reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

U mnie lepiej wypiłam pół szklanki tej glukozy odrazu był belt później mąż zrobił herbatę z imbirem i cytryna wypiłam już było lepiej bo oddałam trochę więcej moczu więc trochę przyswoilam tego napoju i jeszcze wypiłam Miete prawie zasnęłam ale pies mnie obudził. Znowu sobie zygalam i przyszedł etap strasznego ssania była noc może 3 godzina wstałam zrobiłam słabą herbatę i zjadłam dwa herbatniki i to był przełom dziś już mnie delikatnie mdli jak myślicie to mogła być jelitowka ale ja nigdy nie wymiotowalam czy poprostu objaw ciąży i takie dni mogą się zdarzac bo cycki wogole nie bolą boję się o maleństwo będę dzwonić do lekarza czy może mi coś przepisać przeciw wymiotnego żebym miała w domu ale wczorajszy dzień to była masakra tak wymiotowalam że potrafiłam zsikać majtki a nasza służba zdrowia masakra tyle napisze. Mam dzisiaj zamiar odpocząć tak wczoraj zmęczyl mnie dzien
Możesz jeszcze spróbować nie tyle herbaty ile wody z cytryną i imbirem. Mnie po herbacie trochę szarpalo a z wodą miodem, cytryna i imbirem póki co skutecznie pomaga.

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka oszczedzilam Ci mojego szału paniki [emoji23][emoji23][emoji23] nie no nie było tak źle...
Ale wiesz że moje testy to tylko testy eh pytanie czy fasolka będzie mieć szansę się rozwinąć...
Wiem...wszystko wiem ;* cała moja nadzieja właśnie tam spoczywa ; *

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 wiesz co Madziu masz prawo być zla smutna rozkojarzona. Masz prawo tracić nadzieje... Kochana ja się poddałam powiedziałam nigdy więcej żadnej ciąży i po dwóch latach wstałam i powiedziałam że Chce wiedzieć co jest nie tak i tak dzień po dniu walczę i nabieram sił do kolejnej ciąży... Kochana dasz radę... Podniesiesz się i będziesz dalej walczyć m trzymaj się kochana. Codziennie jestem myślami z Tobą....

@roxie123 gratuluję jednak znasz perfekcyjnie swoje ciało i swój organizm... Super.. Kciuki za piękna betę....

@Ilis91 jak samopoczucie kochana? Fajnie że po usg wszystko ok....

@bobasek ale Cię wymordowalo.. Dobrze ze dzisiaj już lepiej... Odpoczywaj....

@Maciejka78 kciuki zaciskamy i czekamy na wrażenie po prenatalnych....

Ja dzisiaj zrobiłam homocysteine poziom kwasu foliowego i b12... Wybrałam jednak dr Ciosek

@Maciejka78 && :) Ale zleciało :)
@bobasek1990 odpoczywaj biedactwo.
@roxie123 przy takiej kresce to na bank 2 cyfrowy wynik :) A pojutrze 3 cyfrowy :)
@magda1208 kochana rozumiem Cię bardzo dobrze. Tez czasem mam wrażenie, ze stoję w miejscu :(. Ale już sam fakt, ze się badamy, szukamy nowych rozwiązań, podejmujemy dalszą walkę swiadczy o tym, ze idziemy do przodu.
@burczuś kciuki za podglądanie.

Ja się zapisałam na jutro. Wprawdzie dzis czysto i brzuch nue boli, ale jak się torbiel ewakuowała to przynajmniej będę spokojniejsza. A gin uzna, ze jestem naprawdę chora psychicznie, ze nie potrafię poczekać do następnego miesiąca, żeby to sprawdzić. Trudno.

@smerfik88 ;*

Ja miałam robić witaminy ale sama D 50 zł i B po 30 jakoś więc stwierdziłam ze i tak teraz nie odstawie prenatalu to szkoda pieniędzy. Zrobiłam ten progesteton raz mimo dupka i moje nieszczęsne tsh...

@marshia oby... oby... wiesz jak to z tymi moimi testami
Myślę ze może poszła sobie ta torbielka , może wez dupka też nawet jak jest może szybciej sie rozpuści czy cos nie wiem ci doradzić; *
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 nie smecisz. Normalne, ze sie obawiasz. Masz tez za soba trudne doswiadczenie na bardzo swiezo. Tego sie nie zapomina, a hormony jeszcze pracuja. Masz plan, a przynajmniej konkret na poczatku. Czas moze i goni, jednak na spokojnie, krok po kroku do przodu. Buzka [emoji8]

@Maciejka78 to czekamy na wyniki

@bobasek1990 trudno powiedziec co to bylo. Mdlosci przychodza czesto po 6 tc. Po prostu trzeba znalezc na nie swoj sposob, a jak sie nie da, to zwyczajnie brac leki. Niech ci lekarz cos przypisze. Na uzupelnienie elektrolitow swietnie sprawdza sie wibowit i sok jablkowy taki prawdziwy. Moze byc rozcienczony z woda. Nawet woda z lyzka miodu daje rade. Nie jest slodka, a lepiej przyswaja ja zoladek. Oby bylo tylko lepiej. A imbir potrafi uspokoic zoladek, tylko trzeba pamietac o regularnosci. Mnie bardzo pomoglo. Teraz tez pomaga

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie a na co jest letrox? bo widze go u Ciebie w opisie ?

@Destino mam do Ciebie pytanko bo widze ze bierzesz bromergon. Mogę widzieć jaki masz wynik prolaktyny? Ja zawsze miałam wysoką prolaktyne , tym razem wyszedł w normie ale w górnej granicy czy powinnam ją obniżyć jak myślisz?

Dziewczyny probowalam się umówic do dr rajtar ciosek termin na marzec? ktoś wie czy da się coś przyblizyć?

reklama
Do góry