reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia [emoji512][emoji482][emoji484][emoji485]wszystkiego NAJ... ty wiesz czego pragniesz najbardziej [emoji8] ale duuuu.. z ciebie [emoji7][emoji41] m to chyba gania za tobą bez przerwy [emoji5]
@roxie123 niech to pójdzie w dobrą stronę [emoji110]️[emoji110]️
@czarna_mala a może viagrę dopochowo na te twoje endo by dorzucić [emoji848]
@Maciejka78 wow ale czas leci... już prenatalne [emoji173]️
@bobasek1990 pięknie [emoji7]
@burczuś ładnie się dzieje u ciebie, endo adekwatne do pęcherzyka [emoji4] molestuj m [emoji13] [emoji110]️

Ps. Moj MLR wzrósł. Ufff. Teraz muszę zrobić przegląd podwozia [emoji23]
Brałam już :) i będę znowu brać od stycznia ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
dziewczyny idę jutro do lekarza.. ciekawe co m powie co dalej... w każdym razie będę się upominać o accofil bez niego ani rusz :( może też poproszę o zastrzyk na pęknięcie jajka... jak mówicie?
W każdym badz razie wizyta będzie ciekawa bo ja mu powiem, że nie jesem w stanie jeździć do krk.. na wizyty więc albo mnie poprowadzi tutaj albo no ja już nie wiem :(

Kurcze @ mnie w balona robi juz myslalam ze sie dzisiaj rozkreci a pusto to dobrzr moze jednak bedzie tego 27,28 ale mam marzenia:D
@roxie123 o ktorej bedziesz miala wyniki juz duzo Ci nie zostalo wiec jakos to zleciało lecz domyslam sie jaki Ty masz teraz stres i nerwy.

reklama
Do góry