hello,
@roxie123 bardzo mi przykro, niewiem co ci doradzić napewno dobrego lekarza potrzebujesz, może Milewicz z krk, jesli nie dr Przybycień, z jednej strony dobrze że robisz te bety bo przynajmniej wiesz że coś kiepsko u ciebie hula, tak coś czuje że tobie by intralipid pomogł jak i Susanie
@pixi.nova nie załamuj się kochana dziwczyny dobrze piszą przynajmniej wiesz z czym walczyć, już kiedyś o tym pisałam
Adalimubab to bloker wytwarzania czynnika martwicy nowotworu, tak pisał w swej pracy Malina
i kiedyś czytałam na jakimś forum że dziewczyna miała to od któregos lekarza i urodzila bejbika
fakt czynnik martwicy masz wysoki, i to nie mało, ale za to interleukina 10 śliczny wynik, ale też i interleukina 2 wysoka, a powinna być niżej, dużo nieżej,
@edloteh pisała że interleukina 10 odpowiada za ochrone zarodka, a 2 działa niszcząco
a przypomnij mi jakie masz ana3? jakie masz dodatnie przeciwciała?i jakie masz miano?
w przypadku ana dodatniich się nie szczepi limfocytami(ale to zależy jaki antygen masz +)
wlewy z immunoglobuliny myśle, że byłyby metodą o którą mogłabyś zapytać Pasnika