reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie etap starań ale kiepsko, z tym myślę zeby sprawdzić drożność. A tak serio na metrykę nie ma rady....[emoji20]
Czekam na twój transfer w styczniu[emoji8]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Drożność to dobry pomysł, bo jak rureczki zatkane, to można się starać kolejne x lat ;) [emoji8] hehe ja chcę ruszyć do przodu nie ważne czy to będzie crio, naturals czy wpadka ;) liczy się efekt brzuszkowy :D
Ja byłam dziś na usg jamy brzusznej i radiolog na skierowaniu miał napisane, że jestem po poronieniach nawykowych. Jak powiedziałam mu ile razy poroniłam, to zawiesił się na chwilę i zapytał skąd biorę siłę...ano chyba z kosmosu :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Drożność to dobry pomysł, bo jak rureczki zatkane, to można się starać kolejne x lat ;) [emoji8] hehe ja chcę ruszyć do przodu nie ważne czy to będzie crio, naturals czy wpadka ;) liczy się efekt brzuszkowy :D
Ja byłam dziś na usg jamy brzusznej i radiolog na skierowaniu miał napisane, że jestem po poronieniach nawykowych. Jak powiedziałam mu ile razy poroniłam, to zawiesił się na chwilę i zapytał skąd biorę siłę...ano chyba z kosmosu :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Dzięki. Czasami też się zastanawiam skąd my bierzemy na to wszystko siłę ja już powoli padam bo 10 lat walki robi swoje.....daje sobie jeszcze trochę czasu ale nie za dużo.. Tobie życzę żebyś nie rezygnowała i walczyła do końca bo ten szkrab wszystko zmienia....i napewno do Ciebie zaświeci słonko i będziesz mamą. Jeszcze troszkę...[emoji8]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 encorton brałaś na własną rękę, prawda?
@mała79 nie ma co czekać kochana, dzwoń i umawiaj się na drożność. Coś z metryką u ciebie nie tak? [emoji6] nie wiem o czym mówisz [emoji51] u mnie przegląd pipki, i podstawowe badania i crio. A kiedy to wypadnie, to się okaże [emoji51]
@czarna_mala styczeń tuż tuż [emoji7] mocno trzymam [emoji110]️[emoji110]️

@edloteh Kochana gratuluje mlr!!
Mam do Ciebie pytanko czy orientujesz sie moze czy Paśnik leczy accofilem? Poziom komórek nk 16 % to bardzo dużo? cd4/cd8 2,6 norma do 2,5; cd3+/cd4+ 51% norma do 51
Wiem, ze masz ogromna wiedze a ja jestem przed wizyta u Pasnika jeszcze a wyniki juz poschodzily oprocz testu cba.

Ostatnia edycja:
W ovarin czy Miostygin czy ten inofem lub inofolik głównym składnikiem i „cudotworca” jest inozytol. I to samo właśnie jest głównym składem pyłku kwiatowego.
Ja zamówiłam inozytol czysty na Iherb żeby nie było z kwasem itp. A teraz zamówiłam tez mleczko kwiatowe. Nie wiem jeszcze czym się różni od pyłku. Mam nadzieje ze smaczniejszy bo pyłek blee, potwierdzam.

Porzeczka, Gliwice tez mi pasują :)

Paśnik leczy accofilem, ale z tego co czytałam na innym forum to zaleca tylko 2 dawki i koniec.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha pilam pylek z herbatka nie jest taki najgorszy chyba tez sie skusze na noego dzwonie do siorki by mi ze wsi zalatwila;) Juz nie musze ma akurat dwa sloiki powiedziala ze jedwn mi da;)
Dzwonilam do mojej siostry dobrze ze napisalyscie moja siostra uczeszczala na warsztaty zielarskie;) i mowila tez o takim specyfiku jesli kogos interesuje

Link do: Pierzga pszczela - wzmocnij organizm - Wcinaj miód!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry