reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia!! :/ Mówił tylko o tym, że przy szczepieniach na pewno nie wolno. Człowiek na milion pytań, wszystkie zadaje, niby wszystko wie a potem i tak coś wychodzi :/ Zresztą ja nie chcę sterydów...@dżoasia A Paśnik mówił ci czy immunoglobuliny łączy się ze sterydem? Bo zapomniałam dopytać
pixi.nova
bobasek1990
Locja a Twoja ostatnia ciąża była na żelaznym zestawie?@Kitki bardzo Tobie dziękuję za odpowiedź [emoji813]️. Poznałam go dzień przed zabiegiem, bo byłam u niego na usg i to on zdiagnozował brak tętna. Skierował mnie do szpitala i tam zajął się mną w sposób nieprawdopodobny. Mam wobec niego wiele wdzięczności gdyż zajął się mną lepiej od mojego prowadzącego. Dał mi dużo nadziei i myślę, że to jest jedyny lekarz, któremu mogłabym zaufać. Gdy przeczytałam w innym wątku, że prowadził Twoją ciążę to bardzo się ucieszyłam.
Idę do niego 11 grudnia, właśnie mija 6 tyg a ja wciąż nie mam @ (mogę przybić łapkę z @ovil22).
Napisz mi jeszcze proszę, czy on clexane daje z refundacją?
@Destino pięknego słodziaka nosisz w sobie
@bea25ta korzystaj z ostatnich chwil w dwupaku [emoji3]
@roxie123 bardzo mi przykro, że kolejny raz przez to przechodzisz. Wspaniałe, że udało się Tobie dostać do tego super lekarza [emoji3]. Niech spełni się to Twoje najważniejsze Marzenie [emoji322][emoji324]
@nafoczka o matko i córko, nie słyszałam o tym wspaniałym pomyślę z gumkami. Załamka. Niedługo w ogóle wycofają z obiegu. [emoji48]
A życie emeryta jak widać jest bardzo bogate, nie to co za młodu monogamia [emoji41]
dżoasia
A masz jakieś problemy z tarczycą, n hashimoto lub coś z chorób autoagresji? P/c przeciwplemnikowe, przeciwjądrowe? Bo ponoć wtedy nie powinno się szczepić. Ja chyba zostanę przy accofilu i wlewach... tak mi serce podpowiada... Ewentualnie jeszcze poproszę o intralipid 2 tyg przed transferem. obaczę co na to gin... Głowę mam chyba 5x większą, mózg mi puchnie od tego myślenia.. a dalej nic nie wiem!!!!@dżoasia No dokładnie zawsze jakiegos pytania sie nie zada Ja tez nie chce sterydow, szczepien sie boje a nie wiem czy same wlewy dadza rade.. Masakra te nasze wybory. Malinowski np. zawsze do szczepien daje steryd.. wiec badz tu madra..
@kas90 moja ostatnia ciąża była prowadzona na duphastonie acardzie encortonie i euthyroxie u gdyby nie brak wod płodowych i wada genetyczna synka udało by się ciąże donosic.... To może u mnie ten żelazny wystarczy... Oby
@Destino słodki ten twój mały mężczyzna... Prze kochany jest... A ile on ma tu ciotek... Hehe już tylko 3 tyg i będziemy się zachwycac
@roxie123 kciuki za wizytę jutro...
@Destino słodki ten twój mały mężczyzna... Prze kochany jest... A ile on ma tu ciotek... Hehe już tylko 3 tyg i będziemy się zachwycac
@roxie123 kciuki za wizytę jutro...
pixi.nova
@dżoasia Steryd obniża allo mlr a szczepienia podnosza. Wlewy dzialaja jak szczepienia wiec tez nie powinno sie teoretycznie znosic ich dzialania sterydami.. Jednak np. Malinowski uwaza ze to sie laczy moze wyjasni to nasza kochana @Porzeczka1234 ? Byc moze krakow ma inna metode? @anetkruczek @Destino wy chodzilyscie chyba do Sachy?
Ja nie mam przeciwcial jedynie ana moga byc dodatnie ale to czekam na pelen panel. Przeciw plemnikowych nigdy nie badalam bo ja zachodze w ciaze a to sie podobno bada jak nie mozna zajsc i nikt mi nie kazal.
Pasnik mowil ze sterydy moga dac u mnie rade i tak samo wlewy ale nie dopytalam czy lacznie to tez sie stosuje..
Ja nie mam przeciwcial jedynie ana moga byc dodatnie ale to czekam na pelen panel. Przeciw plemnikowych nigdy nie badalam bo ja zachodze w ciaze a to sie podobno bada jak nie mozna zajsc i nikt mi nie kazal.
Pasnik mowil ze sterydy moga dac u mnie rade i tak samo wlewy ale nie dopytalam czy lacznie to tez sie stosuje..
reklama
No strasznie duzo ci przybiera moja standardowo ok 200 (norma 150-210). Moj M pracuje w niemieckiej firmie i akurat pracownicy z niemiec przyjezdzali to kupili w aptece. Są tez na necie ale wolelismy miec pewnosc co do przechowywania. Kosztowaly 8 euro. Ja tez bede chciala nast opakowanie ale nie wiem kiedy bedzie mozliwosc. Bede pamietac o tobie jak cos. Poczytaj sobie opinie LEFAX ma taki sklad jak espumisan ale dziala lepiej. Jest bezpieczny bo sie nie wchlania. Dzis nie ma w ogole wzdec... a poszla kupka stulecia. Wiec dam zagestnik.Dziękuję @kas90 Kasiu za informacje u nas najgorzej w nocy mała szaleje matka też człowiek muszę chociaż przespać z 5 godzin w nocy do kupy. Dziś kupię zagęstnik spróbuję tym nocnym sposobem pojechać u nas w nocy jest najgorzej w dzień ujdzie. Ja ledwo żyje haha mąż w pracy moja mama siostra wszyscy pracują to nikt nie pomoże ale.... nie narzekam. Kupiłam otulacz dziś czekam na niego fajna sprawa dużo czytałam. Położna kazała dawać tą biogaje ale czy to pomoże. Kasiu skąd masz te krople mogę je jakoś zamówić albo masz możliwość mi zamówić oddam Ci oczywiście pieniądze. Mała zasneła idę puścić zmywarkę i idę też nyny
Ps Kasiu dziś ją ważylam i 170 gram przytyła od wtorku to na pewno nie gloduje bo przybiera 350 -400 gram tygodniowo a dziś położna powiedziała , że 250 to już dużo a ona jeszcze więcej przybiera no normalnie Pani bydluniowa hahaha
@smerfik88 dzieki za rade karmie bardziej w pionie i zaczela mi odbijac. Ona za duzo powietrza mi lyka bo sie tak rzuca na cyca a nie odbija
Matko, doszłam do strony 6032, nadrobię w nocy resztę
Podziel się: