reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 kup otulacz to podobno na prawde super[emoji5]u mnie 32t1d z usg waga nam sie zgadza,to tylko krolewicz Destinki tak zacnie tyje[emoji87]
No i Twoja Bydluniowa tez lubi pojesc hihi

@Destino coz za piekna waga[emoji7]jaki on piekny[emoji7]i rzeczywiscie mysliciel,moja tez sie wczoraj raczka zakrywala

@roxie123 ta wizyta to na pewno prezent na imieniki[emoji5]

@roki_1991 hejo[emoji8]

@Marthi ciezko doradzic,wiesz poki nie sprobujesz to sie nie dowiesz ale musisz brac pod uwage porazke i miec wtedy sile do walki[emoji17]

@zosiak ja mysle ,ze zdrowy styl zycia nam pomaga ale jak np masz problem z krzepliwoscia tak jak ja to nic oprocz acardu i heparyny mi nie pomoze:/

@llis91 to ja Cie uspokoje[emoji5]ja praktycznie nie mialam objawow a do tego krwawienie jak podczas silnego okresu[emoji6]no i tak jak mowisz kazda ciaza jest inna

@ovli22 a co u Ciebie?juz doczytalam ,ze dlaej nie masz @:/ kurcze jakis przeglad bh sie przydal ale tam u Ciebie to pewnie ciezko

@nafoczka Ci emeryci pewnie za dawnych czasow zlapali te chorobska[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@funia u mnie bez zmian [emoji848].
Tak pójdę zrobię jakiś przegląd ale w Polsce jak będę . Tutaj nie mam zamiaru chodzić od drzwi do drzwi i się denerwować bo i tak nic się nie dowiem . Takie chodzenie od drzwi do drzwi jak akwizycja !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@roki_1991 witaj ;)
@Marthi a nie myślałaś o żelaznym zestawie ale z encortonem. Ja bym zrobiła podstawy z immuno bmoże jednak steryd Ci potrzebny.
@Ilis91 widzę, ze każda z nas na początku ma te same strachy ;) Ma pocoeszenie powiem, ze po usg genetycznym w 12 tc już się tym tak nie przejmuję także jeszcze troszkę dasz rade ;)) Kochana ja nie wymiotowałam miałam trochę mdłości czasem wieczorkiem (nie było to regułą i one nie trwały długo) i czasem cyce dawaly o sobie znać ale też nie zawsze bywały dni bezbolesności przy międoleniu ;) więc jeśli nie masz już mdłości to spokojnie oddychaj ja tu przykładem jestem, ze tak może być a dzieciątko ma serduszko bijące :)

@roxie123 [emoji8]

@ovli22 masz racje,wkurzajace.
Dobrze,ze bedziesz w pl to poogladaj sie porzadnie .
Masz tu jakiegos lekarza?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam niby ?! Jestem w takiej klinice ( lekarz w tej dziedzinie podobno najlepszy ) dostałam leki i mam się zgłosić jak zajdę w ciąże !
O to chodzi , że tutaj oni dają rok czasu na starania i zajście w ciąże i w tej kwestii nic nie zrobią . Tutaj nie ma badań ginekologicznych jest tylko usg i to nie robi tego ginekolog tylko zwykła pielęgniarka i czasami tak jest , że po wyniki z usg i konsultacje z lekarzem umawiasz się na inny termin .
A jak już ma się takie szczęście , i lekarz przyjmie to trwa to 5 min i jest to omówienie zdjęć z usg i zwykła rozmowa .
A na końcu powie , że trzeba zrobić badania i po badaniach następne itd .

Tego lekarza co mam teraz nigdy nie widziałam . Rozmawiałam z jego timem lub studentami ;( .

W Pl zrobię badania i jak wrócę do uk to napisze do nich e-maila i zobaczę czy coś zrobią w tej kwestii .

Ufff

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Kitki mam do Ciebie pytanie, przeczytałam, że prowadziłaś ciążę u dr Ustianowskiego. Czy mogłabyś napisać mi czy jesteś z niego zadowolona?
Jestem bardzo zadowolona. Tak naprawde dzieki niemu mam synka. Wszystko dokladnie sprawdza. W razie czego bral mnie na oddzial. Usg prenatalne tez mialam w klinice prinatologii i patologii ciazy u niego w policach. Rodzilam tez z doktorem. Mialam cc i czulam sie bardzo zaopiekowana. Poza tym dr to czlowiek z sercem na dloni. Nie pozwala Ci ani na chwile zwatpic w powodzenie. Zaraza pozytywna energia. Powiedzial mi w 4tc ze mam sie nie martwic, lezec i pachniec bo od martwienia sie jak sobie poradzic z trudna sytuacja jest On. Obiecal ze "wychodujemy" 3.5kg rozowego bobaska i slowa dotrzymal. Polecam dra z calego serca

Laseczki do kiedy bierze się Duphaston? właśnie mi się kończy i nie wiem ile go wykupić odpis recepty mam na 2 opakowania a ginka coś wspomniała o odstawieniu niebawem ale nie zapytałam madra ja kiedy będziemy odstawiać.

@ovli22 przepraszam , że to pisze ale odpuściłabym sobie lekarzy w UK... jak się leczyć to konkretnie a wiesz , że tam będą praktykować na Tobie :/ są dziedziny , które im wychodzą typu medycyna estetyczna i an tym mają zarobek ale niestety nie ginekologia... szkoda mi Ciebie , bo wiem , że będąc tam masz po części związane ręce :/ chodzi o to żeby nie poprowadzili Cię gorzej jak jest ... te leki tam też są troche inne . Oczywiście możesz się ze mną nie zgodzić :* ja Ci życzę jak najlepiej

reklama
Wszystkim Natalkom życzę wszystkiego najlepszego!! :*
@Destino extra zdjęcia prze słodki Młody :D
@dżoasia Miruś jak to Miruś faktycznie traktuje taśmowo i leci na kasę.. U niego miałam in vitro nieudane ale to nie jego wina.. Immunologia dała o sobie znać.
Potem wzięłam się w garść i poszłam do dr P ;) nie żałuję bo mnie zdiagnozował.
Teraz wróciłam do Mira bo mam go na miejscu i zresztą wiem czego potrzebuję (to tak w skrócie:D)
@roxie123 cieszę się z Tobą jeśli chodzi o wizytę:) przygotuj sie że posiedzisz u niego trochę w gabinecie :) ;) acha i ta cisza jak klepie w klawiaturę wyniki badań:D miodzio :D

Ostatnia edycja:
Do góry