reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova no nie wiem czy nie trzeba by było co najmniej dwóch tych obwarzanków <3

A ja was chyba zaskoczę ale o Malinowskim to tak z hmm 70% lekarzy w Polsce uważa :szok::szok::errr:

Dodatkowo ja naprawdę zauważyłam że co pacjentka to opinia :D ja już widziałam rozbieżność innego immunologa co do wypowiedzi na temat leczenia więc z nimi chyba już tak po prostu jest :D

@marshia a on na te Twoje plamienia nie zaproponował Ci jakiejś antykoncepcji żeby wyrównać te okresy teraz ?

reklama
@roxie123 Kochana nie odniosę się do postu.Jestem pacjentką Maliny i jak widzisz pomimo tego co mnie ostatnio spotkało zostałam . Na chwilę obecną nie jestem w stanie powiedzieć czy to dobry wybór .
Nie mniej jednak doświadczenia i ogromnej wiedzy nie można mu odmówić. Przyjeżdzają z całej Polski i nie tylko osoby po inv.

@roxie123 a może zadzwoń do Gawlika i zapytaj czy on się zna coś na rzeczy bo on ma w ofercie „niepłodność”, jest ordynatorem w Dębicy i dodatkowo w Rzeszowie w zoz1 i prywatnie w podgrodziu.

Mi po 1 poronieniu jak pojechałam do niego,ze takie sytuacje to nie są przypadki tak jak gin zwykli twierdzą... powiedział,ze on swoim pacjentkom zleca oddawanie pozostałości do badania-mimo ze są drogie,zawsze coś wnoszą. Jak pytałam o mthfr to nie mydlił mi oczu,ze to nie ma znaczenia -powiedział,ze kobiety z tym mogą częściej ronić...
Innych inf na razie nie posiadam bo mi zlecił: hormony,glukoza,antytpo,anty tg,ca125,amh,homocysteina, ana1,p/c kardiolipinie,p/c plemnikom,wit d,leiden,mthfr i pozostałe wyszły ok

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale ja się z Wami zgadzam ... po prostu sam mi uświadomił że nie ma pojęcia o dalszym leczeniu i tyle .
Zostanę tylko do czasu az zakończę ta ciążę i tyle więcej nie pójdę [emoji4]
@olaa90 dzięki [emoji4] ja muszę isc do kogoś sprawdzonego ale juz z ciąża rozwinięta więc mam dużo czasu na szukanie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pitole ale mnie wkręcacie xD jutro moje imieniny takich prezentów raczej nie dostaje [emoji14]
Ja leki odstawiłam już wczoraj

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek to miód na moje uszy.. bo tez dostałam na niego namiary we wrześniu jak do Przybycienia nie było mowy o wizycie do końca roku ehh...
aktualnie jestem w6tc z hakiem i mam nadzieje,ze dzięki doktorkowi pojawi się zarodek...

reklama
Do góry