reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino jednak cc bedzie?
Mi nawet jaksi idzie to cwiczenie miesni no ale zobaczymy[emoji4]
Pierwsze styczniowe dzidzi 1,7 kg takze wczesniczka

@magda1208 dobrze ,ze masz dobra pania doktor.
Wszystjo musi sie w koncu poukladac szczesliwie.
Caluje[emoji8]

@bertha masaz krocza to takie jakby rozciaganie ,mi mowili zeby uzywac do tego oliwy ale ja jeszcze nie probowalam ,chodzi o to zeby stalo sie elastyczne.
A miesnie kegla cwicze tak jakbym chciala hmm wciagnac krocze do srodka[emoji848]dobre to tez na hemoroidy jesli ktos ma,mezczyzni tez moga cwiczyc.
Ja mam termin na 25 stycznia[emoji4]

@Porzeczka1234 super ,ze sobie spacerujecie[emoji5]tez mi sie juz to marzy

@czarna_mala a ja celowo jem imbir bo rozrzedza krew[emoji4]

@llis91 gratuluje[emoji8]na zaparcie to mi pomogl jedynie czopek glicerynowy a myslalam ,ze umieram

@matulkaa jaki masz piekny awatwrek[emoji4]

@burczuś trzymam kciuki za Was[emoji8]

@roxie123 kochana ja mocno wierze,sroda niedlugo[emoji5]szybciutko zleci[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 nospe bierzesz tylko wtedy, kiedy to konieczne. Max dawka to 3x2. Ja nigdy tyle nie wzielam a miewalam silne skurcze. Bol jak na @ mialam w 1 trymestrze i od jakiegos czasu mam w 3. Ale naprawde nospy biore tylko jak skurcze nie ustepuja przy lezeniu. Lepiej sie magnezem nafaszerowac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam że sobą problem. I do tego nikt poza wami nie zrozumie więc i rozmawiać ciężko...
Mam 11+3 tc. W tym tygodniu genetyczne i...
Mam cholernie złe przeczucia. Nie- nie mam podstaw. Nie mam plamien, ani zupełnie nic. Można pomyśleć że wariatka. Ale z drugiej strony poprzednim razem też było dobrze a na genetycznych się okazało że serduszko nie bije.
Pożyczylam detektor ale może jest na niego za wcześnie bo nic nie namierzylam. Ale to mnie mniej martwi niż to że... Nic nie czuje. Ani zmęczenia, ani mdłości, niczego.
Forum z jednej strony jest błogosławieństwem. A z drugiej... Kiedy czytam czerwcowki a tam już widać brzuszki, dziewczyny czują pierwsze ruchy a ja... No właśnie. Ja nawet z nikim o ciąży nie rozmawiam. Tak cholernie się boję...

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry