reklama
@Porzeczka1234 kup otulacz to podobno na prawde super[emoji5]u mnie 32t1d z usg waga nam sie zgadza,to tylko krolewicz Destinki tak zacnie tyje[emoji87]
No i Twoja Bydluniowa tez lubi pojesc hihi
@Destino coz za piekna waga[emoji7]jaki on piekny[emoji7]i rzeczywiscie mysliciel,moja tez sie wczoraj raczka zakrywala
@roxie123 ta wizyta to na pewno prezent na imieniki[emoji5]
@roki_1991 hejo[emoji8]
@Marthi ciezko doradzic,wiesz poki nie sprobujesz to sie nie dowiesz ale musisz brac pod uwage porazke i miec wtedy sile do walki[emoji17]
@zosiak ja mysle ,ze zdrowy styl zycia nam pomaga ale jak np masz problem z krzepliwoscia tak jak ja to nic oprocz acardu i heparyny mi nie pomoze:/
@llis91 to ja Cie uspokoje[emoji5]ja praktycznie nie mialam objawow a do tego krwawienie jak podczas silnego okresu[emoji6]no i tak jak mowisz kazda ciaza jest inna
@ovli22 a co u Ciebie?juz doczytalam ,ze dlaej nie masz @:/ kurcze jakis przeglad bh sie przydal ale tam u Ciebie to pewnie ciezko
@nafoczka Ci emeryci pewnie za dawnych czasow zlapali te chorobska[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@funia u mnie bez zmian [emoji848].
Tak pójdę zrobię jakiś przegląd ale w Polsce jak będę . Tutaj nie mam zamiaru chodzić od drzwi do drzwi i się denerwować bo i tak nic się nie dowiem . Takie chodzenie od drzwi do drzwi jak akwizycja !
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Maciejka78
Fanka BB :)
@roki_1991 witaj
@Marthi a nie myślałaś o żelaznym zestawie ale z encortonem. Ja bym zrobiła podstawy z immuno bmoże jednak steryd Ci potrzebny.
@Ilis91 widzę, ze każda z nas na początku ma te same strachy Ma pocoeszenie powiem, ze po usg genetycznym w 12 tc już się tym tak nie przejmuję także jeszcze troszkę dasz rade ) Kochana ja nie wymiotowałam miałam trochę mdłości czasem wieczorkiem (nie było to regułą i one nie trwały długo) i czasem cyce dawaly o sobie znać ale też nie zawsze bywały dni bezbolesności przy międoleniu więc jeśli nie masz już mdłości to spokojnie oddychaj ja tu przykładem jestem, ze tak może być a dzieciątko ma serduszko bijące
@Marthi a nie myślałaś o żelaznym zestawie ale z encortonem. Ja bym zrobiła podstawy z immuno bmoże jednak steryd Ci potrzebny.
@Ilis91 widzę, ze każda z nas na początku ma te same strachy Ma pocoeszenie powiem, ze po usg genetycznym w 12 tc już się tym tak nie przejmuję także jeszcze troszkę dasz rade ) Kochana ja nie wymiotowałam miałam trochę mdłości czasem wieczorkiem (nie było to regułą i one nie trwały długo) i czasem cyce dawaly o sobie znać ale też nie zawsze bywały dni bezbolesności przy międoleniu więc jeśli nie masz już mdłości to spokojnie oddychaj ja tu przykładem jestem, ze tak może być a dzieciątko ma serduszko bijące
Mam niby ?! Jestem w takiej klinice ( lekarz w tej dziedzinie podobno najlepszy ) dostałam leki i mam się zgłosić jak zajdę w ciąże !
O to chodzi , że tutaj oni dają rok czasu na starania i zajście w ciąże i w tej kwestii nic nie zrobią . Tutaj nie ma badań ginekologicznych jest tylko usg i to nie robi tego ginekolog tylko zwykła pielęgniarka i czasami tak jest , że po wyniki z usg i konsultacje z lekarzem umawiasz się na inny termin .
A jak już ma się takie szczęście , i lekarz przyjmie to trwa to 5 min i jest to omówienie zdjęć z usg i zwykła rozmowa .
A na końcu powie , że trzeba zrobić badania i po badaniach następne itd .
Tego lekarza co mam teraz nigdy nie widziałam . Rozmawiałam z jego timem lub studentami ;( .
W Pl zrobię badania i jak wrócę do uk to napisze do nich e-maila i zobaczę czy coś zrobią w tej kwestii .
Ufff
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Jestem bardzo zadowolona. Tak naprawde dzieki niemu mam synka. Wszystko dokladnie sprawdza. W razie czego bral mnie na oddzial. Usg prenatalne tez mialam w klinice prinatologii i patologii ciazy u niego w policach. Rodzilam tez z doktorem. Mialam cc i czulam sie bardzo zaopiekowana. Poza tym dr to czlowiek z sercem na dloni. Nie pozwala Ci ani na chwile zwatpic w powodzenie. Zaraza pozytywna energia. Powiedzial mi w 4tc ze mam sie nie martwic, lezec i pachniec bo od martwienia sie jak sobie poradzic z trudna sytuacja jest On. Obiecal ze "wychodujemy" 3.5kg rozowego bobaska i slowa dotrzymal. Polecam dra z calego serca@Kitki mam do Ciebie pytanie, przeczytałam, że prowadziłaś ciążę u dr Ustianowskiego. Czy mogłabyś napisać mi czy jesteś z niego zadowolona?
Maciejka78
Laseczki do kiedy bierze się Duphaston? właśnie mi się kończy i nie wiem ile go wykupić odpis recepty mam na 2 opakowania a ginka coś wspomniała o odstawieniu niebawem ale nie zapytałam madra ja kiedy będziemy odstawiać.
roxie123
@ovli22 przepraszam , że to pisze ale odpuściłabym sobie lekarzy w UK... jak się leczyć to konkretnie a wiesz , że tam będą praktykować na Tobie :/ są dziedziny , które im wychodzą typu medycyna estetyczna i an tym mają zarobek ale niestety nie ginekologia... szkoda mi Ciebie , bo wiem , że będąc tam masz po części związane ręce :/ chodzi o to żeby nie poprowadzili Cię gorzej jak jest ... te leki tam też są troche inne . Oczywiście możesz się ze mną nie zgodzić :* ja Ci życzę jak najlepiej
reklama
Beciiia-87
Wszystkim Natalkom życzę wszystkiego najlepszego!! :*
@Destino extra zdjęcia prze słodki Młody
@dżoasia Miruś jak to Miruś faktycznie traktuje taśmowo i leci na kasę.. U niego miałam in vitro nieudane ale to nie jego wina.. Immunologia dała o sobie znać.
Potem wzięłam się w garść i poszłam do dr P nie żałuję bo mnie zdiagnozował.
Teraz wróciłam do Mira bo mam go na miejscu i zresztą wiem czego potrzebuję (to tak w skrócie)
@roxie123 cieszę się z Tobą jeśli chodzi o wizytę przygotuj sie że posiedzisz u niego trochę w gabinecie acha i ta cisza jak klepie w klawiaturę wyniki badań miodzio
@Destino extra zdjęcia prze słodki Młody
@dżoasia Miruś jak to Miruś faktycznie traktuje taśmowo i leci na kasę.. U niego miałam in vitro nieudane ale to nie jego wina.. Immunologia dała o sobie znać.
Potem wzięłam się w garść i poszłam do dr P nie żałuję bo mnie zdiagnozował.
Teraz wróciłam do Mira bo mam go na miejscu i zresztą wiem czego potrzebuję (to tak w skrócie)
@roxie123 cieszę się z Tobą jeśli chodzi o wizytę przygotuj sie że posiedzisz u niego trochę w gabinecie acha i ta cisza jak klepie w klawiaturę wyniki badań miodzio
Ostatnia edycja:
Podziel się: