Asia2104
Fanka BB :)
Możesz jeszcze spróbować nie tyle herbaty ile wody z cytryną i imbirem. Mnie po herbacie trochę szarpalo a z wodą miodem, cytryna i imbirem póki co skutecznie pomaga.U mnie lepiej wypiłam pół szklanki tej glukozy odrazu był belt później mąż zrobił herbatę z imbirem i cytryna wypiłam już było lepiej bo oddałam trochę więcej moczu więc trochę przyswoilam tego napoju i jeszcze wypiłam Miete prawie zasnęłam ale pies mnie obudził. Znowu sobie zygalam i przyszedł etap strasznego ssania była noc może 3 godzina wstałam zrobiłam słabą herbatę i zjadłam dwa herbatniki i to był przełom dziś już mnie delikatnie mdli jak myślicie to mogła być jelitowka ale ja nigdy nie wymiotowalam czy poprostu objaw ciąży i takie dni mogą się zdarzac bo cycki wogole nie bolą boję się o maleństwo będę dzwonić do lekarza czy może mi coś przepisać przeciw wymiotnego żebym miała w domu ale wczorajszy dzień to była masakra tak wymiotowalam że potrafiłam zsikać majtki a nasza służba zdrowia masakra tyle napisze. Mam dzisiaj zamiar odpocząć tak wczoraj zmęczyl mnie dzien
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom