reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxi123 jest jeszcze Milewicz, ktory ma w miare szybkie terminy. Daje badania na kartce, duzo, ale kirow tam nie bylo. Natomiast rozszerzona krzepliwosc. Tylko to cholernie specyficzny gosc. Wizyta z usg200. Bez usg 100. Ja do niego chodze bo jest endokrynologiem i daje mi leki na ryczalt w tym heparyne bo mam dodatnie przeciwciala przeciw fosfatydyloserynie. I bardzo pilnuje badan w ciazy.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A czy trzeba mierzyć temp w ciąży? Ja zmierzyłam z ciekawości po tym jak roxie napisała,ze ma 37,3 ;/ i u mnie wyszła 36,9 ;/ ;/ i nie mam żadnych objawów... ;/

Dziewczyny.. Nie wiem co robić.
Byłam ma usg 44dc jajniki czyste owulacja była. Endometrium 16,5 - bez szału
Kazał czekać na @ ale ciąży wykluczyć nie może i ze jak do niedzieli nie dostanę to mam iść na betę raz jeszcze.
Cholera jakby przyszla to mam nowy plan działania a tak się martwię bo odstawiłam accofil 15 i boję się że ewentualnie odrzuce zarodek.
Nie wiem co robic.. Może zrobię jutro test??? Jak nie wyjdzie to dupka wezmę.. Przecież nie zaszkodzi. Co radzicie?:(

@anetkruczek Nie na stan zapalny. Ale ma dzialanie ogolnie na przeciwciala tez. Tak mi mowilo kilku ginow, nie wiem moze sie myla hmm Generalnie niby leki jak heparyna czy acard maja bardzo szerokie spektrum dzialania a pelen zakres jest jeszczs niezbadany? Tak mi to tlumaczono..
@Maciejka78 A na immunosupresji dlaczego nie udalo sie zajsc? Ty masz jakies problemy z zajsciem? Co w chodzilo w sklad tej immunosupresji? Teraz wncorton od kiedy bierzesz i w jakiej dawce?
Rozumiem, ze ty nie mialas tak wywalonego czynnika martwiczego nowotworu?

reklama
@olaa90 skad ze znowu, to wlasnie wlasciwy objaw. Ciaxa na poczatku daje takie objawy jak choroba dopoki cialo nie dostosuje sie do nowego sposobu funkjonowania. Nie masz sie czym martwic poki nie ma innych objawow [emoji1] spokojnie kochana

A nasz kotus zostal dzis w szpitalu na leczeniu. Cos chorowite te nasze zwierzatki

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry