reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak nie mam wyjścia żeby wiedzieć jak reagować dalej...
Przy okazji zrobię pakiet tarczycowy caly oprócz Tsh bo robiłam w poniedziałek to powtórzę przed wizytą.
Jeszcze zrobie wit B12 i kwas foliowy

Siedze na poczekalni 2ga jestem to szybko załatwię

Wiecie co dużo mi pomaga podejście mojego męża nawet teraz On traktuje mnie jakby nic się nie stało a jednocześnie wie i wspiera dobrym słowem czy przytuli jest ze mną tak po prostu...i cieszę się ze nie panikuje bo żyje się normalnie bez negatywnych emocji itd. Nie znioslabym gdyby chodził i w kółko gadal jak mu przykro...nie musi ja wiem...tym bardziej szanuje go za jego miłość na dobre i złe . Jedyne co mnie drażni to wszystko mu muszę tłumaczyć z polskiego na nasze po co takie badanie a do czego to a czemu tak ... no ale dla faceta to co my przechodzimy jest odległe fizycznie więc z jednej strony nic dziwnego że chce zrozumiec pewne rzeczy .
Dzisiaj pyta mnie po co sobie w imieniny robię badania i się kluje haha a ja no niestety po to żeby wiedzieć czy spadają cyferki i moge zostać w domu czy rosną i trzeba do szpitala na tabletki czego bym nie chciała a boje się bo objawy są i może byc różnie .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@magda1208 dziękuję ;** oby nie chciałabym wylądować w szpitalu...bo M ma sie za Mikołaja przebierać w niedzielę także Mikołajowa musi byc sprawna

@bea25ta kiedy Ty rodzisz ? Dziś? Ale chyba koło 6go ?? Jeju mi gdzieś uciekło z glow y jaki to dzień ma byc :* wybacz

Spoko spoko Mikolajowa 4grudi ide. Podeslij fotki niedzieli. Ja wlasnie syna stroje bo dzis maja w przedszkolu teatrzyk i mikolaja a za tydzien fotografa co swiateczne zdjecia i kartki ma im robic szkoda ze tego nie polaczyli

Tak [emoji4] a dziękuję ♡ ja również moim imienniczkom składam najlepsze życzenia [emoji4]
No to juz 3 dni tylko i będzie dzidzi [emoji8]

@roxie123 spełnienia marzeń, dużo siły i wytrwałości i morza miłości Kochana - mocno ściskam :-* najlepsze życzenia :-* [emoji8][emoji173]️[emoji511][emoji510][emoji517][emoji507][emoji485][emoji484][emoji322][emoji323][emoji253][emoji254][emoji257][emoji259][emoji258][emoji272][emoji257]

reklama
Do góry