reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 wydaje mi sie ze warto siegnac tez po nie konwencjonalne zrodla i zadbac o sport i przyjrzec sie swojej diecie a nie tylko na tabletkach.

Dzięki dziewczyny ;) pytałam z ciekawości i na wszelkie "W" .

U mnie już 2 miesiące bez @ .
Testy negatywne . Nie mogę rozpocząć nowego cyklu !! I tak sobie dryfuje pomalutku bez celu !!
Do lekarza dopiero w grudniu pójdę jak będę w Polsce . Ohh

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Dzień dobry dziewczęta :) Wy to spać nie umiecie :)
@roxie123 kciuki za betę.
@Asia2104 kciuki za wizytę:)
@kas90 @Porzeczka1234 ucałujcie dzieciaczki od cioci burczuś;)
A ja dziś mam owulację,ale taką, że ledwo chodzę. bobosexy były,więc a nóż widelec...:/ Tylko,że z jednej strony się staramy, a z drugiej jakbym zaszła teraz, to moja waga dzisiejsza jest tak przegięta,że w ciąży to chyba do 90 bym dobiła:( Maaasakra...Ale co ma być to będzie :)
Miłego dzionka:*

Burczus waga nieważna!!! Ja zaczynalam ciąże z waga ponad 90...a skończyłam poniżej :-p

@Asia2104 kciuki za wizytę mocno zaciśnięte
@roxie123 czekamy razem z tobą [emoji8] na wynik
@burczuś oby ten cykl był tym szczęśliwym. Obstawa lekowa jakby co jest piękna. A wagą się nie przejmuj. Co z tego, że przed ciążą straciłam 20 kilo jak teraz nadrabiam [emoji4] przecież to jest nieważne. Do walki o lepsze samopoczucie wrócimy po porodzie [emoji8]
@kas90, @Porzeczka1234, @agatush ucałujcie swoje kruszyny od ciotki [emoji8]

Dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Już nie mogę się doczekać [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękujemy :-) Michaśka wycałowana. Powodzenia na szkole rodzenia :-)

Zgłoszenie przyjęte, oczekuje na realizację [emoji14]
@agatush ale ty czarodziejka czy to drugie czarownica :D
@czarna_mala ja się tak opilam ze zanim była moja kolejka to spuścic musiałam [emoji14]
@roxie123 wierzę ♡
@burczuś no to jak to się mowi: "chop siup, zmiana d..p" :D :D :D
Myślę że trochę jednej i trochę drugiej we mnie sasasasa.... [emoji92] [emoji85] [emoji86] [emoji87]
Dziewczyny, dziękuję za mnóstwo wsparcia. Dzidziuś żyje. To najważniejsze. A krew- bo odkleja się łożysko. Od dziś luteina i oszczędny tryb życia... Dzidziuś ma wszystko na swoim miejscu, jutro genetyczne i dowiemy się wtedy więcej. Jeszcze raz dziękuję za mnóstwo dobrych myśli.

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Dbaj o siebie Kochana! Wszystko będzie dobrze,!!
Co ja mam teraz zrobic ? Zawsze coś nie tak :/

1511960420-6dc172d4ea183a2f-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana moja Roxie... Nawet nie wiem co Ci doradzić.... Wiesz ze "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą?" mocno Cię tulę do serca... Ja bym jeszcze powtórzyła bhcg... Za 48h właśnie po to żeby wykluczyć ewentualną CP.... [emoji173] [emoji172] [emoji171] [emoji170] [emoji169]

Dziękuję Wam ♡

Jak możecie napiszcie mi kontakty i nazwiska może gdzieś meila napisze i mnie ktoś przyjmie. Jak możecie to jakie badania i jakie leki pomogły...

Mój lekarz napisał żeby odstawić leki i czekać na krwawienie później usg i ze trzeba dać konkretne leki i inny plan. Także nie wiem co ma na myśli ale nie bede rezygnować bo mi daje leki na fundusz to będzie awaryjny .

Do dupy święta znowu będą.
Jest mi przykro i wydaje mi się ze nie ma dla mnie przyszłości ale nie poddam się tak łatwo tylko ile moj organizm zniesie to 4ta ciąża

@roxie123 Nie załamuj się dziewczyno. Potrzebujesz konkretnej diagnozy i leczenia z prawdziwego zdarzenia. Szkoda czasu i życia na lekarzy, którzy się na tobie uczą. Z forum dobrze wiesz jacy sa lekarze i leczenie. Wiele razy dziewczyny pisały Ci o Przybycieniu. Jedz tam bo masz go najblizej. Tak to tylko Łodz. To sa jedyne osrodki w Polsce gdzie mozesz sie leczyc. Szkoda twojego zdrowia na polsrodki. Ja tez musialam zderzyc sie z betonem i zobaczyc jak skopane mam wyniki.
Zadna z nas nie jest tu zdrowa to juz wiemy. Poprostu musimy znalezc leczenie do naszych przypadkow.
Trzymaj sie i nie poddawaj. Jestem pewna, ze Przybycien Ci pomoze.

@roxie123 fakt masz tendencję to pustych jaj i chyba biochemicznych, powiem Ci że Doktor P na pewno zleci Ci Kiry i na 100% MLR oraz aktywność NK, jeżeli nie zgodzisz się na szczepienia a będziesz mieć coś w tym temacie to zostaje leczenie accofil, albo wlewy z immunoglobuliny.
Jeżeli na nic nie będziesz chciała iść to zrobi Ci dokładnie to samo co masz teraz czyli żelazny zestaw i clo albo lamette na lepsze jajka.
marshia pytała jakie masz endo ? I nie widziałam czy odpisywałaś ? sprawdzałaś to teraz jakiej było grubości :)

@pixi.nova ja niestety testu CBA nie robiłam bo po 1 nie chciałam się szczepić i jego wynik nic w tym temacie by nie zmienił a po 2 właśnie bałam się że się przerażę bo ten test pokazuje zmiany naszego organizmu np najczęściej stany zapalne i ja tutaj pisałam że mam aktywnego od dwóch lat wirusa typu herpes, a on właśnie podnosi te wyniki, ponadto podnosi go np celiakia albo choroba crona, a ja mam jeden z genów celiaki i brata chorego na crona :D więc stwierdziałam "aaaaaa pier***" tym bardziej że ja już raczej zdecydowana jestem na wlewy jakby co więc dałam sobie spokój :D

Ostatnia edycja:
@roxie123 dlaczego do kitu zrob tak aby takie nie byly wiesz ze u nas z tymi ciazami to jest roznie objawy nas ciesza ale nie mozemy sie nastawiac ze sie uda na 100%. Mam nadzieje ze naturalnie wszystko sie wyczysci i nie beda Cie czyscic te czyszczenie tez nie dziala dobrze czytalam ze po tymmoga sie tworzyc torbiele. Choc nie wiem jak to wyglada na takim etapie i przy tej becie. Objawy ciazy a szczegolnie nudnosci daje tez progesteron a Ty go bralas.

Nie zalamuje tylko kurde nie wiem co dalej ...
Na razie czekamy do końca tyg na @ i kontrole w razie żeby wykluczyć cp . Jeszcze czekam na odp ile nam czekać .
Endo zawsze mówili grube książkowe...

Dacie mi jakieś namiary do Przybycienia ? :/ bo ja się nie dodzwonilam jakiś meil ?

Dziewczyny udało się, mam wizytę jutro u Paśnika !!! W tym całym syfie ciesze się, że chociaż jutro poznam prawdę a nie muszę czekać cały weekend.
Trzymajcie kciuki proszę. Ja mam skopany cały dzień. Siedzę i ryczę, może jestem panikarą ale mnie to wszystko przeraża.
@anetkruczek Kochana ja wiem, że wszystko może wpłynąć na wyniki immunologiczne. Ja od jakiegoś czasu walczę z czyms bardzo dziwnym- niby to infekcja ucha ale niby może to być brak smarowania, kolagenu w zawiasach szczęki :D:D
Niby taka pierdoła ale słyszę w uchu jakby piasek przy jedzeniu, ziewaniu i piciu. Odwiedziłam iluś lekarzy i nikt nie wie co to.
Nie badałam crp to mi się przyplątało jak zaczeła się ta ciąża. Muszę powiedzieć o tym Paśnikowi bo Ana też się skopały.
Zastanawiam się czy te wyniki nie wskazują u mnie stałego zapalenia w organiźmie.
Może to od tego ucha? A może to zupełnie co innego. Muszę wykluczyć najgorsze...
Zapytam go o te Kiry, czy macie pomysł o co mogę go jeszcze podpytać? Coś wam się kojarzy z moim przypadkiem? Będę wdzięczna za podpowiedzi.

@roxie123 nie wiem co Ci powiedziec bo jak mialam ciaze pozamaciczna to przyrosty byly prawie w normie pozniej zaczelo sie cos poerniczyc z tymi przyrostami ale moja pierwsza beta byla 100 druga 500 trzecia 1000 doszlo do 4000 wiec mysle ze u Ciebie bedzie cos innego czesto tez w 5 tyg przy cp pojawia sie plamienie ktore raz jest a raz nie ma tak ja mialam piersi raz puchly a na drugi dzien byly nijakie no takie mialam objawy mialam tez duze uderzenia goraca czulam normalnie ze mam 40 stopni a pozniej mi bylo bardzo zimno.

reklama
Do góry