reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
pixi.nova
Dziewczyny ja nie wiem dlaczego polecal wam steryd czy szczepienia.. Kazda z nas pewnie ma inne wyniki.. Ja mam prawidlowy ten stosunek th1/th2. Test lct ujemny. Wiec moze dlatego taka propozycja. Do tego te ana. Uznal, ze przy Pco nie ma co isc w steryd i tu potwierdzil slowa Jerzak. Na poczatku proponowal szczepienia ale ja mówilam, ze nie jestem chetna na nie z racji ana chociazby.
@anetkruczek No mysle, ze @Marthi da się przekupić za pyszny obwarzanek
Odezwe się kochana w sprawie namiaru na ta klinike od wlewow. Juz wiem od @dżoasia ze to jakas wspolpraca z macierzystwem? Gdzie trzeba sie na wizyte umowic?
@anetkruczek No mysle, ze @Marthi da się przekupić za pyszny obwarzanek
Odezwe się kochana w sprawie namiaru na ta klinike od wlewow. Juz wiem od @dżoasia ze to jakas wspolpraca z macierzystwem? Gdzie trzeba sie na wizyte umowic?
agatush
Moderatorka
Roxie.... Ja osobiście nie chodziłam do Maliny, ale wiem że to jest bardzo dobry specjalista i nie jedna dzięki niemu została mama... Zmień lekarza bo gościu ewidentnie nie zna się na rzeczy... :-/ i chce się chyba na Tobie uczyć :-(Pokaże Wam coś lepszego
@burczuś czemu tak długo???
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
Olaa90 moje dzoecko je mm i nigdy jakos sie nad tym noe zastanawialam.
Dzol super, ze jestes po histeroskopii.
Iveo jak mam wyszukac Twojego posta?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol super, ze jestes po histeroskopii.
Iveo jak mam wyszukac Twojego posta?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Ja to sama wiem już chcialam z nim spróbować na żelaznym bo dawał R ale cóż nie wyszło :/
Nie powiem bo lekarz dobry ale nie kiedy ciążę ciężko utrzymać :/
Dlatego jak widzicie już jestem zapisana w prokocimiu i po nowym roku uderzam do Przybycienia a później myślałam jak się uda to prowadzacy Janeczko z profam ale też nie wiem czy daje leki z R a ja nie wyrobie bez :/ ale tu Bea mi poleci kogoś czy Foczusia bo one z okolic to myślę ze pomogą [emoji4] na razie jeszcze czas bo do ciąży daleko...
Tego się jeszcze trzymam tak na razie w razie W jakby samo nie polecialo :/
Nie powiem bo lekarz dobry ale nie kiedy ciążę ciężko utrzymać :/
Dlatego jak widzicie już jestem zapisana w prokocimiu i po nowym roku uderzam do Przybycienia a później myślałam jak się uda to prowadzacy Janeczko z profam ale też nie wiem czy daje leki z R a ja nie wyrobie bez :/ ale tu Bea mi poleci kogoś czy Foczusia bo one z okolic to myślę ze pomogą [emoji4] na razie jeszcze czas bo do ciąży daleko...
Tego się jeszcze trzymam tak na razie w razie W jakby samo nie polecialo :/
marshia
@roxie123 ile Twój lekarz ma lat???? Wypowiada się jak niedouczony gówniarz. "Proszę Panią"????? Chyba Proszę Pani - to po pierwsze. Po drugie jak można miwic o innym lekarzu gość w rozmowie z pacjentką????? Po trzecie: a teraz niby byłaś bez leków????
I on w ogole ma czas prowadzić taką konwersację??? Zająłby się dokształcaniem hak ma za mało pracy.
WTF
I on w ogole ma czas prowadzić taką konwersację??? Zająłby się dokształcaniem hak ma za mało pracy.
WTF
reklama
roxie123
@marshia po prostu nie ogarną już teraz co poszło nie tak...i tego ze się postawiłam i jestem mądrzejsza... było ok do czasu żelazny nie pomógł to baj ...
Ja wiem że się nie bd uczył na mnie bo sobie nie dam to tylko lekarz ich nie brakuje za kasę każdy przyjmie
Ja wiem że się nie bd uczył na mnie bo sobie nie dam to tylko lekarz ich nie brakuje za kasę każdy przyjmie
Podziel się: