reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie ty nasza crazy Monkey [emoji205]! [emoji851][emoji851]
Bardzo ci współczuje kolejnej straty [emoji173]️Ale jestem tez z ciebie dumna za postawę !! Za walkę !! Działaj maleńka !
"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło " i na forum jest wiele takich przykładów !
Ja wierze , że i tobie zaświeci te słoneczko i dla mnie i dla innych też .

Czasami są te gorsze dni i człowiek wtedy się podłamuje i nie widzi u siebie szans ( tak jak ja teraz ) ale gdzieś w głąb siebie tli się ta nadzieja , ta wiara , że jednak będzie to maleńkie szczęście ( w sumie w naszym przypadku to bardzo duże szczęście ) i wtedy już będzie dobrze [emoji4][emoji256][emoji256][emoji256].

Ciagle się zastanawiam czy ta sytuacja ma nas czegoś nauczyć ! ? Nie wiadomo !
Poznamy odpowiedz za kilka lat .

Dziewczyny wiecie ze jak was wszystkie i lovju [emoji8] za pomoc i wsparcie .

@Illis bardzo się cieszę ze u ciebie wszystko Ok .

@ Magda dużo siły i wiary ci życzę !! Będzie dobrze [emoji173]️jeszcE nas zaskoczysz [emoji851]

@sus Zosieńka śliczna [emoji8]

Pozdrawiam was wszystkie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@ovli22 , wiem,że w niedzielę było wszystko dobrze,teraz mam nadzieję,że dalej tak jest..

Pewnie , że jest !! [emoji8]trzymam kciuki cały czAs .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Ilis91 u mnie z objawami też jest różnie raz są raz nie piersi już nie bolą w niedzielę wymiotowalam jak kot a teraz może pół godz dziennie mnie mdli ale mam nadzieję że jest wszystko ok i powiem Ci ze nie wyobrażam sobie wymiotować codziennie ja taka byłam słaba w niedzielę że prosiłam Boga żeby mi trochę przeszło a teraz by się przydało zygnac dla spokoju
@roxie123 robiłaś betę i wszystkiego najlepszego ja też Natalia

@Ilis91 - nie, nie miałam w tamtych ciążach clexane wdrożonego, ani metyli. Wiem, że są tu dziewczyny, którym heparyna pomogła i wystarczyła, np. @kas90 ;) A może... trafiły po prostu na silny zarodek i dobrą wolę Bożą i dlatego się udało? Tego się nigdy nie dowiemy ;) Ja psychicznie jestem silna, muszę parę dni spędzić sama, wypłakać się i wracam do życia. Nie jest łatwo, ale staram się... W Twoim przypadku faktycznie, może lepiej nie ryzykować ;* ;)

@bobasek1990 - wszystkiego dobrego! ;*

@Marthi ja jestem z Bielska-Białej :) pomysł mam nadzieję dobry i bardzo wierzę w to że następnym razem się uda przy lekach :)
W ogóle taki ogrom wiedzy tu macie, że czasem aż się zastanawiam czy chciałam o tym wszystkim czytać :p ale wiem że dużo dziewczyn na heparynie, acardzie i metylach dało radę, więc liczę że mi też się uda :)

@Kitki mam do Ciebie pytanie, przeczytałam, że prowadziłaś ciążę u dr Ustianowskiego. Czy mogłabyś napisać mi czy jesteś z niego zadowolona?

@roki_1991 - wiedzy tu sporo, masz rację! ;) Chciałabym mieć taką wiarę jak Ty... ostatnio mi trochę skrzydełka nadziei opadły :(

Spadam kochane na weekend! Życzę przyjemnośći! ;*

Ja od początku czułam że będzie źle, więc całkiem dobrze sobie radzę. Czekam aż mój organizm wróci do normy, czekam na pierwszą @, bo póki co cycki mnie bola bardziej niż w ciąży... Także cały czas hormony szaleją. Ale staram się myśleć pozytywnie, bo to połowa sukcesu :)

@Ilis91 ja to już wogole powinnam się martwić bo ja to wogole żadnych objawów :( nawet brzuch nie boli... tylko przytyłam pewnie od tych hormonów... nawet przeczucie mam,ze znowu mnie czeka szpital bo po takiej dawce progesteronu to sano nie pojdzie... dobrze,ze na l4 nie poszłam... jeszcze u mnie w przedszkolu wysyp ciąż ;/

reklama
@Ilis91 dziękuję :) zobaczymy jak jutro bd gadał ze mną , ja też panikara więc nie da się ukryć haha
A wizytujesz u kogo ? u Ciosek ? dobrze będzie teraz musi się udać :*
@ovli22 nie łam się ... trzeba działać i walczyć do skutku !!!
@bobasek1990 wzajemnie wszystkiego najlepszego :) tak robiłam beta 3.9 przedtem pomyliłam mówiłam 3.3 ale to to samo
@roki_1991 tak czułam , że przyjdziesz tutaj na wątek ;* ciesze się :)
@olaa90 bo Ci nakopie ! nie nastawiaj się kurde , dobrze będzie :* objawy to nie wszystko ...widzisz ja mam objawy pełną parą i klops , bądź dobrej myśli

Pytanie za 100 pkt :
Co byście brały gdyby Wam zaproponowano : accofil , wlewy , szczepienia ? , które z tych jest najmniej inwazyjne... musze mieć pojecie o czym on będzie do mnie mówił ...czytałam , że bardzo dużo kobiet się szczepi

Do góry