No to zdaje relacje po wizycie.
Moj uklad immunologiczny jest nastawiony na zwalczanie zarodka bo w 50% ma obce genny. Nie mam raka ani nic
Moglabym podejsc na sterydach ale on najbardziej poleca mi te wlewy jezeli ana potwierdza sie i beda dodatnie. To jest najbezpieczniejsza metoda. Robia to w krakowie czyli
@anetkruczek może się spotkamy kochana na kawce przy wlewach
. W lodzi moge isc na szczepienia ale tylko jak wyjda ana negatywne. Jest ryzyko ze kolejna nieudana ciaza moze pogorszyc moje wyniki test lct wiec on radzi podejsc teraz madrze do tematu. Jezeli mnie stac na wlewy to to jest najlepsza droga bo sterydy zle dzialaja na PCo ktore u mnie jest w jakims sensie. Moze i by dalo rade mowi ze szanse sa duze bo mam spoko ochrone zarodka IL 10 ale organizm jest nadaktywny i w tym momencie zle nastawiony na ciaze. Na to moze wszystko wplywac, stres, przemeczenie, dieta, choroby jakies generalnie wszystko. Moze za jakis czas tak by sie wyniki zmienily bo cos w moim organizmie by sie zmienilo, ze niczego by nie trzeba bylo ale na ten moment bez niczego sie nie uda raczej. Stawial ze przy tych wynikach mlr mam od 13-15. Komorki nk sa u mnie ok i intralipid nie dla mnie.
Co do tnf alfa to najbardziej zmienny czynnik i mam sie tym nie porzejmowac on najmniej wplywa na ciaze. Mowil ze np o 9 rano mozna miec 3000 a o 19 300. Takze to bardzo zmienne i najmniej problematyczne. Gorsza ta IL 2.
Mam zrobic Ana 3- juz oddalam krew i wtedy do niego napisac i zdecydowac co dalej.