reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny mam pytanie, pojawia się tutaj co rusz temat jakiś wlewow z imunnoglobuliny? Jakie to ma działanie? Czy to to samo co zastrzyk po poronieniu właśnie z imunnoglobilina, mam odczynnik arh- , mąż nie wiem, ale dostałam ten zastrzyk na zaś ... i tak jak to czytam to tylko z tym mi się kojarzy hmmm

@roxie123 chyba się nie doddzwonisz, a bynajmniej nie zarejestrują bo jak mój mąż dzwonił to powiedziała kobieta ze po 12 grudnia zaczynaja dopiero rejestracje na przyszły rok w Krk, bo Tarnów to jeszcE dłużej... ja już jak na skazanie czekam na niedziele co tam u mnie... najgorzej jak wracam do domu po pracy, bo w pracy z tego wszystkiego to zapominam ze jestem w ciąży ;/

@Beciiia-87 czekamy razem z Tobą.

@pixi.nova wlewy ja mam z zaleceń na allo mlr. Jak ostatnio rozmawiałam z i mmunologiem to on sugerował że test CBA może wykluczyć szczepienia nawet jeśli jest allo 0 % bo dzięki temu testowo coś tam widać ale ja się kompletnie na tym nie znam. Po za tym uznałam że nie chce sobie mieszać w głowie bo ja po prostu chce wlewy w ciazy :D

Może będzie wszystko dobrze i przyjdzie ta @ ... czekam na nią jak nie wiem ale zrobie tą bete w piatek jak cos by nie było sprawdzic jak sie to ma wgl
Dzwoniłam do Krakowa tam się chyba szybciej dostane do Przybycienia bo od 15 grudnia na nowy rok rejestrują bedą miec nowy grafik .Ciężko się umówić na pierwszą wizytę...
Chce mi sie wyć ale sie trzymam ... stanęłam na etapie , że nic mi nie pomoże , bo niecelowo "odrzucam "swoje dzieci o tak to nazwijmy .

Kogo jeszcze możecie polecić z pojęciem z okolic Krakowa , kto by wiedział o co chodzi i gdzie szukać ?
Przepraszam , że o sobie , ale większość miała ten sam etap chyba u siebie , złość i rozkładanie rąk ... :<

Ja jestem zajebiście uparta i bede dążyć do swojgo mam 25 lat i w końcu przyjdzie mój dzień... tylko kiedy... i ile jeszcze dzieci strace

@anetkruczek Ja rozumiem, że w mojej sytuacji z dodatnimi ana i takimi czynnikami nowotworu ani szczepienia ani wlewy nie sa dla mnie... Wlasnie pewnie predzej ten accofil tak na zdrowy rozum..?

@zosiak 6tc3dn ale niestety jeszcze nie widziałam zarodka... a owulacja b.wczesna bo 13 dnia...;/ wiec nie wiem co z tego będzie... bo Ilis już ma bąbelka i ❤️ A jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu.....

@roxie123 szkoda ze to wszystko tak wyglada ciesze sie jednak ze zdecydowalas sie na bete i ze nie siedzisz tylko dzialasz to najwazniejsze Ty zrobilas wszystko co moglas.
@olaa90 ale pecherzyk jest? kazda ciaza jest inna

reklama
Do góry