burczuś
Fanka BB :)
Witaj @magda1208 . Cieszę się,że jesteś;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@dżoasia Specjalistką od wlewów jest tutaj nasza kochana @anetkruczek może ona coś podpowie? Ja też jestem ciekawa ile się tego bierze? Przed ciąża i ile w trakcie? @dżoasia A tobie w jakiej klinice go podali? Czasami wam zazdroszcze.. w Poznaniu to beton.. wszyscy odrzucają immunologie.
@magda1208 Ciesze się, że wróciłaś jesteś tak pozytywną osóbką. Bóg na pewno Was wysłucha. Nie wiem czemu tak jest ale jego planem na pewno jest Wam dać z mężem radość z pełnego rodzicielstwa.
Burczuś kochana z całego serca kibicuję aby się udało w tym cyklu .Witaj @magda1208 . Cieszę się,że jesteś;*
Ja mialam miec 3 wlewy w odstepie co 4 tygodnie. Dostakam w Krakowie w Macierzynstwie - tzn tu sie lecze a wlew dostalam w innym osrodku z ktorym wspolpracuja. Kochana skoro niektorzy jezdza z Krakowa albo Szczecina do Lodzi to i z Poznania do Krakowa tez mozna to tylko tak strasznie wyglada, a potem bierzesz dzien wolnego, wsiadasz w auto i jedziesz na wizyte. :*@dżoasia Specjalistką od wlewów jest tutaj nasza kochana @anetkruczek może ona coś podpowie? Ja też jestem ciekawa ile się tego bierze? Przed ciąża i ile w trakcie? @dżoasia A tobie w jakiej klinice go podali? Czasami wam zazdroszcze.. w Poznaniu to beton.. wszyscy odrzucają immunologie.
@magda1208 Ciesze się, że wróciłaś jesteś tak pozytywną osóbką. Bóg na pewno Was wysłucha. Nie wiem czemu tak jest ale jego planem na pewno jest Wam dać z mężem radość z pełnego rodzicielstwa.
Dziękuję robię listę wypisze Wam i powiecie czy cos jeszcze brakuje i kiedy moge zrobić badania dobrze...@roxie123 ja leczyłam się u Przybycienia, jechałam do niego już z prawie wszystkimi wynikami. Ale badania, które miałam pokrywały się z tym co on zleca chciałam zaoszczędzić czas i udało mi się je skompletować czekając na wizytę. tj. Allo-mlr, test LTC, Kiry, Aktywność komórek NK, ANA, AMH, MTHFR, V-Leiden, Kariotypy, p/c p. antygenom jajnika, p/c p. antygenom łożyska, prolaktyna po obciążeniu, cały zespół antyfosfolipidowy; antykoagulat toczniowy, p/c p. kardiolipinowe, p/c p. Beta-2-glikoproteinie fosfatydyloseryjne, p/c p. protrombinie, białko c, białko s, CA125, wymazy (ureoplazma, chlamydia, mycoplasma), panel tarczycowy, hormony, krzywa glukozowa i insulinowa. Chyba o niczym nie zapomniałam. Dziewczyny na pewno uzupełnią ew. braki [emoji4] Jeździłam do niego i do Krakowa i do Tarnowa.
My już po pierwszej wizycie w szkole, prawie 3 h [emoji4] grupa 13 dziewczyn od 24 do 31 tc, zajęcia prowadzi bardzo energiczna położna, która jest jednocześnie doradcą laktacyjnym. Dziś było takie spotkanie organizacyjne, z wprowadzeniem jak wygląda przyjęcie do szpitala, wszelkie procedury, jak spakować torbę, kiedy jechać do porodu [emoji4] niby wszystko to człowiek wie, lub słyszał ale fajnie tak sobie usystematyzować wiedzę. Kolejne za tydzień.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom