reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha Ja badałam w Apc, pojechałam do Łodzi. Badanie miałam 20 listopada, wszystkie inne już mam i czekam tylko na to.. Babka mówiła, że może wieczorem jest jakas szansa na wynik. No nic będę cierpliwie czekać.. ale powiem Ci, że słabo mi to idzie ;):p stanowczo zbyt często sprawdzam czy jest już wynik.. Ja to nie nadaje się ani na czekanie na wynik bety ani jakikolwiek inny.

Liczę, że może ktoś odwoła wizytę w ten czwartek i będę mieć juz komplet wyników. Bo akurat mam wyjazd służbowy do Warszawy i byloby mi po drodze wjechać do Łodzi.. Więc proszę dziewczynki o pamięć gdyby ktos rezygnował z wizyty.
Ja 3 dni pozniej oddawalam krew, ale do APC pewnie doszła 24.11. dopiero, wiec moze moje wyniki tez beda pod koniec tygodnia... to szybko :)

Roxie - normalnie ok 36h od zastrzyku. pewnie w jakis sytuacjach wyjatkowych i do 40h.
wiec w najlepszym razie moglabys miec dzisiaj 12dpo.

reklama
@bertha Apc mnie zadziwia z ich tempem pracy :) U mnie w Poznaniu na te same wyniki czekałam po 2-3 tygodnie jak zespół antyfospolipidowy czy ana. Fakt, że robiłam je w Państwowych szpitalach... no ale jednak tempo Apc jest imponujące! Na 6+:D

Ostatnio miałam 15 progesteron nie wiem czemu teraz taki jakiś niski , no ale biorę dupka to on tam swoje robi chyba . Nie wiem pisałam do lekarza , mówił żebym poczekała na spokojnie , bo jeszcze nic nie wiadomo ... także cud mnie tylko ratuje . Nie tym razem to będziemy działać inaczej zrobimy inne badania nie wiem coś się będzie kombinować

A gdzie te badania można wykonać? Wystarczy tylko zdjęcie usg czy musi być wypis ze szpitala z informacja? Na Podkarpaciu ktoś się orientuje, czy to się robi czy Krk najbliżej?

@roxie123 a może jednak masz 69 - kreska jest taka jak na 69, a nie 6,9. Ja przy 78 miałam słabszą przecież.
Może mama źle usłyszała ;) albo babka w labie ma kiepski wzrok i jue zauważyła przecinka ;)

reklama
Do góry