reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 po cichu gratuluję, nie mogło być inaczej jutro będzie ładny przyrost
@marshia Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin...spełnienia tego najskrytszegi marzenia[emoji253]
@edloteh piękny wynik MLR jaki masz teraz plan działania?
@burczuś trzymam kciuki aby się udało[emoji110] [emoji110] [emoji110]
@bobasek1990 nie zazdroszczę tuch wymiotów ale dobrze ze lepiej się czujesz
@Maciejka78 super że na prenetalnych wszystko dobrze z dzidzią
@magda1208 duuużo siły do dalszej walki...przytulam

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marshia [emoji8][emoji8][emoji8]
31139.gif

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• 31139.gif
    31139.gif
    740,6 KB · Wyświetleń: 374
@mała79 chciałabym , ale nie nastawiam się ... jak będzie tak będzie ...albo mi włosy dęba staną albo sobie popłacze i działam dalej :)
@Beciiia-87 nie czytaj tego z tego nic hahah mi sie nic po nim nie działo oprócz wybuchów gorąca xD

@mała79 chciałabym , ale nie nastawiam się ... jak będzie tak będzie ...albo mi włosy dęba staną albo sobie popłacze i działam dalej :)
@Beciiia-87 nie czytaj tego z tego nic hahah mi sie nic po nim nie działo oprócz wybuchów gorąca xD
Nastaw się pozytywnie[emoji4] [emoji4] [emoji4]

@roxie123 a wiec zycze pieknego przyrostu ;) a jutro bedzie tak dziewczyny mam zawal przyrost bety prawidlowy ciekawe jaki czarny scenariusz napiszesz mam nadzieje ze Cie to uspokoi objawy masz??

@zosiak no chyba mam ;p dzisiaj poszłam po pranie i tak mi ten teges że leciałam do wc gapić w gacie czy nie @ czasami , ale nie jednak czysto ;p jak na razie
Serio zawał by był
@mała79 dziękuję , mam marzenie ale i dystans do tego bo jednak 6.9 szału nie robi

@mała79 przypomnij mi jak u Ciebie sytuacja Kochana [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
U mnie etap starań ale kiepsko, z tym myślę zeby sprawdzić drożność. A tak serio na metrykę nie ma rady....[emoji20]
Czekam na twój transfer w styczniu[emoji8]

reklama
@mała79 na jaka metryke na dziecko nigdy nie jest za pozno ja w nastepnym roku mam juz 30 zero dzieci na koncie ale przynajmnoej czuje sie na 25:p
@roxie123 nie zamartwiaj sie wartoscia bety najwazniejszy jest dobry przyrost:*

Do góry