reklama
pixi.nova
Fanka BB :)
@bea25ta A kochana dokładnie od kiedy brałas clexane? Od samego pozatku dawka 0,8? Ja waze 65 kg wiec mysle ze dawka 0,6 tez jest na mnie za mala.. W ciazy bialko s tez mialam zle.. na clexanie 0,4 i acardzie 75 mg
@Totois30 Kochana badalas ANA? Niestety nie wiem co to za przeciwcialo co Ci wyszlo to z ana?
Mysle, ze powinnas sie udac do Immunologa bo chyba u Ciebie jest z tym problem.
Skad jestes? W Lodzi wiele dziewczyn jezdzi do Pasnika np. ja. Rowniez jest Malinowski.
W Krakowie dziewczyny chodza do Sachy i Przybycienia- to ginekolog ale ogarnia immuno.
W warszawie jest Jerzak.Ale ona bardziej zwraca uwage na zespoly metaboliczne jak PCO ale to chyba nie jest twoj problem.
Masz pewnie do wyboru to co my wszystkie ciaze na sterydzie... Skoro u ciebie wariuja przeciwciala to raczej nie masz wyboru. Szzepien bym ci nie polecala przy dodatnich Ana jedynie bezpieczne sa jeszcze wlewy z immunoglobulin.
@kas90 Nie mam jeszcze wybranej drogi leczenia.. A u kogo sie bede leczyc? Chyba u siebie
Zbiore zalecenia i bede kminic
@Porzeczka1234 Dziekuje za odpowiedz.
@magda1208 Kiedy kochana jedziesz do Maliny?
Jak sie czujesz?
@mokka25 Pasnik mowi ze wysoka interleukina 10 to super wynik i tylko sie cieszyc. Wysoki TNF to jaki masz?? Mi mowil ze mozna sie marwtic jak wynik jest ok 300 tysiecy. Ja mam prawie 4000 i mowil ze jest ok.
Nie bierz nic na wlasna reke poczekaj na wizyte. Rozumiem, ze nie jestes w ciazy?
Nie znam tego twojego leku ale on mowil ze TNF to zmienia sie non stop nawet w ciagu dnia i on ma najmniejszy wplyw na ciaze bo nawet katar wplywa na jego wynik. Wiec spokojnie nie panikuj ja sama tu juz myslalam, ze mam nowotwor a okazalo sie, ze to pikus.
@Totois30 Kochana badalas ANA? Niestety nie wiem co to za przeciwcialo co Ci wyszlo to z ana?
Mysle, ze powinnas sie udac do Immunologa bo chyba u Ciebie jest z tym problem.
Skad jestes? W Lodzi wiele dziewczyn jezdzi do Pasnika np. ja. Rowniez jest Malinowski.
W Krakowie dziewczyny chodza do Sachy i Przybycienia- to ginekolog ale ogarnia immuno.
W warszawie jest Jerzak.Ale ona bardziej zwraca uwage na zespoly metaboliczne jak PCO ale to chyba nie jest twoj problem.
Masz pewnie do wyboru to co my wszystkie ciaze na sterydzie... Skoro u ciebie wariuja przeciwciala to raczej nie masz wyboru. Szzepien bym ci nie polecala przy dodatnich Ana jedynie bezpieczne sa jeszcze wlewy z immunoglobulin.
@kas90 Nie mam jeszcze wybranej drogi leczenia.. A u kogo sie bede leczyc? Chyba u siebie
Zbiore zalecenia i bede kminic
@Porzeczka1234 Dziekuje za odpowiedz.
@magda1208 Kiedy kochana jedziesz do Maliny?
Jak sie czujesz?
@mokka25 Pasnik mowi ze wysoka interleukina 10 to super wynik i tylko sie cieszyc. Wysoki TNF to jaki masz?? Mi mowil ze mozna sie marwtic jak wynik jest ok 300 tysiecy. Ja mam prawie 4000 i mowil ze jest ok.
Nie bierz nic na wlasna reke poczekaj na wizyte. Rozumiem, ze nie jestes w ciazy?
Nie znam tego twojego leku ale on mowil ze TNF to zmienia sie non stop nawet w ciagu dnia i on ma najmniejszy wplyw na ciaze bo nawet katar wplywa na jego wynik. Wiec spokojnie nie panikuj ja sama tu juz myslalam, ze mam nowotwor a okazalo sie, ze to pikus.
roxie123
Kochane jeszcze nie ma mnie w domu nie ogarnę dziś chyba ale jutro opiszę [emoji4] wszystko fajnie jestem bardzo zadowolona dostałam badania jestem agresorem hah no i same wiecie trzeba po badaniach obrać plan dzialania [emoji4] doktor miodzio człowiek ♡
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Totois30
@pixi.nova dziekuje za odp :* tak to ANA badalam oczywiscie 3ci profil, świecenie ziarniste ale tylko anty ro jest kurcze wlasnie tak czytam wlasnie wasze doświadczenia z encortonem ale reumatolodzy i dermarolog u ktorych konsultowalam wyniki nie widzieli do niego wskazan mowia ze on moze pozostac wyciszony skoro z niczym wiecej sie nie laczy..musze pomyslec o immunologu, jestem z Torunia dzis u nas zatrzesienie rydzykowych moherkow..
@burczus a co sprzedajesz?
@Totois30 wiem, ze na luszczyce swietnie dzialaja kosmetyki z siarka. A z tego co kojarze, to luszczyca jest choroba autoimmunologiczna. Moge sie mylic. Moze powtorz sobie ana i ana 2 i ana 3. I zdaje sie ze tu raczej reumatolog moze pomoc. Nie jestem pewna. Wszystko zalezy jakie robilas badania i kiedy. Kciukamy za tescik
@Porzeczka1234 tez chetnie poznam stary sposob
@bea25ta skads znam te schizy. Moge spac tylko na prawym boku albo na plecach. Jak pytalam kardiologa i ginekologa to mowili, ze to nie ma znaczenia. A jednak schizy sa
@kas90 pedzicie z tygodniami [emoji4]
@Totois30 wujek googl podpowiada, ze tu trzeba powtorzyc badanie na tocznia.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Totois30 wiem, ze na luszczyce swietnie dzialaja kosmetyki z siarka. A z tego co kojarze, to luszczyca jest choroba autoimmunologiczna. Moge sie mylic. Moze powtorz sobie ana i ana 2 i ana 3. I zdaje sie ze tu raczej reumatolog moze pomoc. Nie jestem pewna. Wszystko zalezy jakie robilas badania i kiedy. Kciukamy za tescik
@Porzeczka1234 tez chetnie poznam stary sposob
@bea25ta skads znam te schizy. Moge spac tylko na prawym boku albo na plecach. Jak pytalam kardiologa i ginekologa to mowili, ze to nie ma znaczenia. A jednak schizy sa
@kas90 pedzicie z tygodniami [emoji4]
@Totois30 wujek googl podpowiada, ze tu trzeba powtorzyc badanie na tocznia.
Totois30
@Destino dziekuje za kciukasy moze organizm bedzie sie zajmowal stawami a dzidzie zostawi w spokoju tak autoimmunologiczna, na pewno jakas mam ale zadnej diagnozy, co chwile cos kolejnegi wykluczam..wlasnie ANA robilam teraz, ok 2 mce temu ale zaraz po stracie zeby zobaczyc czy jakies wlasnie sie uaktywniaja w ciazy ale nic konkretnego mi nie powiedzieli..bylam u reumatologow i mowili ze jest ok ze przeciwciało jedno moze nie grozic bo i zdrowi ludzie maja...i tyle ,bo objawow klinicznych jeszcze nie mialam dopiero miesiac po stracie sie zaczelo...ale jeszcze sie pozapisuje bo do najlepszych terminy wakacyjne.oczywiscie prywatnie
marzycielka81
@roxie123 jak na wizycie? Popros o cytotek. Czy jakos tak.
Spoznione wszystkiego najlepszego.
@Destino sliczny ten Twoj synek.
Ale wy produkujecie. Przeczytalam ostatnie 15 stron. Wczoraj zmoglo mnie przeziebienie.@Destino jeszcze jam Ci mocno dziekuje. Mam metlik w glowie. Maz uparl sie zeby sprobowac iui a ja zastanawiam sie nad lekarka Laura Grzeskowiak ponoc patrzy na organizm calosciowo. Mam taki metlik w glowie i nie wiem co mam zrobic i do kogo pojsc
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Spoznione wszystkiego najlepszego.
@Destino sliczny ten Twoj synek.
Ale wy produkujecie. Przeczytalam ostatnie 15 stron. Wczoraj zmoglo mnie przeziebienie.@Destino jeszcze jam Ci mocno dziekuje. Mam metlik w glowie. Maz uparl sie zeby sprobowac iui a ja zastanawiam sie nad lekarka Laura Grzeskowiak ponoc patrzy na organizm calosciowo. Mam taki metlik w glowie i nie wiem co mam zrobic i do kogo pojsc
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@Totois30 podobno mozna miec same anty ro, ale skoro uaktywnily sie w ciazy, co czesto sie dzieje moze warto pilnowac, czy nie bedzie tocznia, bo najczesciej w nim wystepuja. Maga byc tez inne choroby autoimmunologiczne, ktore dopiero sie ujawniaja. Na googlu pisza, ze te antyciala przechodza przez lozysko i moga oddzialywac na ciaze. Moze poczytaj. Wpisz po prostu anty ro i poczytaj, moze cos ci przyjdzie do glowy, znajdziesz jakies symptomy ktore znasz i bedziesz wiedziala w jakim kierunku szukac
@marzycielka81 jak kobita nie jest droga to wsrto probowac. Ja tez w krakowie robilam wycieczki od gina do gina. Nawet jesli ktorys zadbal tylko o wycinek, ostatecznie i tak sie udalo
@marzycielka81 jak kobita nie jest droga to wsrto probowac. Ja tez w krakowie robilam wycieczki od gina do gina. Nawet jesli ktorys zadbal tylko o wycinek, ostatecznie i tak sie udalo
reklama
U
użytkownik m
Gość
witaj totois, a jakie miałaś miano ? bo to bardzo ważna informacja obok typu świecenia,@pixi.nova dziekuje za odp :* tak to ANA badalam oczywiscie 3ci profil, świecenie ziarniste ale tylko anty ro jest kurcze wlasnie tak czytam wlasnie wasze doświadczenia z encortonem ale reumatolodzy i dermarolog u ktorych konsultowalam wyniki nie widzieli do niego wskazan mowia ze on moze pozostac wyciszony skoro z niczym wiecej sie nie laczy..musze pomyslec o immunologu, jestem z Torunia dzis u nas zatrzesienie rydzykowych moherkow..
a masz jakieś choroby autoimmunologiczne?
@Destino tak dokładnie łuszczyca to autoimmunologiczna choroba,
cudowne będziesz miała świetą, tak jak porzeczka pisze, będziesz mogła na spokojnie poszaleć przy wigilijnym stole, a nie oblizywać się
@bertha co u Ciebie?
@magda1208 :-*
Podziel się: