reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta a więc to ostatnia niedziela w dwupaku :):):) aaale fajnie:) Na pewno nie umiesz sobie wyobrazić jak to będzie za 2 tygodnie z Milenką (dobrze pamiętam,że nie Jagódka? ),ale potem już sobie nie będziesz mogła wyobrazić życia innego niż z dzieckiem u boku :D Ja mam tak często,że coś wspominam sprzed urodzenia dziecka i się zastanawiam...a gdzie była wtedy Natalka??? aaa no tak, w planach :D Zresztą Ona często też jest oburzona, że np nie było jej na naszym ślubie :D:D:D
@Maciejka78 za 2 tygodnie :) Dziękuję :*

reklama
@roxie123 wszytskiego najlepsszwgo kochana i tego cudu na imieninki[emoji7]ojej ale by bylo pieknie[emoji7]

@kas90 ja bede miala otulacz ,juz siostra mi poleciala bo sprawdzila na swojej coreczce[emoji5]
Bede tez miala rozek,no i zobaczymy [emoji4]
Mowisz ,ze Asi imienniczka gruba sie spodobala hehe[emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuję Wam :*
...trochę mam stracha dziś wolałabym żeby już była decyzja co dalej

@burczuś ja będę kciuki tak zaciskac mocno ze wycisne Ci te 2 kreski na tym teście ; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DZIEWCZYNY JUTRO JADE DO PRZYBYCIENIA !!!! i to do Tarnowa :)
Nie wiem jak opisać moje emocje hahaha dziewczyna odstąpiła mi wizyte bo nie ma jak jechać ! normalnie sie poryczałam ... jednak Bozia czuwa nade mną !

Wiecie co ja tak może jestem głupiutka ale ta opatrzność jednak jest nade mną Matka Boża wskazuje drogę ... ewidentnie nie dzieje się nic bez przyczyny ... jestem ogromnie wzruszona najpiękniejszy prezent dziś

Ostatnia edycja:
@roxie123 to cudowna nowina [emoji4] i to na pierwszą wizytę ci się udało wcisnąć? Suuper. Nie zraź się tylko do doktorka, to dość specyficzny człowiek [emoji4] daj znać jak beta. Ps. Wszystkiego dobrego [emoji8]

A ja od dziś mierzę cukier kilka razy dziennie glukometrem [emoji26] Udało mi się wcisnąć na wizytę do poradni wcześniej. Śmiałam się z dietetyczką, że przecież miałam przejść na dietę, a moja rozpiska dzienna wygląda tak jakbym miała jeść bez przerwy [emoji13] 8 posiłków na dzień [emoji44] muszę się przyzwyczaić.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@smerfik88, tak jestem zadowolona :) z tym ze to byla moja pierwsza ciąża na zelaznym i sie udalo. Ale nie zlecala zbyt wielu badan, z tym ze jak zrobilam na wlasna reke to interpretowala i byla obeznana w temacie. Np nie robilam ddimerow itd ale moze to zaleznie od przypadku. Fajna tez jest jako czlowiek, zawsze przyjmie i zawsze odpisuje na sms.
@roxie123, najlepszego;* o ktorej bedzie beta?

Dzis sie wyspalam, aaa :D

reklama
@matulkaa ja raczej znam takie charaktery mnie nie trzeba głaskać tylko pomóc więc myślę , że spokojnie sie dogadamy :) licze , że zostane mamą z jego pomocą eh

BETA 3,3 Dzięki Bogu !!! to dostane @ jutro pewnie ... czyli biochemiczna znowu

Wiecie co w tym całym moim nieszczęściu widze małe cuda ...
Wgl dziękuję Wam za pomoc ogólnie i wsparcie ;**

Do góry