reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

porzeczka kiedyś pisała że Malina mówił, że jakby miała TNF 5000 ( jesli żle podałam wartość to popraw mnie porzeczko) to robiłby cc bo bałby się o dziecko,
czyli jesli takie wartości cytokin mogą spowodować że ciążą nie zakończyłaby się sukcesem to co dopiero malenka komóreczka, na którą działa cała batalia immunologii,skoro dziecko już sporych rozmiarów organizm mógłby zniszczyć, ja to tak rozumię i myślę również, że dlatego nie zachodzisz bo już na wczesnym etapie komórki są niszczone
widzisz u mnie też zaden z lekarzy nie zwrócił uwagi na b.niskie limfocyty po poronieniu miałam ok 6% gdzie norma jest 25-40%objetości krwi, i dopiero dr Sydor przyznał, że można tak wnioskować, że kom nk zwalczając zarodek=giną= spadek limfocytów a sama wiesz że ja mam aktywność nk dość sporą
@anetkruczek :D:pszybki Bill choć tobie to potwierdził
także ja na twoim miejscu drążyłabym w immunologii...

reklama
Wiecie ze jutro piątek? Lol
To jutro ide na bete [emoji23] ale się zakrecilam ...
Raczej to nie możliwe żeby w pon był pregnyl a w środę ciąża co? Bo zeschizowalam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak myśle ze chyba jednak pójdę w ta immunosupresje. Ktoś pisał ze mu leki zostały.. Maciejka może? Jest szansa żeby się załapać? Starcza na cała kuracje?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 no to super,ze juz sie umowilas[emoji5]
Mysle ,ze mozesz sie bzyknac zeby przwolac mende[emoji4]
Te p/c betaglikoprotwinowe to czesc zespolu antyfosfolipidowego
@Asia2104 moje gratulacje[emoji8]

@kas90 mowisz ,ze Asienka to cycoholiczka[emoji16]

@agatush moj brat ma podejrzenie chorobg szpiku,tesciowa tez ma podejrzenie powazniejszej choroby,do tego moja Mama rozstaje sie poraz drugi ze swoim facetem,troche wczoraj to przezylam emocjonalnie i do tego on mial u nas w nowym lokalu robic remont i teraz zostalismy bez fachowca.
Na prawde ostatnio tego duzo.
Ale teraz najwazniejsza malutka.
Ostanie tygodnie tez byly ogolnie ciezkie bo jeszcze do wszystkich obowiazkow doszla ta szkola 2 razy w tyg i w sumie konczylismy zajecia ok 21/21.30.
Ale najbardziej martwie sie zdrowiem rodziny.
No to sie wyzalilam[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana wierzę że że zdrowiem brata i teściowej będzie dobrze. Mana na pewno będzie potrzebowała Twojego wsparcia :-* wszystko się ułoży. Myślę że teraz powinnaś troszkę postarać się złapać oddechu i odpoczynku - to tylko wyjdzie na dobre i Tobie i Asience.
Mocno Cię ściskam :-*
@marzycielka81 ok miesiąca półtorej u Maliny zrobisz wszystko ale jak masz tańsze laboratorium to zrób u siebie.

@roxie123 super ,że się zapisałaś. Bzyknij się jak nie plamisz.

@Asia2104 cieszę się będzie dobrze gratulacje.

@kas90 a ten zagęstnik to ściągać mleko i dawać zagęstnik i butelką? Kochana ja czasem myślę , że ona jakaś szalona z tym mlekiem obiadu nie mogę zjeść. Ja mam laktator lovi jestem bardzo z niego zadowolona. Zrobiłam jej ok 13 butelką modyfikowanego mleka bo taki krzyk i zjadła 70 ml i poszła spać i co ty na to może to moje mleko jakieś chude jest i ona nie dojada? Ale z drugiej strony tyje sama już nie wiem

@dżoł super jak się czujesz po histeroskopii? super niedługo staranka

@bertha kochana nie chcę Cię martwić ale ten czynnik martwiczy nowotworu masz ogromnie wysoki i on uszkadza Ci te komórki a później dzidziusiowi nie pozwala się rozwijać nawet na szkiełku. Ja brałam encorton 15 mg ale miałam dużo dużo nizszy wynik. Ja wspomniałam o tym intralipidzie bo moim zdaniem powinnaś poprawić te wyniki cytokin a później zachodzić . Zgadzam się z wypowiedzią @mickey* . Co na to Paśnik bo przecież nie może powiedzieć , ze te wyniki nie mają znaczenia dla ciąży. Ja myślę też że przez te cytokiny nie zachodzisz naturalnie w ciążę.
Porzeczka ja też raz dziennie daje Michalinę butle modyfikowanego. Na noc dostaje 120 ml. I trochę jest w tym prawdy co piszesz tylko nie chodzi o to że masz mleko za chude tylko modyfikowane generalnie trudniej się trawi :-) a ponieważ moja Michaśka miała te problemy z brzuszkiem i często ja wzdymalo to podaję jej to mleko na kołki i zaparcia i jest dobrze. Ucałuj Zosienke :-*

M kupil laktator lovi dwufazowy elektroniczny.
Tak odciagniete mleko, zagrstnik i do butelki. I po tym mi odbija jak nigdy. Zobaczymy poprobujemy.
@agaush jakiej firmy to mleko?

@roxie123 czekam na bete kciukasy zacisniete wierze do konca i nie interesuje mnie zdanie dziewczyn:p z seksem sobie odpusc i przeloz to na jutro jeden dzien Cie nie zbawi.
@Funia90 bardzo mi przykri ze teraz masz takie problemy ale dzidzia najwazniejsza wiec traktuj to obojetnie problemy byly sa i beda zawsze.

reklama
@zosiak coś Ty to by była za mała beta i tak [emoji4] także wiesz

Mogę wpaść do którejś na kawę jak będę w Prokocimiu

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry