie zaczyna dzialac w pozniejszej ciazy..czytalam juz mase..tocznia wlasnie na podstawie badan i objawow klinicznych wykluczaja.. @mickey* miano niby wazne u mnie wysokie 1:2560 ale 3 lekarzy powiedziali zeby nie patrzex na miano bo najwyzszy wynik mam przeciwciala DFS70 ktory sztucznie zawyza miano a wystepuje u zupelnie zdrowych ludzi.reszte mam bardzo nisko 0 lub 1 no i te anty ro sa wysokie...zadnej choroby niestwierdzoni ale czuje ze cos mam od zawsze..głównie skorne objawy ale niewielkie moze ta luszczyca ale kurde biopsja tez wykluczyla i niewiadomo:/
Totois30
@mickey* !!!wlasnie wpisalam sobie dla przypomnienia co to byly te DSF70 i jako pierwsza wsykoczyla mi odpowiedz z BB Twojego autorstwa z 2016 r Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne jestes slawna na Google: D
bertha
Bea, ja zaczynam w dniu kiedy zwalniasz brzucholek także jakby nie chciał czekać to chętnie przejmę, waga bardzo podobna wiec się idealnie we mnie wpasuje [emoji16]Ktora na dniach testuje?? Ja swoj bemben moge podzielic jak tort wiec teges marshia szlas na zywiol ??
A ja sobie widzisz wyszukuje właśnie objawów, bo jest czas potencjalnej implantacji wiec wyobraźnia pracuje opryszczka na ustach się pojawiła wczoraj, coś tam wyszukuje w podbrzuszu. No i czekam do testowania.@bertha co u Ciebie?
A jak już przekonam się ze to wyobraźnia, to od 1dc zacznę immunosupresje. Kochana Maciejka mi wysłała leki, jeszcze potwierdzę je z Pasnikiem i zaczynam kuracje.
A jaki plan działania u ciebie?
U
użytkownik m
Gość
totois ja sławna dobrze że istnieją gogle, wkońcu zaistniałam
U
użytkownik m
Gość
@bertha ooo to u mnie inaczej, czarodziejka @anetkruczek mi wyszukuje objawów codziennie, zaczęła od opryszczki(również) potem stwierdziła, że jak mnie boli gardło to też dobrze rokuje na ciąże, a ja wczoraj pisząc z anetka smsy płakałam ze śmiechu, więc tym razem ja znalazłam sobie kolejny objaw ciązy- mianowicie śmianie się do telefonu
ja narazie przytulam się z mężem bez jakiejśc nadzieji ale w tym miesiacy myślę iść do dr P ugadać tą drożność a 15 Paśnikhura
@pixi.nova dr Sydor miał mnie dość, bo za dużo pytań chciałam zadać i zwrócił mi uwagę że musimy kończyć i tym oto sposobem dla mnie wizyta za dwie stówy zakonczyła się w pół zdania
@Totois30 z tym ana to musisz sobie ogarnąć miano bym powiedziała b.wysokie, jeśli masz wysokie dfs 70 to spoko, ale jesli są wysokie Ro to napewno to musisz rozgryźć
ja narazie przytulam się z mężem bez jakiejśc nadzieji ale w tym miesiacy myślę iść do dr P ugadać tą drożność a 15 Paśnikhura
@pixi.nova dr Sydor miał mnie dość, bo za dużo pytań chciałam zadać i zwrócił mi uwagę że musimy kończyć i tym oto sposobem dla mnie wizyta za dwie stówy zakonczyła się w pół zdania
@Totois30 z tym ana to musisz sobie ogarnąć miano bym powiedziała b.wysokie, jeśli masz wysokie dfs 70 to spoko, ale jesli są wysokie Ro to napewno to musisz rozgryźć
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Totois30
Mowili mi tez ze ta heparyna na takie niewiadome problemy autoimmunologiczne ale czuje potrzebe interwencji immunologa...
@bertha uuu to powodzonka 3 mam kciuki mi kazali sie starac to sie staram ale cos czuje ze ten cykl niet, to bedzie czas na badania i konsultacje tzn i tak cos podzialam jeszcze ale moze czegos wiecej sie dowiem
@bertha uuu to powodzonka 3 mam kciuki mi kazali sie starac to sie staram ale cos czuje ze ten cykl niet, to bedzie czas na badania i konsultacje tzn i tak cos podzialam jeszcze ale moze czegos wiecej sie dowiem
Podziel się: