@roxie ty nasza crazy Monkey [emoji205]! [emoji851][emoji851]
Bardzo ci współczuje kolejnej straty [emoji173]️Ale jestem tez z ciebie dumna za postawę !! Za walkę !! Działaj maleńka !
"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło " i na forum jest wiele takich przykładów !
Ja wierze , że i tobie zaświeci te słoneczko i dla mnie i dla innych też .
Czasami są te gorsze dni i człowiek wtedy się podłamuje i nie widzi u siebie szans ( tak jak ja teraz ) ale gdzieś w głąb siebie tli się ta nadzieja , ta wiara , że jednak będzie to maleńkie szczęście ( w sumie w naszym przypadku to bardzo duże szczęście ) i wtedy już będzie dobrze [emoji4][emoji256][emoji256][emoji256].
Ciagle się zastanawiam czy ta sytuacja ma nas czegoś nauczyć ! ? Nie wiadomo !
Poznamy odpowiedz za kilka lat .
Dziewczyny wiecie ze jak was wszystkie i lovju [emoji8] za pomoc i wsparcie .
@Illis bardzo się cieszę ze u ciebie wszystko Ok .
@ Magda dużo siły i wiary ci życzę !! Będzie dobrze [emoji173]️jeszcE nas zaskoczysz [emoji851]
@sus Zosieńka śliczna [emoji8]
Pozdrawiam was wszystkie .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo ci współczuje kolejnej straty [emoji173]️Ale jestem tez z ciebie dumna za postawę !! Za walkę !! Działaj maleńka !
"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło " i na forum jest wiele takich przykładów !
Ja wierze , że i tobie zaświeci te słoneczko i dla mnie i dla innych też .
Czasami są te gorsze dni i człowiek wtedy się podłamuje i nie widzi u siebie szans ( tak jak ja teraz ) ale gdzieś w głąb siebie tli się ta nadzieja , ta wiara , że jednak będzie to maleńkie szczęście ( w sumie w naszym przypadku to bardzo duże szczęście ) i wtedy już będzie dobrze [emoji4][emoji256][emoji256][emoji256].
Ciagle się zastanawiam czy ta sytuacja ma nas czegoś nauczyć ! ? Nie wiadomo !
Poznamy odpowiedz za kilka lat .
Dziewczyny wiecie ze jak was wszystkie i lovju [emoji8] za pomoc i wsparcie .
@Illis bardzo się cieszę ze u ciebie wszystko Ok .
@ Magda dużo siły i wiary ci życzę !! Będzie dobrze [emoji173]️jeszcE nas zaskoczysz [emoji851]
@sus Zosieńka śliczna [emoji8]
Pozdrawiam was wszystkie .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom