reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia - odnośnie tej koleżanki; z tego, co wiem tak... nie mam już z nią kontaktu, bo zmieniła pracę, ucięła znajomości, itd. Od nas ludzie oddawali dla niej krew z pracy, a ona nie umiała do nas wrócić. Nic dziwnego. Na razie wiem tyle, że nie chcą się starać, a w styczniu minie rok od jej straty.

@smerfik88 - jaką treść usunęłaś? nie rozumiem. Odpowiedziałaś pewnie na mój komentarz i usunęłaś tak? Nie zdążyłam przeczytać :( weszłam dopiero teraz... przepraszam :(

@roxi123 - przykro mi, że beta taka niska :( szukaj nowego lekarza, koniecznie.

@dżoł - mi też te testy @roxie123 dały do myślenia - że wyszły, jak są z czułością od 10.

@pixi.nova - kciuki za dziś <3

Dziewczyny, doczytałam do 5992 włącznie, dalej dzisiaj nie dam rady. Dokończę jutro.
Wszystkiego dobrego!;*

reklama
@roxie123 a moze zadzwon tam gdzie robia badania ,powiedz jak sprawy sie maja ,zapytaj o encorton i kiedy najlpiej przyjechac zeby to zrobic w komplecie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha dobrze że powtórzyłaś cba, esz ten czynnik martwicy to tu nie wygląda dobrze, sory że będę szczera ale ja uważam że właśnie dlatego u Ciebie juz na samym etapie połączenia i podziałów komórkowych immunologia degenerująco działa, możesz wstawić poprzedni wynik
hmm.. ale ze jeszcze przed implantacja mowisz, ze zaraodek jest atakowany? ale wtedy dlaczego by padały zarodki rowniez w laboratorium na szkielku...

poprzednie wyniki sierpień 2017

1512047810-d282f4a768caf643-aaaaaa.jpeg

Nowe wyniki listopad 2017
1512047874-71e4c47ad4e6c87c-aaaaaa.jpeg

@bertha ja wciąż męczę , że przyczyna slabych jajek jest spowodowana tymi wynikami bo faktycznie niezbyt dobre one są. Może szczepienia albo intralipid jak @susana brała ale co miesiąc i przed owu po owu i w trakcie i przed stymulacji pomyśl o tym
Ale susana zachodzila w ciąże. ja nie zachodze. myslisz, ze dlatego, ze az taki agresywny organizm? steryd nie da rady? po owu wlaczam go.

Dziewczyny czy wiecie może co oznacza wysoka interleukina 10, nigdzie nie mogę znaleźć czegoś na jej temat, albo jestem w takim szoku i po prostu nie widzę :(

@Marthi usunęłam moja smutna i straszna historie żeby nikogo nie straszyć i nie denerwować....

@roxie123 na spokojnie kochana... Ja w temacie też zielona ale dziewczyny tutaj mają doświadczenie więc na pewno mają racja... Bardzo mi przykro że tak się to znowu potoczyło....

Jestem zapisana na 14go grudnia na wszystkie badania do Prokocimia mogłam 7go ale mam do podpisu xD
Te kobitki mówiły że te badania najlepiej robić zaraz po poronieniu żeby widzieć jaka jest ich aktywność ale jak cos żebym dopytala lekarza ... z glowy , załatwiłam

Teraz głupie pytanie nie zjedzcie mnie [emoji14] nic mnie nie boli... jak się bzykne to sobie nie zaszkodze co ?
A chciałabym przyspieszyć jakoś to wszystko dziś nawet brzucha nie czuje ani nic w piątek spr czy beta spada czy trzeba tabletki bo samo nie ruszy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy wiecie może co oznacza wysoka interleukina 10, nigdzie nie mogę znaleźć czegoś na jej temat, albo jestem w takim szoku i po prostu nie widzę :(

Przestudiuj wczorajsze popołudnie na forum - dużo było postów na ten temat. W dobrym czasie trafiłaś z tematem, wiec trochę Ci się na prwno rozjaśni z wynikami :)

reklama
Do góry