reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 komorki nk zrobisz w Prokocimiu i allo mlr tez ale w okreslone dni trzeba sie dokladnie dowiedzieć co i kiedy
Tak naprawde nie wiadomo czy ta beta jeszcze nie rosnie okres mozesz miec za tydzien dwa wiec trzeba chwile poczekac z tym umawianiem.
Na krzywa cukrowa i insulinowa w wiekszosci labo musisz miec skierowania.
Pozostale badania chyba mozna zrobix samemu.

reklama
@roxie123 na badanie aktywności NK musisz się wcześniej umówić w Prokocimiu, badają ją tylko 2 razy w miesiącu jak dobrze pamiętam. MLR, też nie w każdy dzień (od wtorku do czwartku). Z badań odpuściłabym sobie prolaktynę po obciążeniu, ja miałam z nią problem. Leczyłam się Dostinexem stąd to zalecenie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Kas90 piekny pokoik

@marshia podpinam sie pod pytanie odnosnie hormoniw badan i torbieli

Jak to wyglada z kosztami u Malinowskiego bo chyba z tego wszystkiego on by mi najbardziej odpowiadal.

@Pixie.nova dziekuje

Dziekuje Wam wszystkim dzis juz czuje sie lepiej i jakis plan dzialania bym chciala miec

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@mokka25 Pasnik Ci to zlecil? Ja wczoraj tutaj wałkowałam podobny temat. Jak cofniesz kilka stron wstecz to dziewczyny fajnie wytłumaczyły o co mniej wiecej w tym chodzi.
@bertha Pisała co nalezy do th1 a co do th2 ponic wazny jest stosunek a nie konkretne wartosci tak od a do z. Mowiac w duzym skrocie.
Trzymaj sie, wiem jak to przeraza.. Ja wlasnie jade dzisiaj skonsultowac te wyniki..

Nie, zlecił je gin, jestem z okolic Trójmiasta. Chyba czeka mnie podróż do Łodzi, nie wiem czy któryś tutejszy z immunologów sobie z tym poradzi

@Marzycielka fajnie że dzisiaj już jest lepiej... Każda z nas ma czasem kryzys i Dosc wszystkiego ale my kobiety szybko się regenerujemy i startujemy z podwójna siła...

Swoją drogą ciekawe jakby wyglądała walka mężczyzn? Oni chyba są mniej cierpliwi?

Mam swoje świeże wyniki CBA. Dalej jest doopa, choć niektóre wyniki ciut lepsze ale niektóre mocno gorsze:
1512032673-12f8a023bc6647a9-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@bertha dobrze że powtórzyłaś cba, esz ten czynnik martwicy to tu nie wygląda dobrze, sory że będę szczera ale ja uważam że właśnie dlatego u Ciebie juz na samym etapie połączenia i podziałów komórkowych immunologia degenerująco działa, możesz wstawić poprzedni wynik

@marshia miewalam torbiele, ale @ przychodzila normalnie. Po 2 poronieniu zaczelam miec plamienia, i coraz bardziej skapa@. Jak mowilam lekarzom, to to olewali. Z czasem zaczela mi wzrastac prolaktyna. Tyle mojej wiedzy na temat plamien

@pixi.nova udanej wizyty zycze i duzo optymizmu

@roxi123 wszystkie krzywe robilam z zalecenia Milewicza. Nie mialam z tym problemu. Choc w medicower nie potrzebowalam skierowania na cukrowa i insulinowa.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@pixi.nova wypytaj doc o wszystko co sobie zapisałaś, życzę abyś po wizycie wpadła na forum ż takim optymizmem jak tego potrzebujesz, kciuki, z tymi wlewami kiedy brać dokładnie dopytaj bo to bardzo istotne
@smerfik88 cytokiny można robić w dowolnym dniu cyklu,jedynie nk i aktywność zaraz przed @
@kas90 śliczne łóżeczko
@magda1208 cieszę się że wróciłaś, dobrze że już zebralaś mysli, pomóż mężowi to napewno pozwoli ci odzyskać równowagę a mysli skierujesz w innym kierunku i nastawienie będzie od razu inne

Do góry