reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 u Pasnika. No chyba tak, jak bez szczepien masz 30-40% to chyba nie zleca. Napisalam maila do apc kiedy moge zrobic badania to dostalam info od dr ze 6 tygodni po poronieniu. A pojechalam 02.10, powiedzialam tylko ze ostatnie poronienie bylo we wrzesniu to nie pytal o date. A to bylo tydzien wczesniej. I powiedzial ze moge odrazu robic badania.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka81 ok miesiąca półtorej u Maliny zrobisz wszystko ale jak masz tańsze laboratorium to zrób u siebie.

@roxie123 super ,że się zapisałaś. Bzyknij się jak nie plamisz.

@Asia2104 cieszę się będzie dobrze gratulacje.

@kas90 a ten zagęstnik to ściągać mleko i dawać zagęstnik i butelką? Kochana ja czasem myślę , że ona jakaś szalona z tym mlekiem obiadu nie mogę zjeść. Ja mam laktator lovi jestem bardzo z niego zadowolona. Zrobiłam jej ok 13 butelką modyfikowanego mleka bo taki krzyk i zjadła 70 ml i poszła spać i co ty na to może to moje mleko jakieś chude jest i ona nie dojada? Ale z drugiej strony tyje sama już nie wiem

@dżoł super jak się czujesz po histeroskopii? super niedługo staranka

@bertha kochana nie chcę Cię martwić ale ten czynnik martwiczy nowotworu masz ogromnie wysoki i on uszkadza Ci te komórki a później dzidziusiowi nie pozwala się rozwijać nawet na szkiełku. Ja brałam encorton 15 mg ale miałam dużo dużo nizszy wynik. Ja wspomniałam o tym intralipidzie bo moim zdaniem powinnaś poprawić te wyniki cytokin a później zachodzić . Zgadzam się z wypowiedzią @mickey* . Co na to Paśnik bo przecież nie może powiedzieć , ze te wyniki nie mają znaczenia dla ciąży. Ja myślę też że przez te cytokiny nie zachodzisz naturalnie w ciążę.

bertha tak właśnie myślę, że u Ciebie jeszcze przed implantacją immunologia atakuje komórki które się dzielą, zapytaj Paśnika co on o tym myśli, dlaczego na szkiełku padają?
ja na to patrzę tak: skoro komórka jajowa dojrzewa około 3 miesiące przed tym kiedy jest w stanie dojść do etapu owulacji i w tym czasie twoja immunologia jest tak agresywna to nie ma ona dobrego podłoża do dojrzewania dlatego ja myślę że u ciebie jest problem w immunologii, niechce Cię zdołować ale widzisz jaki masz czynnik martwicy nowotworu
pamiętasz jak porzeczka pisała o tym co jej mówił Malina
porzeczuś miała wtedy TNF ponad 2000, a ty masz 13 tysięcy
jesli chodzi o Susane po pierwsze Susana brała bardzoooo długo intralipid( który również wpływa na cytokiny)po drugie Suska też miała biochemiczne
a czytałaś o tym leku ?Adalimubab?

Nie, spoko, nie dołujesz mnie. Chce coś z tym zrobić i dojsc w końcu do sedna problemu, wiec rzetelna analiza jest niezbędna.

Paśnik powiedział ze na szkiełku immunologia nie ma znaczenia. Poza tym raz mówił ze immunologia wpływa na jakość komórek jajowych a raz powiedział ze nie ma wpływu.. wiec nie wiem juz nic.

Nie pamietam co Malina mówił Porzeczce. Przypomnisz??

Czytałam już w pracy Maliny o tym leku. Napisałam do Pasnika z nowymi wynikami i zapytałam o ten lek.

@dżoł aha w ten sposób ... mam nadzieje ze szczepienia pomogą ;*
@berha to tez masz niezłe badania hieroglify ...ja zaczynam dopiero odczuwać to wszystko jakie to skomplikowane :/

Zaraz Wam wyślę konwersację z moim obecnym doktorem :D On mnie rozpierdziela ...

No ale same powiedzcie jaki sens czekać ??? Na co ? Na kolejny raz ? [emoji21]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry