reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matulkaa, to mamy kolejną krolewnę do kompletu :D

@Porzeczka1234, u nas czesto jest to samo... mała się zachowuje jak glodny pies a ja tylko karmię i przebieram po ulaniu. Pomaga smoczek. Jesli skonczyla 3 tyg. to mogą byc objawy brzuszka. Kopala nózkami?

U nas tez ciezka noc bo zrobil mi sie zastoj w piersi. Troszke zeszlo po masazu, okladach i przystawianiu. Ale dalej cos nie tak. Nie wiem ile to moze trzymac...

@kas90 właśnie nóżkami nie tylko głową tak zachłannie rzucała się na pierś. Kupki ma normalne baczki puszcza brzuszek miekki na pewno ją nie boli. Wczoraj skończyła 3 tygodnie także pomyślę o tym smoku. Kasiu ściągnij laktatorem mleko do końca zastuj puści ja czasem też tak mam po takich akcjach w nocy pomoże mrożę to mleczko z myślą o świętach. Daj znać czy pomogło moje cyce po wczoraj też takie zmolestowane i pelne mleka bo dużo przystawiam i dużo Zosia ssie.

@Funia90 ja też wydałam 500 zł w aptece kupiłaś witaminę d, wodę do noska,sól fizjologiczną do przemywania oczka najlepiej z mustelli bo delikatna mnie kazali przywieźć do szpitala te rzeczy w trakcie pobytu mąż dowiózł! I nauczyli kąpać i pielęgnować po kapieli. I kup sobie emulsję do kąpieli z olatium czy czegoś podobnego moja mała miała rumień noworodkowy to po 7 dniach kapania i smarowania balsamem wszystko pięknie zeszło. Ostatecznie pospałam mała wstała o 3,6 i o 6 wzięłam ja do łóżka bo juz wariowała i spaliśmy do teraz w trójkę tzn mąż i ona wciąż śpią :p

@Porzeczka1234 witaminke d kupilam 400j taka twist off,wody do noska nie wzielam:/ sol fizjologiczna wzielam ale jakas inna,dziecieca na pewno,oilatum tez kupilam[emoji4]
Mozesz mi powiedziec co to konkretnie ta woda do noska?to kupie stacjonarnie w aptece[emoji4]
Dobrze,ze sie wyspalliscie w koncu[emoji4]
Chodzicie na spacerki?
@kas90 a Wy spacerujecie ?[emoji4]

@roxie123 nie badz czarnowidzem[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@matulkaa dieta cukrzycowa to styl życia i można ją polubić serio, serio. Ze swojej strony mogę Tobie poradzić, że w cukrzycy ciążowej niezwykle trudno jest znaleźć odpowiedni chleb, który nie podnosi cukru. Polecam Tobie chleb z biedronki 7 ziaren (wyłącznie zielony). On ma dobry skład. A gdy będziesz mieć ochotę na słodkie to śmiało można jeść gorzką czekoladę [emoji41]. Gratuluję córeczki [emoji7]

@Funia90 ta woda fajnie nawilża nosek bo wiesz ciepło w domu i w szpitalu też i dzidzia ładnie kicha i czyści drogi oddechowe
Pierwsze to woda do noska drugie to witamina d polecana przez znajome i w szpitalu
IMG-20170920-WA0003.jpg
IMG-20170920-WA0001.jpg

Kochana poproś w szpitalu jak będziesz żeby Ci dzidzie wykąpali i pokazali jak pielęgnować ja poprosiłam i w domu było łatwiej teraz już luz ale na początku człowiek bardzo zestresowany bo sami z siebie raczej Ci nie zaproponują. Jak mi wykapali to wszystkie dziewczyny z oddziału chodziły wykąpać

Załączniki

• IMG-20170920-WA0003.jpg
    IMG-20170920-WA0003.jpg
    84,9 KB · Wyświetleń: 414
  • IMG-20170920-WA0001.jpg
    IMG-20170920-WA0001.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 413
Ostatnia edycja:
Dziewczynki do 3 miesięcy i sie wszystko unormuje ... szkoda dziecka kiedy płacze a my nie wiemy jak pomóc , ale no tak już jest ważne ze mają cudowne mamy co się nimi opiekują [emoji8]

@Ilis91 to dobrze że muli [emoji4]a jaki masz teraz poziom tsh badałaś?

@Funia90 @iveo [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzidzia kosztuje,nawet jak jest dopiero w brzuszku :) ja od wtorku zostawiłam u lekarza i w aptece 960 zł :D (accofil to 1/3ponad), ale dr Rajtar chce odstawiac go w 9-10tc,bo nie lubią się z metypredem,więc już bym więcej nie musiała kupować..zobaczę jeszcze jutro co powie dr. P.
Ciężko pewnie patrzeć jak dzieciątko płaczę,coś go boli, póki co mogę sobie to tylko wyobrażać i widzę,że martwić się będziemy całe życie :)
@matulkaa , to super ,że Niunia zdrowa i dziewczynka kolejna <3 w moim otoczeniu rodzą się same chłopaki,od dawna, tylko u Was tyle psioszek :p
Ja jestem nienormalna,bo jak wczoraj byłam spokojna,tak dziś się już troszkę martwię. Jutro wizyta u P. ,więc git,a potem będzie trzeba wytrzymać ze dwa tygodnie...masakra :p
Wczoraj mnie trochę muliło,więc przed snem nic nie jadłam i obudziłam się o 2:30 tak głodna,że znowu muliło tym razem z głodu. I nie wiedziałam czy mogę jeść,bo rano euthyrox,ale wyczytałam,że można go wziąć po min. 4h od jedzenia,więc zjadłam :D
Kochana jakie u ciebie jest wskazanie do accofilu? Jak czesto masz go przyjmowac?:)

reklama
Do góry