reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 tez uwazam ze powinnas zrobic powtorke bety moze byc za tydzien moze jeszcze sie okazac ze wszystko bedzie dobrze pamietaj ze to bardzo wczesna ciaza!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@nevergiveup , kurcze dr Rajtar nie bardzo podoba się to połączenie, ja bym wolała brać jak najdłużej :D sterydy mówiła, że do 20-21tc,a accofil do 9ego,ale będę chyba wolała do 12 tc pociągnąć jednak.. pogadam z nim jutro i zobaczymy.. czyli jakie dawki sterydów brałaś?

Brałam metypred 4mg x 2 tabletki rano do śniadania :)

No niestety @roxie123 zgadzam się z @bea25ta - nie ma sensu powtarzać bety. Bo właśnie na tym poziomie rośnie najszybciej. Kiedy wynik jest 1 cyfrowy beta rośnie o kilkaset % nawet w ciągu pierwszego dnia, już nie mówiąc o 48 h. Przykro mi, ale szkoda Twoich nerwów :(. Teraz ważne jest określenie co szwankuje. Zapisz się koniecznie do Przybycienia, może poszukaj terminów w Krakowie u Przybycienia. Bo do Łodzi masz daleko.

@pixi.nova nie czytaj neta, do wtorku blisko i Ci wszystko dr powie, ja tez czytalam,plakalam, weszlam na wizyte ze spuszczona glowa a „ wylecialam na skrzydlach”. Ten czlowiek daje wiare ze bedzie dobrze. Nie wiem gdzie mieszkasz ale bym Cie zaprosila na weekend do 3-miasta zeby Ci szybciej czas do wizyty minal [emoji8]
@roxie123 chyba lodz albo krakow Cie czeka.
Dziwne ze najczulszy test jest 10 a Tobie przy 6 dwie kreski pokazał.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny najpierw roxie musi doprowadzic organizm do porzadku zreszta przepraszam ale jednak beta nie spadla i trzeba to skontrolowac cos tam urosla malo ale urosla zrobilabym bete a potem poszla do lekarza napewno nie przekreslalabym narazie nic. @roxie123 najlepszym doradca jest intuicja wlasna, ja dzieki mojej intuicji wczesniej trafilam do szpitala.

@dżoł Dobra duszyczka z Ciebie :) Dziękuję. Na pewno jakaś kawka byłaby wskazana tym bardziej, że czasem wpadam do trójmiasta i mam tam baze noclegową;)
Może się odezwę jak kiedyś pojadę.
Póki co mam plan wbić się do Paśnika jutro.. Trudno będę go prosić o wizytę bo zwariuję do wtorku.

No niestety @roxie123 zgadzam się z @bea25ta - nie ma sensu powtarzać bety. Bo właśnie na tym poziomie rośnie najszybciej. Kiedy wynik jest 1 cyfrowy beta rośnie o kilkaset % nawet w ciągu pierwszego dnia, już nie mówiąc o 48 h. Przykro mi, ale szkoda Twoich nerwów :(. Teraz ważne jest określenie co szwankuje. Zapisz się koniecznie do Przybycienia, może poszukaj terminów w Krakowie u Przybycienia. Bo do Łodzi masz daleko.

@ Marsha 100 latek , wszystkiego co najlepsze ;) spełnienia marzeń , dużo zdrówka i radości .
[emoji322][emoji322][emoji322][emoji253][emoji253][emoji253][emoji173]️[emoji173]️[emoji272][emoji272]spóźnione życzenia ale szczere ;)

@roxie [emoji31][emoji173]️.

Piszcie do Roxie żeby sobie zrobiła immunologia ?! Tak ?
To jak wyjdzie zła to jakie leczenie jej włączą ? Co oprócz sterydu , heparyny dają ?
Pytam bo większość z nas tylko na tych lekach się stara !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Do góry