reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 - przeczytalam wpis z pt!!! Ale suuuuper <3 <3 <3 Widzisz!!!! Wszystkie tu wierzyły <3 :)))) Aż łezkę uronilam!!! ;*

@magda1208 - bardzo mi przykro, że nie mogę tego samego napisać u Ciebie, co u Ilis... Mam nadzieje, że pewnego dnia i u Ciebie się tak rozchmurzy. Musisz byc teraz silna ;*
Jestem z Tobą myślami.... ;*

@matulkaa - cudowne wieści u Ciebie, oby już tak do porodu!!! ;*

@monia0208 - wszystkiego dobrego zatem!!! ;))) kciuki zacisniete!

@marzycielka81 - może grudzień okazę się dla Was łaskawy!!! <3 Nie trać nadziei.

@roxie123 - gratuluję i jednocześnie życzę spokoju, daj tej kropeczce szanse, zobaczymy w środę co dalej... ;*

reklama
Nie mam kartki na razie przez telefon mi mówiła babeczka :/ mama jedzie na miasto to mi wybierze ...
69 raczej nie było ... no cóż czekać trzeba

@bobasek1990 cieszę się , że u Ciebie dobrze

@roxie123 - to na pewno trudny czas dla Was, musicie przeczekać, w środę będziesz wiedzieć więcej. Przykro mi, że to Cię spotyka, ale uwierz mi, że dobra beta też nie zawsze świadczy, że jest wszystko ok... U mnie zawsze bety rosły idealnie, zwiększały się idealnie i co? I zawsze ok. 12tc traciłam ciążę. Uzbrój się w cierpliwość, jeśli wierzysz - pomódl się. Nic więcej zrobić nie możesz teraz. Lekami jesteś obstawiona, musimy czekać. Mam nadzieję jednak, że los się do Was uśmiechnie.

@roxie123 Trzymam kciuki aby się teraz udało. Trzeba wierzyć pomimo wszystko.. zgadzam się z @Marthi
Jednak jeśli teraz się nie uda to może warto pogłębić diagnostykę.. bo szkoda robić sobie kolejne nadzieje.. a miesiące uciekają.
@bertha Ile czekałaś na wynik testu CBA?

Czy któraś z dziewczyn odwołuje być może wizytę u Paśnika w tym tygodniu? Zależy mi zwłaszcza na czwartku. Jeżeli tak to będę wdzięczna za info. Mogę oddać wizytę 12.12 i być może 5.12 jeżeli uda mi się dostać w tym tygodniu.

@Ilis91 Czy mogłabyś mi napisać jaki miałaś wynik NK ? i generalnie czy zbijałaś je wcześniej przed ciążą? Ten accofil to działa właśnie na nk czy coś jeszcze miałaś skopane?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry