reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino dziekuje Ci, ze zapytalas. Mam metlik w glowie. Dostalam ovitrelle i jajko nie peklo czy tzn ze bez sensu mialam inseminacje i ze moja ginekolog nie leczy problemu tylko proponuje in vitro. Naz sie uparl ze chce sprobowac jeszcze raz inseminacji. Reszte doczytam pozniej

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxi123 to nie takie proste, jeszcze 3t do 36tc i wtedy bezpiecznie moge rodzic, ale kiedy to bedzie to nikt tego nie wie [emoji1]
Ja wchodze zawsze z M do gina, nie wstdze sie go. On tez zadaje lekarzowi pytania. W koncu mu tez zalezy i troszczy sie o nas. Moj tez jak uslyszal od Sydora o krwotokach to odmowil mi zastrzyku. Wtedy sama zaczelam robic. My w domu hadalismy o naszych obawach i mowilam M, ze bez lekow tej ciazy nie poprowadze, pomimo tego co mowia lekarze. Tym bardziej, ze mowili, ze nie zajde naturalnie. Argument bledu lekarzy mialam. Poza tym wszyscy jestesmy ludzmi, wiec mylimy sie.

@zosiak wiem ze ciezko. Trzeba probowac. Teraz mam baranka evana i o dziwo dziala nie tylko na synka...na mnie tez. Mi pomagala praca, a w zasadzie zmeczenie fizyczne, spacery z psem i pobyt na dzialce. Nawet wedrowki po gorach i basen. Oh pamietam jak chodzilam i wyrzywalam sie na basenie. Trzeba szukac co pomaga...choc to nielatwe

@Funia90 mlody co prawda niemal codziennie probuje i sie cisnie, ale szyjka na szczescie trzyma, wiec w zasadzie zobaczymy. Narazie tylko przesunal sie termin porodu na 11 stycznia. A w szkole rodzenia pokazali wam moze madaz krocza?

@marzycielka81 skoro nie pekaja, to trzeba poszukac przyczyny, a nie proponowac in vitro. Nawet moja gin jest tego zdania, ze trzeba poszperac w ukladzie endokrynnym, czyli hormonalnym, bo poki nie ma owulacji nie ma sensu inseminacja. Dziwie sie, ze ta pani zanim zrobila inseminacje nie upewnila sie czy owulacja na pewno byla. Mysle, ze jak to uporzadkujesz to i naturalnie sie uda. A taki sposob inseminacji, to niestety wyciaganie kasy. Jak mialam miec iui to najpierw kazali mi droznosc zrobic. Zeby ja zrobic musialam miec czyste wymazy. Dlatego sie nie udalo. A robia stymulacje i daja ovitrel to nie oznacza, ze jajko peknie. Po to sie robi monitoring, by miec pewnosc. Slonko, po prostu zmien lekarza. Zapytaj o inna opinie
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Funia80 ten lekarz jest właśnie ostatnią deską ratunku dla mnie. No nic, pogadam z nim na wizycie i zapytam, może mi refunduje? ;)

@Destino pokazala nam ale nie na zywo[emoji23]mowila zeby okreznymi ruchami masowac,rozcigac a na pocztaku natluscic np oliwa.
Wasz babelek to rosnie jak na drozdzach normalnie hihi czym Ty go karmisz[emoji4]

@Locja zagadaj a mi chodzilo o to ,ze moze mialabys drugiego lekarza od heparyny[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@nafoczka cieszę się że pamiętasz o moich gadżetach muszę wymyślić jakieś lepsze :D bo nie chcę być zapamiętana jako dziewczyna od gumek hihi :D

@Marthi @pixi.nova wiecie Karków to prawie mój drugi dom :D więc jak się wybierzecie to postawię wam płynną czekoladę u WEDLA <3 ja osobiście jestem w niej zakochana :D

A ja do lekarza chodzę sama :D bo zawsze jest pytanie "kiedy zrobi usg" i zawsze sobie myślałam no nie dobrze powiedzieć do męża "Kochanie teraz wyjdź bo Pan doktor będzie mi wkładał kawałek plastiku w pochwę" może i to wcale nic strasznego nie jest ale ja się naoglądałam takiego filmu jeszcze w czasach szalonej młodości :D i jak ktoś mi mówi że chodzi z mężem na usg to od razu przypominają mi się sceny z tego filmu :D oczywiście mówimy tu o usg na wczesnym etapie ciąży :D bo jak już by było przez brzuszek to oczywiście chciałabym żeby mąż był :D
Link do: Plan B - zwiastun - nr 1 - Filmweb

@Funia90 niczym. Od ponad miesiaca zupelnie nie mam apetytu i duzo mniej jem. Wiec musi sie zywic "mna". A ze mam lekka nadwage to sie tym nie przejmuje, ma z czego sciagac
A mozesz mi bardziej obrazowo opowiedziec o tym rozciaganiu, bo nie do konca to rozumiem

@anetkruczek gdzie taka czekolada?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino na pewno byla mowa o dwoch palcach wskazujacym i srodkowym i o okreznych ruchach az do momentu wchloniecia sie oliwy[emoji4]ale az tak sie nie wsluchilam bo nie wiem czy bede robic
Chociaz powinnam jak planuje rodzic z ochrona krocza,ale jak trzeba bedzie to naciecia nie wykluczam.
Pewnie Ci nie pomoglam,przepraszam,ale jakos nie pamietam:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry