reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie a ok.... jak tam pewnie się stresujesz ? najgorsze to oczekiwanie na te wyniki

ja powiem szczerze , że z jakimś spokojem podchodzę do kolejnej ciąży , jakoś taki spokój czuje , nie mam takiego parcia... nie wiem dlaczego to się we mnie zmieniło ?? zawsze nie mogłam się doczekać starań tego oczekiwania .... a teraz chce ale tak powoli na spokojnie ...

reklama
@bertha tak bym chciała żeby sprawdziły się Wasze słowa ;* trudny ten czas tylko my wszystkie wiemy jak...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 nie smecisz. Normalne, ze sie obawiasz. Masz tez za soba trudne doswiadczenie na bardzo swiezo. Tego sie nie zapomina, a hormony jeszcze pracuja. Masz plan, a przynajmniej konkret na poczatku. Czas moze i goni, jednak na spokojnie, krok po kroku do przodu. Buzka [emoji8]

@Maciejka78 to czekamy na wyniki

@bobasek1990 trudno powiedziec co to bylo. Mdlosci przychodza czesto po 6 tc. Po prostu trzeba znalezc na nie swoj sposob, a jak sie nie da, to zwyczajnie brac leki. Niech ci lekarz cos przypisze. Na uzupelnienie elektrolitow swietnie sprawdza sie wibowit i sok jablkowy taki prawdziwy. Moze byc rozcienczony z woda. Nawet woda z lyzka miodu daje rade. Nie jest slodka, a lepiej przyswaja ja zoladek. Oby bylo tylko lepiej. A imbir potrafi uspokoic zoladek, tylko trzeba pamietac o regularnosci. Mnie bardzo pomoglo. Teraz tez pomaga

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zadzwoniłam do lekarza i kazał kupić mi prevomit czytałam że to lek w ciąży na nudności i Wit d6 a może się pomylił i miałabyc b6 ale nie zdziwił się jak mu powiedziałam o tych wymiotach więc czasami to normalne teraz już jestem po śniadaniu jadę na usg zobaczyć czy z dzidzią ok wiem w tamtym tyg miałam usg ale lepiej się uspokoić niż wymyślać głupoty mam nadzieję że więcej takich przygód jak wczoraj nie będzie bo z mdłościami to sobie poradzę dzięki za wsparcie dziewczyny

No i mówiłam że raczej powtórka będzie z wrzesnia...

beta- 6.9
Tsh- 1.89 także super jak na razie
Progesteron - 10,5 jakiś niski...

Ech...

No i mówiłam że raczej powtórka będzie z wrzesnia...

beta- 6.9
Tsh- 1.89 także super jak na razie
Progesteron - 10,5 jakiś niski...

Ech...

Spróbuj jeszcze wierzyć. Póki nie znamy przyrostu nic nie jest przesądzone. Ja przy 30 dniowych cyklach w 29 dc miałam beta hcg poniżej wykrywalnej. A jednak jest.
Więc póki co wierzymy. Tyle zacisnietych kciukow nie może być całkiem nieskuteczne...

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 wiem jak to jest kochana...masz prawo mieć gorsze dni ;* ale masz siłę i nie jednokrotnie to udowodniłas tym razem tez staniesz na nogi z podwójną siłą do walki o cud...♡

Moja teściowa wczoraj do mnie cichutko ze jestem w ciąży, nawet mnie to nie zaskoczylo ona zawsze wie nie wiem skąd podobno wyglądam inaczej
...ja jej powiedziałam tylko ze nie mamy wpływu na nic będzie jak będzie żeby się nie nastawiala bo święta moga być różne i moze byc tak ze znowu je przeplacze ale trzeba byc dobrej mysli...
Po ostatniej becie taka jestem trochę wycofana...jak znowu wynik będzie jednocyfrowy to wiadomo

Widzisz - moja mama też wiedziała przede mną - podobno to widać [emoji2]
@roxie123 to &&& za bete ;)
@Ilis91 tak dzis nasz wielki dzien prenatalne o 17:00 wiare mam duza, ze bedzie dobrze no musi byc!
@magda1208 dzialania ktore podjelas dzwonisz do Maliny badasz zarodeczek konbinujesz co dalej Kochana ja widze jak jestes silna i nie widze tu stania w miejscu. Czasem daj sobie prawo do chwilowej odsapki kazda z nas czasem tego potrzebuje.
@bobasek1990 no powiem Ci dziewczyno, ze rozkrecilas sie z tymi mdlosciami a pamietam jak pisalas ze objawow brak o_O Ci lekarze w szpitalach to zalamka z tego co piszesz zostawia czlowieka samemu sobie. Mam nadzieje, ze juz lepiej u Ciebie
Powodzenia!!!
@Maciejka78 kciuki za prenatalne

@roxie123 beta bedzie 2 cyfrowa zobaczysz.

@bobasek1990 jak się czujesz?

@magda1208 dasz radę kochana trzeba walczyć chodź czasem człowiek czuję się bezsilny i na skraju wytrzymania. Ja czekałam 5 lat udało się i Tobie się uda. Jeśli chodzi o męża wiem co czujesz chyba każda z nas ma takie poczucie "winy " nie wiem jak to nazwać. Kiedyś mąż mi powiedział , po tej wysokiej starcie , że wszyscy mężczyźni jak wychodzili ze szpitala z tymi fotelikami samochodowymi i dziećmi to mu było tak przykro , że im zazdrościł jak się domyślasz zostało mi to w głowie i miałam poczucie winy , że to moje ciało zawiodło, że ja zawiodłam. A nie dawno i on się doczekał wychodził ostatnio taki dumny i szcześliwy . Uda się zobaczysz chodź teraz wydaje się to być tak odległe odrealnione. Jeszcze wspomnisz moje słowa jak będziecie wychodzić ze szpitala z maleństwem. Ściskam Cię

@kas90 jak noc?

Ja już po z śniadaniu mała na cycu leży juz mnie troszkę bolą czy to oznacza , że mam za dużo mleczka @agatush? @nafoczka?

@czarna_mala dziękuję za info też kupiłam wczoraj jeszcze perfumy w ostatniej chchwili z Rossmann
Tak Kochanie. To znaczy że masz tam dużo mleczka. Albo trzeba odstawić Mała albo trochę ściągnąć żeby Ci się zastój nie zrobił :-*

30dc cykle mam nieregularne więc nie wiem... z tego co mi wiadomo to chyba 14dpo ow .
Aaaa wiadomo jak będzie

reklama
@roxie123 spokoj i cierpliwosc:* zrob przyrost moze niedawno sie zagniezdzil to trwa do 12 dni i dopiero wtedy wytwarza hcg widzialas jakie dziewczyny miały czasem niskie bety na reszcie wynikow sie nie znam ale na spokojnie krecha ladna gratuluje;) na spokojnie:*

Do góry