reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 tylko ja jestem wiesz w gorącej wodzie kąpana , musze ogarniać wszystko od razu i nie czekać :/ no tak , ta wprowadzka bardzo nie cieszy teraz... ale no święty spokój bede chociaż miała .
Nie wiem czy zdarzę do następnych świąt...nie daje sobie terminów... za dużo dla mnie . teraz się zejdzie z badaniami itd. z czekaniem na wizyte, ale to dobrze odetchnę od tego na chwile zregeneruje sie troche .
Mam głębokie nadzieje , że po wizycie u Przybycienia troche mi się rozjasni i zapali mi światełko , że jeszcze będzie dobrze ... bo na razie to taka jestem zła " dlaczego ja "

reklama
@roxie123 ja mam zrobione: MTHFR, pai, vr2, Vleiden, czynnik II protrombiny, Antykoagulant, p/ciała kardiolipinowe, beta2glikoproteinowe, białko c i s, ANA, AMH, kariotypy, tarczycę, antygen HBs, wymazy wszystkie (chlamydia, mykoplzna, cutomegalia) - ale sprzed 2 lat - nie wiem czy to się powinno powtarzać?
Teraz robiłam test CBA i LCT. Za tydzień IMK. Na razie tyle.
Do Krk i tak masz najbliżej. My kochana tez jeździmy... ja z wrocka do Łodzi, @pixi.nova z poznania do Łodzi, @bertha z wrocka do warszawy i Łodzi, @dżoł z Gdańska do Łodzi, @Porzeczka1234 jezdzila z gliwic do Łodzi i tak można wymieniać..,,,

Ps. Co sądzicie? Do powtórki te wymazy po 2 latach?

Myślę że wymaz powinnaś powtórzyć :-*
@roxie123 kochana bardzo mi przykro,jednoczesnie ciesze sie ,ze masz tak wspanialego Meza ,ktory na pewno pomoze Ci wszytsko przetrwac i razem przez to przebrniecie.
Caluje[emoji8]

@magda1208 ciesze sie ,ze jestes z nami[emoji8]

@Porzeczka1234 @kas90 ciesze sie ,ze coreczki ladnie przybieraja[emoji5]piekny pokoik[emoji7]

@Porzeczka1234 mam nadzieje,ze ma sie dobrze.
Mimo stresu ktiry matka jej przez ostatnie dni zafundowala[emoji53]dzis 3 prenatlne usg

@agatush ucaluj ksiezniczke[emoji8]
U mnie w rodzinie teudny cZas jakos a u Asienki mam nadzieje,ze wszytsko dobrze,dzis mamy usg 3 prenatlne.

@matulkaa milych zajec my juz skonczyliamy maraton w szkole [emoji4]

@Asia2104 uff kamien z serca[emoji5]

@susana malutka cudowna[emoji5]

@pixi.nova powodzonka[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powodzenia Kochanie!! Co się u Ciebie dzieje ze tak nerwowo? Poglaszcz Asię od Ciotki [emoji8]
@magda1208 kochana ty wiesz, że my szwystkie tu trzymamy za ciebie kciuki. Niejednoktrotnie pisała, że nie wazne jak potoczą się nasze losy, ważne żebyś zrozumiała, ze taka droga jest dla Ciebie najlepsza i pogodziła się z takim stanem rzeczy. Wiem, że byc może to dziwnie brzmi z moich ust ale myśle, że jednak ulożenie sobie wszystkiego w głowie to najważniejszy krok. a my tu będziemy cie wspierać z całych sił
Tak samo wszystkie staraczki @burczuś @bertha @marzycielka81 @anetkruczek @czarna_mala @mickey* wielkie serce dla was oraz wszystkich walczących o marzenia :*

@roxie123 bardzo mi przykro, ty wiesz :(

no a jesli chodzi o moją obecność z wami, coż... z przykrością stwierdzam, że oprócz moderowania na niewiele starcza mi czasu i chłopcy znów zasmarkani po uszy
Zdrówka dla chłopaków!! My o Tobie pamietamy!!!
idzie nam 6 tydzień. dziekuje! Zapytaj prosze kiedy minelo.

@Porzeczka1234, dr mowil ze to nie alergia. Akurat taki czas ksztaltowania. Dr rodzinna natomiast doradzila specjalny zagęszczacz do mleka naturalnego dla dzieci ze sklonnoscią do ulewania z Bebilonnu.
Ja nie wiem co sie mojej dzieje. Ma to samo co Zosia. Ciagle je, naprawde non stop. A jak ulewa to juz w ogole nie moge nic zjesc nawet spokojnie bo znow krzzyk. Zachowuje sie jak narkoman na glodzie... moze ten zagestnik nam pomoze chociaz troche. Jaki masz laktator?

@roxie123, ja to bym i tak probowala sie umowic jak najszybciej
Kasiu ja mam medele ta 2 fazowa i bardzo sobie chwalę, ale najtańsza ona nie jest :-/

hmm.. ale ze jeszcze przed implantacja mowisz, ze zaraodek jest atakowany? ale wtedy dlaczego by padały zarodki rowniez w laboratorium na szkielku...

poprzednie wyniki sierpień 2017

1512047810-d282f4a768caf643-aaaaaa.jpeg

Nowe wyniki listopad 2017
1512047874-71e4c47ad4e6c87c-aaaaaa.jpeg

Ale susana zachodzila w ciąże. ja nie zachodze. myslisz, ze dlatego, ze az taki agresywny organizm? steryd nie da rady? po owu wlaczam go.
bertha tak właśnie myślę, że u Ciebie jeszcze przed implantacją immunologia atakuje komórki które się dzielą, zapytaj Paśnika co on o tym myśli, dlaczego na szkiełku padają?
ja na to patrzę tak: skoro komórka jajowa dojrzewa około 3 miesiące przed tym kiedy jest w stanie dojść do etapu owulacji i w tym czasie twoja immunologia jest tak agresywna to nie ma ona dobrego podłoża do dojrzewania dlatego ja myślę że u ciebie jest problem w immunologii, niechce Cię zdołować ale widzisz jaki masz czynnik martwicy nowotworu
pamiętasz jak porzeczka pisała o tym co jej mówił Malina
porzeczuś miała wtedy TNF ponad 2000, a ty masz 13 tysięcy
jesli chodzi o Susane po pierwsze Susana brała bardzoooo długo intralipid( który również wpływa na cytokiny)po drugie Suska też miała biochemiczne
a czytałaś o tym leku ?Adalimubab?

@roxie123 bo pewnie po pierwszym za malo by wzroslo mlr, o ile wg ;-/ ( bez szczepien mam 15%)
Nie mam badac mlr nawet po 3 szczepionce, tylko zachodzic... pozniej doszczepianie.
Wiecie ze wychodzi mi testowanie na Wigilie ? Ale nie bede sobie swiat psula i nie bede sikac, z racji tego ze mialam histero , nie mialam stymulacji owu i zastrzyku na pekniecie tez nie bedzie, takze na cud nie licze.

@dżoł Ty u kogo sie leczysz ?
Aha czyli to szczepienie zalezy od tego ile wynosi to mlr tak ?
No testuj po świętach lepiej , daj sobie czas ;*
Powiedz mi a jak badałas to wszystko to po poronieniu ile byłaś ?

@roxie123 no to super,ze juz sie umowilas[emoji5]
Mysle ,ze mozesz sie bzyknac zeby przwolac mende[emoji4]
Te p/c betaglikoprotwinowe to czesc zespolu antyfosfolipidowego
@Asia2104 moje gratulacje[emoji8]

@kas90 mowisz ,ze Asienka to cycoholiczka[emoji16]

@agatush moj brat ma podejrzenie chorobg szpiku,tesciowa tez ma podejrzenie powazniejszej choroby,do tego moja Mama rozstaje sie poraz drugi ze swoim facetem,troche wczoraj to przezylam emocjonalnie i do tego on mial u nas w nowym lokalu robic remont i teraz zostalismy bez fachowca.
Na prawde ostatnio tego duzo.
Ale teraz najwazniejsza malutka.
Ostanie tygodnie tez byly ogolnie ciezkie bo jeszcze do wszystkich obowiazkow doszla ta szkola 2 razy w tyg i w sumie konczylismy zajecia ok 21/21.30.
Ale najbardziej martwie sie zdrowiem rodziny.
No to sie wyzalilam[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry