reklama
Beciiia-87
Fanka BB :)
Co za cham
No ale same powiedzcie jaki sens czekać ??? Na co ? Na kolejny raz ? [emoji21]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@anetkruczek ech dostał zwykłe suplementy tylko w mocniejszej dawce :/
magda1208
Dziękuję kochana trzymam kciuki za ciebie .@magda1208 super że jesteś z nami. Będzie lepiej kochana. Mocno zaciskam za siłe do dalszej walki [emoji110]️[emoji110]️
@bertha nie widziałam nigdy takiego wyniku [emoji15] jest mocno niepokojący.
@mickey* ja nie słyszałam o tym leku [emoji55] co to za cudo [emoji848]
@pixi.nova ja mogę wziąć wizytę u Paśnika 5.12. !!!!!!!!
@Beciia-87 wiesz co spróbuj mu kupić mace kiedyś czytałam że to jest na to co Twój mąż ma z tym problem, normalnie mace w aptece dla mężczyzn. I dawaj mu Koenzym Q10. Ktoś tak ostatnio suplementował mojego znajomego i mu wyniki ruszyły
@pixi.nova hahaha no to było by cuuuudne spotkanie nie wiem tylko czy @Marthi nie była by zazdrosna hihi !
@pixi.nova hahaha no to było by cuuuudne spotkanie nie wiem tylko czy @Marthi nie była by zazdrosna hihi !
magda1208
Cieszę się z udanej wizyty.No to zdaje relacje po wizycie.
Moj uklad immunologiczny jest nastawiony na zwalczanie zarodka bo w 50% ma obce genny. Nie mam raka ani nic Moglabym podejsc na sterydach ale on najbardziej poleca mi te wlewy jezeli ana potwierdza sie i beda dodatnie. To jest najbezpieczniejsza metoda. Robia to w krakowie czyli @anetkruczek może się spotkamy kochana na kawce przy wlewach . W lodzi moge isc na szczepienia ale tylko jak wyjda ana negatywne. Jest ryzyko ze kolejna nieudana ciaza moze pogorszyc moje wyniki test lct wiec on radzi podejsc teraz madrze do tematu. Jezeli mnie stac na wlewy to to jest najlepsza droga bo sterydy zle dzialaja na PCo ktore u mnie jest w jakims sensie. Moze i by dalo rade mowi ze szanse sa duze bo mam spoko ochrone zarodka IL 10 ale organizm jest nadaktywny i w tym momencie zle nastawiony na ciaze. Na to moze wszystko wplywac, stres, przemeczenie, dieta, choroby jakies generalnie wszystko. Moze za jakis czas tak by sie wyniki zmienily bo cos w moim organizmie by sie zmienilo, ze niczego by nie trzeba bylo ale na ten moment bez niczego sie nie uda raczej. Stawial ze przy tych wynikach mlr mam od 13-15. Komorki nk sa u mnie ok i intralipid nie dla mnie.
Co do tnf alfa to najbardziej zmienny czynnik i mam sie tym nie porzejmowac on najmniej wplywa na ciaze. Mowil ze np o 9 rano mozna miec 3000 a o 19 300. Takze to bardzo zmienne i najmniej problematyczne. Mozna sie martwic jak jest np. 300 tysiecy. Gorsza ta IL 2.
Mam zrobic Ana 3- juz oddalam krew i wtedy do niego napisac i zdecydowac co dalej.
magda1208
Dziękuję za miłe słowo. Kiedy czytam twoje posty to sądzę że jestem właśnie takim przypadkiem .@pixi.nova wypytaj doc o wszystko co sobie zapisałaś, życzę abyś po wizycie wpadła na forum ż takim optymizmem jak tego potrzebujesz, kciuki, z tymi wlewami kiedy brać dokładnie dopytaj bo to bardzo istotne
@smerfik88 cytokiny można robić w dowolnym dniu cyklu,jedynie nk i aktywność zaraz przed @
@kas90 śliczne łóżeczko
@magda1208 cieszę się że wróciłaś, dobrze że już zebralaś mysli, pomóż mężowi to napewno pozwoli ci odzyskać równowagę a mysli skierujesz w innym kierunku i nastawienie będzie od razu inne
bertha
pixi, a co mowil w kontekscie PCO i sterydu? ze co, ze psuje jajka? czy o co chodzi?
a pytalas o immunosupresje? dlaczego tego nie proponowal dla ciebie?
kurcze.. nie rozumiem.. dlaczego mi nie proponowal wlewow i skoro wie ze jajka mam slabe, to dal mi steryd.
a pytalas o immunosupresje? dlaczego tego nie proponowal dla ciebie?
kurcze.. nie rozumiem.. dlaczego mi nie proponowal wlewow i skoro wie ze jajka mam slabe, to dal mi steryd.
olaa90
Dziewczyny a dzieci kobiet z mthfr mogą być karmione mlekiem modyfikowanym typu nan czy bebilon? Czy jakieś specjalne się kupuje? W alternatywie dla braku naturalnego pokarmu... zaczęło mnie to ostatnio mocno zastanawiać, i co ze szczepieniami? Czy dzieci powinno się szczepić szczególnie chodzi mi o te skojarzone i mmr?
reklama
burczuś
@pixi.nova wizyta chyba budująca co?
@roxie123 żaden lekarz nie lubi gdy sie wie więcej niż on...i jeszcze ma się swoje zdanie
A ja pozdrawiam spod kocyka. Już 3h leżę z intralipidem...
@roxie123 żaden lekarz nie lubi gdy sie wie więcej niż on...i jeszcze ma się swoje zdanie
A ja pozdrawiam spod kocyka. Już 3h leżę z intralipidem...
Podziel się: