reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej roxy123 jak mam tak samo,owulacje,endo ok,zachodze w ciaze od razu i potem 6plus 5 tydzien i ciaza obumiera,zawsze ten sam czas ciazy i tak juz 4 razy plus 2 biochemiczne,tez mysle ze moj organizm zabija te zarodki.zawsze to samo ten sam czas.
6 grudnia jade do dr.Pasnika na badanie mlr i bede sie szczepila.to ostatnia nadzieja chyba.
Rozumiem...
I gdzie co badalas . Ile po poronieniu ? Jak to najlepiej rozłożyć czasowo ? :/

Ja sie tu czuje jak dziecko we mgle

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas90 wypróbuję ten sposób z czapką a otulacz to daj znać mała moja w rożku śpi ale już dluga się zrobiła i zaraz będzie jej niewygodnie. Chyba brzuszek jej nie boli ale ciągle wieczorem glodna jest nie daje rady ją nakarmić niby mleko jest ale ona nerwowa i ja też . Kasiu super parówka z małej w tym otulaczu. Może jej szkodzi twoje mleczko za dużo laktozy? Moja ulewa ale tak względnie.

@magda1208 ja się bardzo pokłóciłam z Bogiem po pierwszej stracie do kościoła nie chodziłam nie modliłam się byłam bardzo zbuntowana. Po 4 miesiącach na święta Bożego Narodzenia poszłam do spowiedzi i chyba Bóg mi wybaczył i Zosia obdarował. Pamiętaj Bóg się cieszy z każdego nawróconego. Cieszę się , ze zrobią Ci badanie mam nadzieję , że to nakreśli sytuację .Ściskam

@bea25ta kochana 4 dni super czekamy razem z Tobą. Ja też byłam zazdrosna jak widziałam rodziny z dziećmi a teraz widzę jak inne kobiety u lekarza patrzyły na naszą małą i wiecie było mi przykro i było mi szkoda tych par , kobiet bo czasem na prawdę dużo trzeba przejść aby mieć upragniony cud.

@roxie123 kochana ana i zespół powtarza się po kazdym porpnieniu bo to niestety się zmienia i to cudo co twoja kuzynka ma. Wiesz jeśli chodzi o finanse może warto abyś ty pomyślała aby iść chodź na pół etatu gdzieś zawsze to pieniądze na leczenie a 2 to na pewno wyjście do ludzi by Ci pomogło kochana. Roxie rejestruj się na wizytę i badania najwyżej nie pojedziesz i odmówisz niestety kochana te dojazdy są męczące i przerażają człowiek nie wiesz jak to ugryść musisz się zastanowić czy na pewno chcesz robić badania bo widzę , że nie do końca jesteś przekonana trzeba kasy trochę wydać ale czasem warto. Badania ważne są pół roku może jeszcze się mieścisz z niektórymi

@bertha ja wciąż męczę , że przyczyna slabych jajek jest spowodowana tymi wynikami bo faktycznie niezbyt dobre one są. Może szczepienia albo intralipid jak @susana brała ale co miesiąc i przed owu po owu i w trakcie i przed stymulacji pomyśl o tym

@Destino też miałam jechać do tego lekarza ale on bardzo młodo zmarl pomagał ludzią zz porobieniami i na nfz robił badania wszystkie dobry człowiek z niego był

@marzycielka81 badania ok 6 tys jesli masz kariotypy i mutacje to mniej ja placiłam 4,8 wizyta 300 zl szczepienie czy od męża czy.od dawcy 750 zł w razie pytań pisz

@mokka25 ja leczyłam się u Malinowskiego mam córkę

@marshia ja bym powtórzyła przed ciąża też zrobiłam je chodź badałam juz kilja razy

@Funia90 kciuki słońce za prenatalne . Całuje Asieńkę

Ostatnia edycja:
Rozumiem...

Rozumiem...

Chciec sobie mozna niestety :/ pracy tu nie znajdę u mnie tym bardziej w okresie zimowym ... poza tym to nie jest tak żeby badać milion razy to samo bo skoro były wyniki ok i lecialo tzn ze coś innego nawala.
Zrobię tak pójdę na te badania do prokocimia i później niech lekarz decyduje co dalej mi ręce opadły ...
Za dużo na mnie chyba ...
Chęci to nie wszystko :(

Chciec sobie mozna niestety :/ pracy tu nie znajdę u mnie tym bardziej w okresie zimowym ... poza tym to nie jest tak żeby badać milion razy to samo bo skoro były wyniki ok i lecialo tzn ze coś innego nawala.
Zrobię tak pójdę na te badania do prokocimia i później niech lekarz decyduje co dalej mi ręce opadły ...
Za dużo na mnie chyba ...
Chęci to nie wszystko :(

@roxie123 ja chciałam tylko dobrze. Coś doradzić więcej już nic nie napiszę .

@roxie123 kochana wiesz co może jesteś podłamana ale reagujesz znacznie lepiej niż np pół roku temu :) dojrzałaś albo dojrzewasz :D czego Ci gratuluje :D ja na 100% waliłabym drzwiami i oknami do Przybycienia :D a między czasie dobrze Ci radzi @mickey* zarejestruj się do Prokocimia bo tam się najdłużej czeka :D

@pixi.nova wiesz co powiem Ci że lekarze ogólnie nie dają encortonu ale jakoś do tego 6 tygodnia trzeba dobrnąć więc do 6 tygodnia liczę na żelazny zestaw :D dlatego ja będę łączyć wlewy ze sterydem :D

@mickey* <3

@Porzeczka1234 Wiem; * nie odbieraj źle moich postów... po prostu jestem okropnie zla bo po części nic nie moge zrobić tak jakbym chciała... nawet iść do tej cholernej pracy bo na tym zadupiu jej nie ma
Za duzo mam problemow :(

Ja nie siedzę nie becze... chociaż mi sie chce krzyczeć na ta bezradność :/
Chce coś robić a nie wiem jak...
Jestem w punkcie wyjścia bo dalej nie wiem na kiedy sie pisać skoro mówicie ze encorton działa i ze trzeba isc przed @ na badania a skoro nawet nie zaczęłam ronic to ja nie wiem kiedy kolejna @ będzie [emoji22] ciężko mi to ogarnąć

reklama
@magda1208 kochana ty wiesz, że my szwystkie tu trzymamy za ciebie kciuki. Niejednoktrotnie pisała, że nie wazne jak potoczą się nasze losy, ważne żebyś zrozumiała, ze taka droga jest dla Ciebie najlepsza i pogodziła się z takim stanem rzeczy. Wiem, że byc może to dziwnie brzmi z moich ust ale myśle, że jednak ulożenie sobie wszystkiego w głowie to najważniejszy krok. a my tu będziemy cie wspierać z całych sił
Tak samo wszystkie staraczki @burczuś @bertha @marzycielka81 @anetkruczek @czarna_mala @mickey* wielkie serce dla was oraz wszystkich walczących o marzenia :*

@roxie123 bardzo mi przykro, ty wiesz :(

no a jesli chodzi o moją obecność z wami, coż... z przykrością stwierdzam, że oprócz moderowania na niewiele starcza mi czasu i chłopcy znów zasmarkani po uszy

Do góry