reklama
nevergiveup
Zaciekawiona BB
@nevergiveup , kurcze dr Rajtar nie bardzo podoba się to połączenie, ja bym wolała brać jak najdłużej sterydy mówiła, że do 20-21tc,a accofil do 9ego,ale będę chyba wolała do 12 tc pociągnąć jednak.. pogadam z nim jutro i zobaczymy.. czyli jakie dawki sterydów brałaś?
Brałam metypred 4mg x 2 tabletki rano do śniadania
marshia
Fanka BB :)
No niestety @roxie123 zgadzam się z @bea25ta - nie ma sensu powtarzać bety. Bo właśnie na tym poziomie rośnie najszybciej. Kiedy wynik jest 1 cyfrowy beta rośnie o kilkaset % nawet w ciągu pierwszego dnia, już nie mówiąc o 48 h. Przykro mi, ale szkoda Twoich nerwów . Teraz ważne jest określenie co szwankuje. Zapisz się koniecznie do Przybycienia, może poszukaj terminów w Krakowie u Przybycienia. Bo do Łodzi masz daleko.
dżoł
@pixi.nova nie czytaj neta, do wtorku blisko i Ci wszystko dr powie, ja tez czytalam,plakalam, weszlam na wizyte ze spuszczona glowa a „ wylecialam na skrzydlach”. Ten czlowiek daje wiare ze bedzie dobrze. Nie wiem gdzie mieszkasz ale bym Cie zaprosila na weekend do 3-miasta zeby Ci szybciej czas do wizyty minal [emoji8]
@roxie123 chyba lodz albo krakow Cie czeka.
Dziwne ze najczulszy test jest 10 a Tobie przy 6 dwie kreski pokazał.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 chyba lodz albo krakow Cie czeka.
Dziwne ze najczulszy test jest 10 a Tobie przy 6 dwie kreski pokazał.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
D
Deleted member 170039
Gość
Dziewczyny najpierw roxie musi doprowadzic organizm do porzadku zreszta przepraszam ale jednak beta nie spadla i trzeba to skontrolowac cos tam urosla malo ale urosla zrobilabym bete a potem poszla do lekarza napewno nie przekreslalabym narazie nic. @roxie123 najlepszym doradca jest intuicja wlasna, ja dzieki mojej intuicji wczesniej trafilam do szpitala.
pixi.nova
No niestety @roxie123 zgadzam się z @bea25ta - nie ma sensu powtarzać bety. Bo właśnie na tym poziomie rośnie najszybciej. Kiedy wynik jest 1 cyfrowy beta rośnie o kilkaset % nawet w ciągu pierwszego dnia, już nie mówiąc o 48 h. Przykro mi, ale szkoda Twoich nerwów . Teraz ważne jest określenie co szwankuje. Zapisz się koniecznie do Przybycienia, może poszukaj terminów w Krakowie u Przybycienia. Bo do Łodzi masz daleko.
@ Marsha 100 latek , wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń , dużo zdrówka i radości .
[emoji322][emoji322][emoji322][emoji253][emoji253][emoji253][emoji173]️[emoji173]️[emoji272][emoji272]spóźnione życzenia ale szczere
@roxie [emoji31][emoji173]️.
Piszcie do Roxie żeby sobie zrobiła immunologia ?! Tak ?
To jak wyjdzie zła to jakie leczenie jej włączą ? Co oprócz sterydu , heparyny dają ?
Pytam bo większość z nas tylko na tych lekach się stara !
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
reklama
Podziel się: