Locja
Fanka BB :)
@Kitki bardzo Tobie dziękuję za odpowiedź [emoji813]️. Poznałam go dzień przed zabiegiem, bo byłam u niego na usg i to on zdiagnozował brak tętna. Skierował mnie do szpitala i tam zajął się mną w sposób nieprawdopodobny. Mam wobec niego wiele wdzięczności gdyż zajął się mną lepiej od mojego prowadzącego. Dał mi dużo nadziei i myślę, że to jest jedyny lekarz, któremu mogłabym zaufać. Gdy przeczytałam w innym wątku, że prowadził Twoją ciążę to bardzo się ucieszyłam.
Idę do niego 11 grudnia, właśnie mija 6 tyg a ja wciąż nie mam @ (mogę przybić łapkę z @ovil22).
Napisz mi jeszcze proszę, czy on clexane daje z refundacją?
@Destino pięknego słodziaka nosisz w sobie
@bea25ta korzystaj z ostatnich chwil w dwupaku [emoji3]
@roxie123 bardzo mi przykro, że kolejny raz przez to przechodzisz. Wspaniałe, że udało się Tobie dostać do tego super lekarza [emoji3]. Niech spełni się to Twoje najważniejsze Marzenie [emoji322][emoji324]
@nafoczka o matko i córko, nie słyszałam o tym wspaniałym pomyślę z gumkami. Załamka. Niedługo w ogóle wycofają z obiegu. [emoji48]
A życie emeryta jak widać jest bardzo bogate, nie to co za młodu monogamia [emoji41]
Idę do niego 11 grudnia, właśnie mija 6 tyg a ja wciąż nie mam @ (mogę przybić łapkę z @ovil22).
Napisz mi jeszcze proszę, czy on clexane daje z refundacją?
@Destino pięknego słodziaka nosisz w sobie
@bea25ta korzystaj z ostatnich chwil w dwupaku [emoji3]
@roxie123 bardzo mi przykro, że kolejny raz przez to przechodzisz. Wspaniałe, że udało się Tobie dostać do tego super lekarza [emoji3]. Niech spełni się to Twoje najważniejsze Marzenie [emoji322][emoji324]
@nafoczka o matko i córko, nie słyszałam o tym wspaniałym pomyślę z gumkami. Załamka. Niedługo w ogóle wycofają z obiegu. [emoji48]
A życie emeryta jak widać jest bardzo bogate, nie to co za młodu monogamia [emoji41]
Ostatnia edycja: