@kas90 wypróbuję ten sposób z czapką a otulacz to daj znać mała moja w rożku śpi ale już dluga się zrobiła i zaraz będzie jej niewygodnie. Chyba brzuszek jej nie boli ale ciągle wieczorem glodna jest nie daje rady ją nakarmić niby mleko jest ale ona nerwowa i ja też . Kasiu super parówka z małej w tym otulaczu. Może jej szkodzi twoje mleczko za dużo laktozy? Moja ulewa ale tak względnie.
@magda1208 ja się bardzo pokłóciłam z Bogiem po pierwszej stracie do kościoła nie chodziłam nie modliłam się byłam bardzo zbuntowana. Po 4 miesiącach na święta Bożego Narodzenia poszłam do spowiedzi i chyba Bóg mi wybaczył i Zosia obdarował. Pamiętaj Bóg się cieszy z każdego nawróconego. Cieszę się , ze zrobią Ci badanie mam nadzieję , że to nakreśli sytuację .Ściskam
@bea25ta kochana 4 dni super czekamy razem z Tobą. Ja też byłam zazdrosna jak widziałam rodziny z dziećmi a teraz widzę jak inne kobiety u lekarza patrzyły na naszą małą i wiecie było mi przykro i było mi szkoda tych par , kobiet bo czasem na prawdę dużo trzeba przejść aby mieć upragniony cud.
@roxie123 kochana ana i zespół powtarza się po kazdym porpnieniu bo to niestety się zmienia i to cudo co twoja kuzynka ma. Wiesz jeśli chodzi o finanse może warto abyś ty pomyślała aby iść chodź na pół etatu gdzieś zawsze to pieniądze na leczenie a 2 to na pewno wyjście do ludzi by Ci pomogło kochana. Roxie rejestruj się na wizytę i badania najwyżej nie pojedziesz i odmówisz niestety kochana te dojazdy są męczące i przerażają człowiek nie wiesz jak to ugryść musisz się zastanowić czy na pewno chcesz robić badania bo widzę , że nie do końca jesteś przekonana trzeba kasy trochę wydać ale czasem warto. Badania ważne są pół roku może jeszcze się mieścisz z niektórymi
@bertha ja wciąż męczę , że przyczyna slabych jajek jest spowodowana tymi wynikami bo faktycznie niezbyt dobre one są. Może szczepienia albo intralipid jak
@susana brała ale co miesiąc i przed owu po owu i w trakcie i przed stymulacji pomyśl o tym
@Destino też miałam jechać do tego lekarza ale on bardzo młodo zmarl pomagał ludzią zz porobieniami i na nfz robił badania wszystkie dobry człowiek z niego był
@marzycielka81 badania ok 6 tys jesli masz kariotypy i mutacje to mniej ja placiłam 4,8 wizyta 300 zl szczepienie czy od męża czy.od dawcy 750 zł w razie pytań pisz
@mokka25 ja leczyłam się u Malinowskiego mam córkę
@marshia ja bym powtórzyła przed ciąża też zrobiłam je chodź badałam juz kilja razy
@Funia90 kciuki słońce za prenatalne . Całuje Asieńkę