reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova od poziomu NK ważna jest ich aktywność. Rozumiem, że u Ciebie to jest poziom nie aktywność. Wynik nie wygląda źle ale według lekarzy należy obniżyć do poziomu poniżej 12%, dla staraczek. Należy zaznaczyć, że na wynik badania mają wpływ też różne czynniki (stres, sex...). Serio. Takie newsy czytałam. Nie wiem co ci napisać. Wiele źródeł mi się przewinęło i jedno wiem, że nie wiem już nic [emoji15] Jest tak wiele zmiennych w tym wszystkim, że to co na pierwszy rzut oka wygląda niezbyt dobrze wcale nie musi tym być. CD4/CD8 lepiej później 2. Test CBA na pewno dużo wyjaśni. Jakby nie było, to jedno z podstawowych badań diagnostycznych, w immunologi. Jesli chodzi o accofil to ze znanym mi kilku dziewczyn, które miały leczenie u doktorka żadna nie dostała tego specyfiku.

reklama
@marshia Bądź zawsze szczęśliwa Kochana, spełnienia marzeń !!!

images.jpg

@smerfik88 ja mam wysokie NK i to był jedyny pomysł co na szybciocha wprowadzić jak zdecydowałam zaryzykować z ciążą przed szczepieniami bo na nie się szykowałam. Wcześniejsze dwie ciąże bez encortonu nie dały rady.

Normalnie chyba nie dam rady dziś Was nadrobić ;)

@edloteh kochana nie ja dawki encortonu miałam z zalecenia prof. Malinowskiego tylko on kazał brac do końca maja ja przeciągłam dawkowanie na własną rękę dłużej o 2 tygodnie brałam 15 mg dłużej o 2 tygodnie 10 mg i dłużej 5 mg reasumując on kazał brać do 16 tygodnia a ja brałam do 20 i tygodnia

@bertha super jest nas więcej

@czarna_mala mnie też koparka opadła jak napisałaś ile strat jesteś bardzo dzielna oby do stycznia musi się udać dzieci czekają

Ostatnia edycja:
@magda1208 chyba muszę posłuchać innych opinii na temat leczenia...
Brawo Ty ...ja czekam na jutro ...ciągle zaślepiona marzeniami i wiarą , że może jednak ... po wyniku jak coś nie halo będzie to pójdę sprzątać do siebie

Z nowości jest nadzieja , że się wprowadzimy w następną sobotę :)

Dziękuję dziewczyny za wsparcie jutro chwila prawdy... wola Boża , przyjąć muszę wszystko .
Po wynik jadę po południu więc mogę być nieobecna , cycki flaczeją mimo , że żyły są widoczne, więc chyba nie ma się co bardzo łudzić .

Buziaki :**

reklama
Do góry