reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia A mozesz podac nazwe tej kliniki wspolpracujacej z macierzynstwem? Na ich stronce nie widze w ofercie nic o wlewach.. ani o immunologi. Te 3 wlewy to na jakim etapie? Jaka nazwa immunoglobuliny mialas? Przeliczane na kg? Mozesz dokladnie napisac? Chce zapytac o to dzisiaj Pasnika na wizycie.
Twn osrodek to osteomed. Na stronie raczej tego nie ma. Pasnik na pierwszej wizycie troche sie usmiechnal jak o tym uslyszal i tylko zapytal gdzie cos takiego drogiego podaja. Preparat IgVena. 20g (waze ok 80kg).

reklama
@Destino pójdę na usg i jak coś to tabletki bo co mi pozostanie :/ przecież wiadomo że się nie rozwija...puste jajo jak miałam to poszłam do szpitala a wyszłam bo samo się zaczelo

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Czy Malinowski kaze badac AMH? Chcialam zrobic to badanie w Poznaniu i w razie co nie chce sobie generowac podwojnych kosztow? A moze ktos ma liste badan u niego. I jeszcze jaki jest termin oczekiwania na wizyte?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny... Kamień z serca. Usg genetyczne ok. I kość nosowa i przeziernosc... Miałam zrobione Pappa ale nic nie wskazuje na powtórkę z historii. Małe tak brykalo że ciężko było cokolwiek zobaczyć i badanie trwało 40 min. Pani doktor mówi, że podejrzewa dziewczynkę :)

@Ilis91 do niedzieli szybko zleci o której wizyta? który to tydzień? Najważniejsze że dobrze się czujesz... Ten strach to każdej nam będzie towarzyszył do końca... I on mnie najbardziej przeraża....

@kas90 ile maleństwo ma? Mojej kuzynki córka tak ulewala... Dam znać jak mi odp co robiła że się poprawiło.... Bo pamiętam że był okropny płacz po jedzeniu i ulewanie
idzie nam 6 tydzień. dziekuje! Zapytaj prosze kiedy minelo.

@Porzeczka1234, dr mowil ze to nie alergia. Akurat taki czas ksztaltowania. Dr rodzinna natomiast doradzila specjalny zagęszczacz do mleka naturalnego dla dzieci ze sklonnoscią do ulewania z Bebilonnu.
Ja nie wiem co sie mojej dzieje. Ma to samo co Zosia. Ciagle je, naprawde non stop. A jak ulewa to juz w ogole nie moge nic zjesc nawet spokojnie bo znow krzzyk. Zachowuje sie jak narkoman na glodzie... moze ten zagestnik nam pomoze chociaz troche. Jaki masz laktator?

@roxie123, ja to bym i tak probowala sie umowic jak najszybciej

Hej :*
Ale nadajecie, nadrobiłam 13 stron a w miedzy czasie doszły 4 ;-)
Wczoraj miałam histero, obok leżała dziewczyna i pielegniarka do niej mowi: ile masz tego intralipidu zleconego od Paśnika ? Jakos tak lepiej mi się zrobiło, ze ktos z 3-miasta tez tam jezdzi ;-)
Kurde większość z Was bada te th1/th2, a mi tego dr nie zlecil ;-(
@kas90 ale kruszynka <3
@marshia ja bym powtórzyła, mi gin robil w ciagu tego roku chyba 3 albo 4 razy (wymaz/posiew). Wiem, ze to nie to samo.Teraz przed histero tez robil, bo jakby cos wyszlo to nie jest wskazany zabieg a mi często candida wychodzi.
@pixi.nova już po wizycie ?
Ja w pon mam drugie szczepienie i potem bobosexy :D:D:D

Ostatnia edycja:
Dobra to na razie taką liste sobie zrobiłam :
p.c przeciw jajnikowe
p.c. przeciw antygenom łożyska
p.c przeciwko beta2-glikoproteinie w klasie IgG i IgM < nie wiem co to jest >
aktywność komórek NK
allo mrl
test cytotoksyczny
amh - ? tu się zastanawiam czy to robić
haplotyp kir

Chyba tyle na razie :/ powtórzę sobie jeszcze tarczycowe przeciwciała ale to na miejscu .
Jeśli lekarz każe powtarzać coś z badań , które robiłam to wtedy ...nie chce pchać się sama w koszty :/
Jak cenowo wychodzą te co podałam ?

@dżoł to super :) a czemu po pierwszym szczepieniu nie było można ? bo ja teraz dopiero zaczynam to ogarniać wszystko :/
@kas90 ja też nie widziałam Niuniu w łóżeczku :* ale już widzę słodzinkę :*
@marzycielka81 skomplikowane to , ale damy rade ;*
@burczuś wiem o tym eh :< działam ściskam się i działam ;*

Bardzo miła ta kobitka co dzwoniłam się rejestrować , pogadała ze mną jak człowiek , nie zbyła mnie... także 14go jest za 2 tygodnie myślę , że się do tego czasu ogarnę :/

reklama
@roxie123 nie długo się przeprowadzacie zajmij głowę tym i ciesz się że święta spedzicie w nowym swoim domku wiem że chciałabyś w trójkę ale robisz wszystko żeby następne święta już takie były immunolog to dobry kierunek a teraz poświęć czas na przeprowadzkę i nie zadreczaj się

Do góry