reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova Interleukiny 10 i wskaźnik są jak powinny być do zajścia. Test ujemny-super. Ja chyba czegoś nie widzę u siebie jak otwieram załączniki, bo to co otwieram, to wszystko ujemne?? czyli dobrze?? Kurcze co Cię niepokoi?
@roxi przykro mi. Jedyne co wg mnie teraz powinnaś zrobić, to udać się do immunologa. Twój układ immunologiczny skutecznie nie daje zagnieździć się zarodkowi. Bez immunologa się nie obejdzie.

reklama
@roxie123 cos tam uroslo ale nie wiele :/ moze zrob jeszcze przyrost za 48 h powinnas znalezc dobrego lekarza i zadbac o immunologie sport i jedzenie na pewno noe masz sie co zamartwiac tylko isc do przodu do celu.

@burczuś Test Cba wyszedł cały skopany. To chyba pierwszy załącznik. Niestety nie umiem inaczej wstawić tutaj fot jak tylko link..
Czy któraś z Was umie ocenić czy u mnie jest przewaga Th1 czy Th2 ? Ja kompletnie tego nie rozumiem. Czytam coś w necie ale to jakieś szczępki informacji. Przypięte do różnych chorób a nie poronien..
@iveo Dziękuję za poradę.
@marzycielka81 Ja niestety z Poznania nikogo nie polecę. Nikt się nie zna na immunologi. Sama nie mam tu lekarza. Jedynie moją gin do usg, ale ona nie poprowadzi ciąży bez zaleceń.
Ja wybrałam Paśnika w Łodzi. Ale on nie jest ginekologiem jak wiesz. U ciebie chyba na początek kłaniają się problemy z hormonami, endometriozą? Jeżeli chodzi o ginekologa od niepłodności ostatnio byłam u Derwicha ale on totalnie nie jest za immunologią. Jednak zna się na inseminacjach, in vitro zdecydowanie lepiej niż Kubiaczyk ponieważ jest z tej pracowni na Polnej. Do tego jest endokrynologiem. Być może warto o nim poczytać? Nie wiem czy może Ci pomóc w poronieniach ale może w zajściu już tak.

@pixi.nova ja tyle rozumiem z wynikow ze wskaznik martwicy nowotworu chyba tnf masz duuzo za wysoki i jego sie obniza szczepieniami ale interleukina 10 czyli ochrona zarodka np bardzo dobra
To logiczne bo zachodzisz i zarodek sie utrzymuje ale cos go uszkadza. Pomysl ze jakbys nie miala zadnej diagnozy to by bylo tez zle bo nie wiedzialabys co robic a tak to mam nadzieje ze Pasnik Ci powie.
@roxie123 jak chcesz to juz na spokojnie napisz co w ogole masz zbadane ja niby mialam wszystko a jak poszlam do Maliny to i zakrzepowo odkryl i immunologicznie

@Ilis91 napisz jakie badania zlecają Krakowiacy ;). Dla dobra niezaciązonego jeszcze ogółu :)
@roxie123 no immunologia Cię nie minie. Niestety. Ewidentnie nawala implantacją. Swoją drogą dziwne, ze masz takie kreski przy tych wartościach.

reklama
Do góry