reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@llis91 szczerze mowiac mnie tez czasem „cmilo” ale ja nospy unikam,slyszlam o problemach z napieciem miesniowym ale to oczywiscie przy reguralnym braniu.
Ja wzielam raz,z dwa tyg temu.
Moze zaczekaj jeszcze

@Asia2104 wiadomo,ze masz prawo sie bac,kazda z nas sie boi:/
Ale nie zakladajmy ,ze jest zle.
A druga sprawa nie sugeruj sie czyims brzuszkiem ,kobitko ja w 20 tyg to praktycznie plaska bylam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Asia2104 jak czytalam styczniowki, to dziewczyny tez pisaly o rzeczach, ktore byly mi obce. Wchodzisz powoli w 2 trymestr ja sie wtedy swietnie czulam i gdyby nie fakt ze bylam w ciazy to bym nie wiedziala, ze jestem. Czulam sie swietnie, a strach... on zostanie do konca. Czasem uzasadniony, a czasem nie. Nie porownuj sie do innych...nigdy. Kazda ciaza inna. Poza tym po przejsciach czlowiek duzo lepiej znosi trudnosci. Im gorzej sie czulam tym bylam spokojniejsza, ale czesto nie czulam nic. Z detektora tez nie skorzystalam. Raz sprobowalam i nic nie znalazlam. To byl stres. Wiec wolalam nie sprawdzac. Mam nadzieje, ze twoje przeczucia sie nie sprawdza, a na badaniu bedzie wszystko w najlepszym porzadku

@Funia90, @Ilis91 nospa moze powodowac obnizenie napiecia miesniowe u dzieci, dlatego bralam tylko wtedy, kiedy juz musialam

@zosiak tak metafolina to metylowy kwas foliowy

@burczus wspaniale wiadomosci. To teraz lec do m

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczus super trzymam kciuki[emoji8]

@Asia2104 wlasnie jeszcze apropo detektora ,mam ,kupialam,uzylam raz znalazlam serduszko ok 12 tyg,na drugi dzien znow szukalam i nie znalazalam,myslam ,ze zwariuje i lezy na dnie szafy teraz[emoji4]takze ja go nie polecam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@illis91 mnie tak samo dzisiaj strasznie bolał,najgorzej ze to jak byłam w przedszkolu-aż mnie spinało... :( ja zjadłam 1 no spe po tym jak miałam silne skurcze i krwawienie w sobotę, ale pracuje z dziećmi z zaburzeniami napięcia i na prawdę po analizie dokumentów to ta no spa naprawdę ma znaczenie... wiec to już na prawdę ostateczność ;/ poleż i spróbuj sie odprężyć może rumianek czy melisa ? A co do zaparć ja tez je dzisiaj mam, dodatkowo mam bóle żołądka i wstręt do jedzenia „zdrowego” ciągnie mnie do tego co je pospolity Kowalski zaraz chleb z pasztetem bo muszę zjeść :D

Witaj dziewczyny czy ktoraś może mi wytłumaczyć moje wyniki badań
Witamina B12 438,00 pg/ml (197,00 - 771,00 N)
Kwas foliowy 9,94 ng/ml (4,60 18,70 N)
Homocysteina 8,80 µmol/l

Dlaczego wyniki są w normie skoro ma Mutacje mthfr ? Ja tego wogole nie rozumiem...
nie przeswajam go a mam go w normie :( buuuu martwie się że to nie to ;(

@Maciejka78 fantastyczna wiadomosc :*

reklama
Do góry