reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 zupelnie tego nie rozumiem czemu u niektorych tak latwo a u innych ciezko jedno jest pewne ze nie zazdroszcze Wam sytuacji i kazda wizyta bylaby dla mnie katorga wolalabym nie slyszec i nie widziec a najlepiej zeby lekarz nic nie mowil bo tylko czarne scenariusze mam w glowie ehh musze sie dzisiaj napic.

reklama
Na nic nie mamy wpływu... ale z Bożą pomocą damy radę , ważne podnieść się z dna , dać ujście emocjom i działać...nic innego nie pozostało eh
Najgorsze ze święta idą eh
Mikołaj cała rodzina z dziećmi szczęśliwi itd..
...i pytania kiedy ? wasza kolej w końcu itd... jprdl znowu to samo i na to jestem zła :/

hello,
@roxie123 bardzo mi przykro, niewiem co ci doradzić napewno dobrego lekarza potrzebujesz, może Milewicz z krk, jesli nie dr Przybycień, z jednej strony dobrze że robisz te bety bo przynajmniej wiesz że coś kiepsko u ciebie hula, tak coś czuje że tobie by intralipid pomogł jak i Susanie

@pixi.nova nie załamuj się kochana dziwczyny dobrze piszą przynajmniej wiesz z czym walczyć, już kiedyś o tym pisałam
Adalimubab to bloker wytwarzania czynnika martwicy nowotworu, tak pisał w swej pracy Malina
i kiedyś czytałam na jakimś forum że dziewczyna miała to od któregos lekarza i urodzila bejbika
fakt czynnik martwicy masz wysoki, i to nie mało, ale za to interleukina 10 śliczny wynik, ale też i interleukina 2 wysoka, a powinna być niżej, dużo nieżej,
@edloteh pisała że interleukina 10 odpowiada za ochrone zarodka, a 2 działa niszcząco
a przypomnij mi jakie masz ana3? jakie masz dodatnie przeciwciała?i jakie masz miano?
w przypadku ana dodatniich się nie szczepi limfocytami(ale to zależy jaki antygen masz +)
wlewy z immunoglobuliny myśle, że byłyby metodą o którą mogłabyś zapytać Pasnika

@roxie123 i tu czas zebys odpowiedziala co mi @Destino kiedys powiedziala ze jakby to od Was zalezalo to juz mielibyscie gromadke dzieci napewno nie pozwol na takie pytania ukruc to ja pewnie bede miala takie pytania 26 grudnia na weselu co wesele to przerabiam ale teraz koniec powiedzialam ze jak ktos mi bedzie dokuczal to ugryze, ostatnio 2 h przesiedzialam w toalecie i plakalam.

@zosiak szczerze? Porównuje się z moja przyjaciółka która od 3 lat próbuje zajść w ciąże. Uwierz, ze bym tak wolała... w niej jeszcze do niedawna było tyle pozytywnego myślenia, tyle nadziei... teraz trochę się poddała, jest po hsg 2 miesiące i może jak odpuści to zajdzie... badań zrobionych tylko garstka podstawowych bo tacy lekarze są, u nas w mieścinie cytuje „w krzaki z winem, męża zaciągnąć....”. Mimo to ona podchodzi do tego ze spokojem, a ja... sram w pory jak nie wiem kto... bo wiem co mnie czeka , najgorsze ze się napatrze w pracy, potem głowa naładowana wszystkim-nie umiem myśleć pozytywnie choć sobie to obiecałam poprzednio... a idź...

@roxie123 nie jesteś sama, bo ja nawet nie jestem w stanie myśleć o świętach bo się boje... święta wielkanocne spędziłam w łóżku bo w wielki piątek miałam zabieg :((((((((

@roxie123 z Krakowa Przybycien albo Milewicz to ginekolodzy i immunolog Sacha. Poza tymi nie warto sie fatygowac to juz lepiej od razu do Lodzi.
Nie zastanawiaj sie co swieta co rodzina tylko rob swoje. Warto znalezc hobby czy prace zeby nie miec za duzo czasu na myślenie
Ja tak dzis duzo pisze bo w podrozy jestem ale na ci dzien to nawet Was doczytac nie zdążę bo praca siostra znajomi itd

@mickey* Własnie nie zdazylam jeszcze zrobic pelnego panelu Ana. Jutro go zrobie w tym samym labie w Łodzi.
Interneuklina 2 za co odpowiada?
Ja sie zastanawiam czy skoro wlewy dzialaja jak szczepienia to sa dla mnie? Na forum byla kiedys dziewczyna na 51 str z wysokim czynnikiem martwiczym jak ja i po szczepieniach tylko rosly...
Ja chce wykluczyc czy tak wysoki czynnik nie oznacza zagrozenia mojego zdrowia.. O tym tez chce z nim porozmawiac jutro.
Dziękuje za informacje o leku Adalimumbab. Jakkolwiek ma dziwna ma nazwe mam nadzieje, ze pomoze takiemu dziwolagowi jak ja ;):(:D

@pixi.nova wlewy są jak najbardziej metodą na to wszystko :) a accofil nie :D chociaż jak ja już kiedyś pisałam że są lekarze którzy accofil dają na całe zło :) a są tacy co by Ci nie dali na nic z Twoich dotychczasowych wyników :D

@olaa90 jakis czas temu moja kuzynka porownywala sie do mnie ona ma rowniez problemy tylko ze nie umie zajsc w ciaze ma stwierdzona endometrioze i kiedys mi powiedziala przykre slowa ze ja przynajmniej umiem zajsc ehh jakie to pocieszenie jak zaraz sie to straci i jest strach wiekszy. Kuzynka jnarazie przestala o tym myslec zapisala sie z mezem na silownie ja w sumie tez mam juz dluzsza przerwe czasami warto od tego odpoczac zregenerowac sily

reklama
Własnie czytam historię susany ale nie pisze u kogo się leczyła ;/

Milewicz chyba odpada czytałam dużo negatywów o nim ze się wypalił ...więc bardziej ten Przybycień zostaje co bym mu zaufała na razie...
Nic bede dzwonic 15go i sie umawiac , mam nadzieje , że nie bede czekać wieki wieków...

Może są jakieś podstawowe badania chociaż te z immunologi które bym mogła zrobić wczesniej ?

Do góry