reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 super że jesteś z nami. Będzie lepiej kochana. Mocno zaciskam za siłe do dalszej walki [emoji110]️[emoji110]️
@bertha nie widziałam nigdy takiego wyniku [emoji15] jest mocno niepokojący.
@mickey* ja nie słyszałam o tym leku [emoji55] co to za cudo [emoji848]

reklama
M kupil laktator lovi dwufazowy elektroniczny.
Tak odciagniete mleko, zagrstnik i do butelki. I po tym mi odbija jak nigdy. Zobaczymy poprobujemy.
@agaush jakiej firmy to mleko?
Ja akurat używam Bebiko, ale każda firma ma linie dedykowana kółko. Najczęściej są to mleka z dopiskiem comfort :-* na początku dawałam jej nan ale jej totalnie nie podpasowalo :-*

@roxie123 Zycze Ci zebys jutro sie mocno zdziwila ;) wiem specjalistki juz sie tu wypowiedzialy ale mnie to nie interesuje:p ja mam wiare do konca ;) prosze o wynik po 14:p Dookladnie Coe rozumiem z brakiem kasy ja pracuje maz tez a ciagle tej kasy nie ma dzisiaj dwa zeby wyleczylam i wydalam 460 zl jak chodzilam na pol na pol nfz i prywatny to mi tak skopala zeba ze mialam kanalowke drugi raz i wydalam ponad tysiaka bo nikt nie chcial soe tego podjac jak nie zaplacisz to nic nie masz dokladnie rozumiem.

milego wieczoru:*

Dziewczyny dziękuję za każde słowo skierowane do mojej osoby. Bardzo się cieszę , że trafiłam na to forum jestem dzisiaj w zupełnie innym miejscu niż rok temu min. dzięki wam .

@roxie123 Może nas mile zaskoczysz jutro. Nie martw się kochana na zapas bo to nic nie da a tym bardziej nie zmieni. Badania i cała ta otoczka jest do ogarnięcia rok temu wydawało mi się , że stoję w miejscu i wówczas trafiłam na forum . Otrzymałam ogromne wsparcie i cenną wiedzę , która pozwoliła mi być w tym miejscu w którym obecnie się znajduję. Nie napiszę , że jest łatwo bo czasami wydaje mi się , że jeden krok do przodu dwa w tył. Nie tracę jednak nadziei , ze kiedyś życie miło mnie zaskoczy.
@kas90 @Porzeczka1234@agatush Ucałujcie maleństwa od cioci. Życzę zdrówka i spokoju .
@bea25ta Kochana powodzenia na końcówce .
@Funia90 Życzę spokoju .
@dżoł Dobrze , że już po zabiegu .
@marzycielka81
@nafoczka Jesteśmy wdzięczne , za czas który poświęcasz każdej z nas. Zdrówka dla chłopaków.
@burczuś Czekam na dobre wieści.
@czarna_mala @mała79 @bertha Nieustannie kibicuję i czekam na dobre wieści.
@marshia Wspieram i kibicuję.
@bobasek1990 @matulkaa @Maciejka78 @Ilis91 Kochane życzę spokojnych i nudnych miesięcy .
@Destino Kochan spokoju na tej końcówce.
@zosiak Pozdrawiam.

No to zdaje relacje po wizycie.
Moj uklad immunologiczny jest nastawiony na zwalczanie zarodka bo w 50% ma obce geny. Nie mam raka ani nic :D:D Moglabym podejsc na sterydach ale on najbardziej poleca mi te wlewy jezeli ana potwierdza sie i beda dodatnie. To jest najbezpieczniejsza metoda. Robia to w krakowie czyli @anetkruczek może się spotkamy kochana na kawce przy wlewach :p:D. W lodzi moge isc na szczepienia ale tylko jak wyjda ana negatywne. Jest ryzyko ze kolejna nieudana ciaza moze pogorszyc moje wyniki test lct wiec on radzi podejsc teraz madrze do tematu. Jezeli mnie stac na wlewy to to jest najlepsza droga bo sterydy zle dzialaja na PCo ktore u mnie jest w jakims sensie. Moze i by dalo rade mowi ze szanse sa duze bo mam spoko ochrone zarodka IL 10 ale organizm jest nadaktywny i w tym momencie zle nastawiony na ciaze. Na to moze wszystko wplywac, stres, przemeczenie, dieta, choroby jakies generalnie wszystko. Moze za jakis czas tak by sie wyniki zmienily bo cos w moim organizmie by sie zmienilo, ze niczego by nie trzeba bylo ale na ten moment bez niczego sie nie uda raczej. Stawial ze przy tych wynikach mlr mam od 13-15. Komorki nk sa u mnie ok i intralipid nie dla mnie.
Co do tnf alfa to najbardziej zmienny czynnik i mam sie tym nie porzejmowac on najmniej wplywa na ciaze. Mowil ze np o 9 rano mozna miec 3000 a o 19 300. Takze to bardzo zmienne i najmniej problematyczne. Mozna sie martwic jak jest np. 300 tysiecy. Gorsza ta IL 2.
Mam zrobic Ana 3- juz oddalam krew i wtedy do niego napisac i zdecydowac co dalej.

Ostatnia edycja:
Jap
No to zdaje relacje po wizycie.
Moj uklad immunologiczny jest nastawiony na zwalczanie zarodka bo w 50% ma obce genny. Nie mam raka ani nic :D:D Moglabym podejsc na sterydach ale on najbardziej poleca mi te wlewy jezeli ana potwierdza sie i beda dodatnie. To jest najbezpieczniejsza metoda. Robia to w krakowie czyli @anetkruczek może się spotkamy kochana na kawce przy wlewach :p:D. W lodzi moge isc na szczepienia ale tylko jak wyjda ana negatywne. Jest ryzyko ze kolejna nieudana ciaza moze pogorszyc moje wyniki test lct wiec on radzi podejsc teraz madrze do tematu. Jezeli mnie stac na wlewy to to jest najlepsza droga bo sterydy zle dzialaja na PCo ktore u mnie jest w jakims sensie. Moze i by dalo rade mowi ze szanse sa duze bo mam spoko ochrone zarodka IL 10 ale organizm jest nadaktywny i w tym momencie zle nastawiony na ciaze. Na to moze wszystko wplywac, stres, przemeczenie, dieta, choroby jakies generalnie wszystko. Moze za jakis czas tak by sie wyniki zmienily bo cos w moim organizmie by sie zmienilo, ze niczego by nie trzeba bylo ale na ten moment bez niczego sie nie uda raczej. Stawial ze przy tych wynikach mlr mam od 13-15. Komorki nk sa u mnie ok i intralipid nie dla mnie.
Co do tnf alfa to najbardziej zmienny czynnik i mam sie tym nie porzejmowac on najmniej wplywa na ciaze. Mowil ze np o 9 rano mozna miec 3000 a o 19 300. Takze to bardzo zmienne i najmniej problematyczne. Gorsza ta IL 2.
Mam zrobic Ana 3- juz oddalam krew i wtedy do niego napisac i zdecydowac co dalej.

@bertha malina powiedział mi w 29 tygodniu ciąży zbadałam mi te cytokiny (3 raz w ciąży) bo od początku miałam je do dupy, że przy wyniku 2230 czynnik martwiczy nowotworu ciągle rośnie i że to nie dobrze bo może mi ciąże zatrzymać i na obecnym etapie ( 29 tydzień ) zwiekszy mi fraxiparynę bo inaczej w takiej wysokiej ciąży nie ma możliwości leczenia (zbijania ko) chyba , ze rozwiązanie ciąży.

Chodzi mi o to co powiedział , że wysokie czynnik martwiczy nowotworu może zatrzymać ciąże na każdym jej etapie i u mnie się to sprawdziło ( 26 tydzień i 11 tydzień ot tak serca przestały bić).
Dokładnie co mickey napisała jesli wynik przekroczyłby te 5000 robił by mi cc bez względu na termin ale na szczęście po zwiekszonej dawce czynnik rósł nieznacznie o 100 jednostek

@roxie123 lekarz wariat jedź do Przybycienia

@agatush dziękuję za info o mleczku

@kas90 dobrze wiedzieć ja mam takie mleczko w szpitalu je dawali dziecią i ja kupiłam w razie w
IMG_20171130_183423.jpg

Załączniki

• IMG_20171130_183423.jpg
    IMG_20171130_183423.jpg
    410,2 KB · Wyświetleń: 286
Dziewczyny mi Pasnik mowil cos odwrotnego ze czynnik martwiczy rosnie naturalnie w ciazy to jest zwiazane z trofoblastem? I ze heparyna nie jest na to. A to ze on rosnie jest prawidlowoscia.. hmm

reklama
@magda1208 eh fakt skomplikowane i trudne ale co nas nie zabije...
Ja już po prostu odpuściłam starania bez diagnozy
@pixi.nova zazdroszczę wizyty ... chciałabym żeby mnie tak ktoś ogarną i powiedział co dalej
@Porzeczka1234 no dokładnie... na razie jeszcze mam z nim kontakt tak na w razie szpitala
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry